Aynen yarı Azerbaycanlı yarı Gürcistanlı sayılırız bu gece.Gürcistan kanalından izliyorum.
Valla benim durumum bu, kardeş ülke ve anne tarafımın Azeri olmasından dolayı Azerbaycan'ı, baba tarafının da Gürcü olmasından dolayı Gürcistan'ı tutuyorum. Ama asıl favorim Estonya.Aynen yarı Azerbaycanlı yarı Gürcistanlı sayılırız bu gece.
Yalnız spikerleri çok konuşuyor.
Gürcüce mi yoksa Rusça mı konuşuyorlar bilmiyorum ama kulağımı tırmaladığı gerçek.Aynen yarı Azerbaycanlı yarı Gürcistanlı sayılırız bu gece.
Yalnız spikerleri çok konuşuyor.
Şarkılar esnasında susacaklar en azından.Gürcüce mi yoksa Rusça mı konuşuyorlar bilmiyorum ama kulağımı tırmaladığı gerçek.
İyiymiş. Estonya'nın şarkıyı da beğenmiştim diye hatırlıyorum ama bu gece performansları ilk kez izleyeceğim gerçek favorim o zaman çıkar.Valla benim durumum bu, kardeş ülke ve anne tarafımın Azeri olmasından dolayı Azerbaycan'ı, baba tarafının da Gürcü olmasından dolayı Gürcistan'ı tutuyorum. Ama asıl favorim Estonya.
Gürcüler'in konuşması da bir kaba zaten ya ben internetten izliyorum kimse konuşmuyor etmiyor güzel böyle.
Sizde bizim İTV yok demi?Gürcüce mi yoksa Rusça mı konuşuyorlar bilmiyorum ama kulağımı tırmaladığı gerçek.
Kardeş Azerbaycan kanalı şifre koydu dediler.Sizde bizim İTV yok demi?
Hmm kötüymüş.Kardeş Azerbaycan kanalı şifre koydu dediler.