ben istediğimle konusurum buna babam bile karışamaz emre yada bir başkası aynı diziyi izliyoruz diye buna karışma hakkı sana düşmez çünkü buna kendi öz babam bile karışamaz biz ilk okul çocuğu değiliz sevmediğim arkadasımla konusuyor ona küsüyorum bunu çocuklar yapar aklı başında insanlar karşısındakı birisine tek bir sebepten dolayı kırılabilir sana hakaret ediyordur bukadar karşındakı sana hakaret etmediği kişiliğine birşey söylemediği sürece aklı başında bir insan kimseye tavır alamaz yok sevmediğim çocukla konustu yok silgimi aldı bunları ilk okul çocukları bile yapmıyor ana okul çocukları yapıyor sana birşey söylemediği sürece kimseye tavır alamazsın@Çiğdem- bak seni tekrar ikaz ediyorum bu konulara girme bizim senin gibilerle işimiz asla olmaz olmamalı
sen xemrenin köleliğini yapan birisin bu durumda ki biriyle konuşanda benim gözümde değer kaybetmiştir
ve Vadici kardeşlerime söylüyorum bu vatandaşı kaale almayın mesajlarına cevap vermeyin beğenmeyin bu ne utanmazlık ya o şahısın vadiye olan düşmanlığı bize olan düşmanlığını hepiniz biliyorken onun yancısı gereksiz saçma konularını açtırdığı sözde vadici Çiğdem in bizim aramızda yeri yoktur olamaz
@34rcp44 @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @papuleoo @china_shangai @-KADİR- @sürgünüm @ABAY_06 @Master.1000 @vadikızı
tercih sizin
ya delircem katletmedim ben şarkını bende tarkanı severim
Ahirette kimin nasıl yargılanacağını sadece ve sadece Allah bilirben istediğimle konusurum buna babam bile karışamaz emre yada bir başkası aynı diziyi izliyoruz diye buna karışma hakkı sana düşmez çünkü buna kendi öz babam bile karışamaz biz ilk okul çocuğu değiliz sevmediğim arkadasımla konusuyor ona küsüyorum bunu çocuklar yapar aklı başında insanlar karşısındakı birisine tek bir sebepten dolayı kırılabilir sana hakaret ediyordur bukadar karşındakı sana hakaret etmediği kişiliğine birşey söylemediği sürece aklı başında bir insan kimseye tavır alamaz yok sevmediğim çocukla konustu yok silgimi aldı bunları ilk okul çocukları bile yapmıyor ana okul çocukları yapıyor sana birşey söylemediği sürece kimseye tavır alamazsın
1 yıldan fazladır forumdayım vadi konusundda 50 sayfadan itibaren en basından beridir burdayım sizler gibi hiçbir zaman üyeleri hedf almadım bölüm yorumumu yapıp geçtim hatta sizlerin söylediği sözlere cevap bile vermedim yine vermicektimde arkadaşları karıştırmışsın oyüzden söylüyorum aylar öncesinden 2-3 kişi hariç yine bana vadiciler düşman oldu ozaman emre konusu yoktu demekki olayın emreyle alakası yok neydi konu yusuf ileride çok önemli rol alıcak memati konumunda gibi olucak diye 2-3 kişi dısında herkes bana saldırıyor şimdi o sldıranların bazıları yusuf fenomen diyor dediğim şeyin aynısıda çıktı senin annene yazık başka birşey değil sen vadici değilsin falan diyorsunya sende adam olmuyorsun byanlara saygısızlık yapan adam değildir özgecan olayına tepki göstermekle adamlık olmuyor çevrendeki bayanlara sagılı olucaksın yoksa o şerefsizlerden farkın yok sadece dünyada hapis yatmıyorsun ama ahrette o şerefsizlerle birlikte aynı günahtan dolayı yargılanıcağını unutma tüm erkekler bunun bilincinde olsun kadir sen polat şaşmaz konusmucakmıs benimle daha iyi ben @34rcp44 @Master.1000 @mrt-06 gibi saygılı çocuklar hatrına bu konuda kalıyorum ve adamlık öğrenmeniz gereken @china_shangai abişkom sonra iyi niyetli @vadikızı buna @papuleoo yuda @batuhankaralar da ekliyorum kişiliklerinden şüphem yok ve @Maskeli Fedai maskeli fedai kadir gibi senin gibi polat şaşmaz gibi değil buna @Amoureux uda katabilirim oda aklı başında bir arkadaşımız yani üçünüz dısında geriye kalan tüm vadiciler çok saygılı beyefendi aklı başında insanlar herkes kendine yakışanı yapıyor sen ve diğer 2 kişi kendinize yakısanı yaptınız benim saydığım diğer saydığım kişilerde kendilerine yakışanı yapıcaklar hiç şüphen olmasın bu konuda başka açıklamam olmucak ne yapacağıma kiminle konusucağıma öz babam bile karışamaz sırf diğer arkadaşları işin içine soktuğun için konuştum çünkü diğerleri kadir ve senin gibi değiller siz kendinize yakısanı yaptınız onlarda kendilerine yakısanı yaparlar herkese iyi günler şimdirik🙂🙂🙂
cnm boşver sen onları sevmediğimle konumayın bana emreyle konusma diyor sizlere çiğdemle konusma diyor herkes iteğiyle konusur dizi izliyoruz diye herkes herkesin emrine giricek diye birşey yok ben açıklama yapmıcaktımda sizleri işin içine soktuğu için açıklama yaptım onlar kendine yakısanı yapıyor sizden kendinize yakısanı yapın boş verin 😉😉😉ya delircem katletmedim ben şarkını bende tarkanı severim
dinlerim ama benim dinleme oylamam bu lütfen üzülüyorum ama ya
Ya yemin ederim ben bundan bıktım arkadaş senin @Çiğdem- le sorunun
olabilir anlıyorum ama sorunu olmayanların suçu ne kendimi söylemiyorum
yanlış anlamayın beni siz sorun yaşıyorsanız tamam konuşmayın ama sorunu
olmayanları bu işe karıştırmayın lütfen rica ediyorum şurda eğlenmek için
giriyoruz hepimiz vadiciyiz evet anlaşamayabiliriz buda normaldır ama allah
aşkınıza siz konuşmayın ama arkadaşlarınıda karışmayın rica
ediyorum
haksızmıyım @china_shangai büyüğümüz olarak sen söyle abi
ben bu konuda diyecemi dedim artık susuyorum çiğdem bu konudacnm boşver sen onları sevmediğimle konumayın bana emreyle konusma diyor sizlere çiğdemle konusma diyor herkes iteğiyle konusur dizi izliyoruz diye herkes herkesin emrine giricek diye birşey yok ben açıklama yapmıcaktımda sizleri işin içine soktuğu için açıklama yaptım onlar kendine yakısanı yapıyor sizden kendinize yakısanı yapın boş verin 😉😉😉
sen safiyenin pazneyi karşılığında martinin elifi istemesi fikrime ne diyorsun polat çok ciddi şekilde bir seçim yapmak zorunda kalır😱
bu yakışmıyor o yakışır öyle mi tavrım çok net burda yanımda olmayanlarda tavrını göstermiş demektir@takas lütfen ablacım rica ediyorum senden biz vadicilere bu yakışmıyor
bırak istediği konuları açsın bakmazsın olur biter lütfen ablacım
ben yakışır dedimmi sana şimdi ben ortada kalmak istiyorum taraflı olmakbu yakışmıyor o yakışır öyle mi tavrım çok net burda yanımda olmayanlarda tavrını göstermiş demektir
benim seninle bir sorunum yoksa olay bitmiştir bırak çocuklar kendi arasında eğlensinler bizler olgun insanlarız 😉😉😉@takas lütfen ablacım rica ediyorum senden biz vadicilere bu yakışmıyor
bırak istediği konuları açsın bakmazsın olur biter lütfen ablacım
ben bu konuda diyecemi dedim artık susuyorum çiğdem bu konuda
bence olabilir ama dediğin gibi polat seçim yapmak zorunda kalacak
zor olur bu polatı bu seçime sokarlarmı ki biri kardeşi biri kızı zor ya
vadikızı ne yaparsan yap umrumda değilben yakışır dedimmi sana şimdi ben ortada kalmak istiyorum taraflı olmak
değil anlatmak istediğim bu tamam mı ablacım
benimde yok sorunum seninle canımbenim seninle bir sorunum yoksa olay bitmiştir bırak çocuklar kendi arasında eğlensinler bizler olgun insanlarız 😉😉😉
ben martinin elifi isteyeceğini düşünüyorum andrei kardeşimi kurtarayım sıra elife gelicek demişti 🙂🙂🙂
tamam takas ben ortada kalıyorum senin sorunun varsa konuşmavadikızı ne yaparsan yap umrumda değil![]()
ortası yok benimle işin bitmiştir sizden tek ricam nolur şu güzelim vadi konularında yapmayın gidin bi ton konu var oralarda ne yaparsanız yapın inan zerre umrumda olmaz ama ne emeklerle buralara getirdiğimiz vadi konularında yapmayınbenimde yok sorunum seninle canım
bende düşünüyorum da şey bir yandada elifi kaçıracak diye
düşünüyorum martin bilir polatın böyle bir seçim yapmayacağını
tamam takas ben ortada kalıyorum senin sorunun varsa konuşma
ama bana karışma benim son sözüm bu
takas lütfen ama yorum yazarız buna karışamazsın sen forumunortası yok benimle işin bitmiştir sizden tek ricam nolur şu güzelim vadi konularında yapmayın gidin bi ton konu var oralarda ne yaparsanız yapın inan zerre umrumda olmaz ama ne emeklerle buralara getirdiğimiz vadi konularında yapmayın
tamam cevap verme bana daha haklısıntakas lütfen ama yorum yazarız buna karışamazsın sen forumun
admini senmisin ya yeter ama bak senden büyüğüm yapma bunu
allah allah
sen bunu kendine yakıştırıyormusun bir vadicinin bir vadiciyetamam cevap verme bana daha haklısın
bu konuda hiç kıvırmayacam dediğim gayet açık ve netsen bunu kendine yakıştırıyormusun bir vadicinin bir vadiciye
bunu yapma dermi üzdüğünün farkındamısın sen
tamam takas kendine yakıştırıyorsan bunu ben susuyorumbu konuda hiç kıvırmayacam dediğim gayet açık ve net
aynen öyletamam takas kendine yakıştırıyorsan bunu ben susuyorum
AYNEN ÖYLE SADECE SENİN DEĞİL BENİM DE FAKE İM OLDUĞU SANIYORLARDI ismini vermek istemediğim şahıslar dalga geçerdi biz destek olurduk. Şimdi onların saflarına geçmiş bana böyle bir şey yapılsa ben onlarla bırak kanka olmayı münasebetimi keserdim yazıkAhirette kimin nasıl yargılanacağını sadece ve sadece Allah bilir
gelelim diğer konuya xemreyle konuştuğun için değil zaten bu kadar geniş bi insanın bunları yapmasına hiç şaşırmıyorum çünkü sana direk hakaret etmemiştim forum genelinde konuşmuştum hep ama sen şuan annemi konuya katarak beni yaydan çıkmış ok yaptın!
benim kadınlara ne saygısızlığımı gördün de konuşuyosun iyi olan herkese kendimden çok saygı duyarım bunu da Allah bilir
xemrenin o saçma ve gereksiz konularını sana açtırması senin bizim aramızda yerin olmadığını gösteriyor bu kadar laubali biriyle samimi olamayız o çocuğun vadi düşmanlığı ve vadi karşıtı konularını geçtim bizlere ettiği hakaretler ve onun yüzünden yediğimiz cezalar ortada neredeyse hepimiz onunla engelliyiz böyle bi durumda aramızda çok samimi bi şekilde konuştuğumuz insanlar içerisinde olup onun yancılığını yapan biriyle asla işimiz olmamalıdır yani seninle
sen en ufak şeyde o beyefendi dediğin kardeşlerime hakaret ettin mi ettin papuleoo ya maskeliye hakaret etmedin mi neler söylediğini hepimiz biliyoruz benle kadiri geçtim zaten sırf china abi bize alttan alın dediği için o zaman senle konuşmaya devam ettik
bak kendi adıma konuşuyorum forumda 4 senedir varım tüm vadicilerle samimi oldum yeni olanlar eskiler şu an forumda olmayanlar hepsiyle çünkü vadici olanların yeri bende ayrıdır hepsine karşı ayrı bi sevgim vardır bunun dışında adamlıkları zaten ayrı bişey
senin içinde böyleydi ilk geldiğin zamanlar sana en yakın ilgiyi gösteren destekleyen yardım eden de bizdik senin ayoll vs. demenle dalga geçenler vardı forumu bırakıyordun sana destek olup onları admine şikayet eden de bizdik bende sürekli adminle konuştum bunu hatta o kişilerin hepsi ceza alıp akıllandılar seni forumda tuttuk
neden çünkü benim vadicilere karşı ayrı bi hassasiyetim var ama adam olan vadicilere
sonra ne oldu sen bu seninle dalga geçen alay eden hatta sana takas ın fake hesabı diye sürekli imalar yapanlar vardı onlarla hepsiyle arkadaş oldun ki olur buna biz karışamayız dedik ki hiç hoşuma gitmese de
çünkü biz birbirimizi destekleriz forum içerisinde tavrımızı ortak koymasını biliriz sende bu ortak duygu yoktu zaten
hadi olmasın hiç farketmez yine başta sevdik değer verdik ama kendini beğenmiş tavrın herşeyi ben bilirim triplerin ve buna karşı gelince de hakaretler edende sendin
bunu da eyvallah dedik ama son 1 aydır yaptıkların yeter artık xemre banlanıyor onun saçma konularını sen açıyorsun favori üyeliği düşüyor konularını utanmadan sen açıyorsun insan utanır ya saçma sapan konularını sana açtırıp seni kullanıyor buna ben katlanamıyorum
bizim hiç sevmediğimiz vadi düşmanlığı yapan bu çocuğun ağzına bakıp gelip burda hiçbişey olmamış gibi abişkom canişkom canım cicim diyip vadiyi değerlendiremezsin
hee son olarakta tüm kardeşlerimi etiketleyip yalakalık yapmışsın hepsi adam gibi adamdır zaten çok kral insanlar demişsin hepsi gerekeni yapacak şüphen olmasın
tercihlerini yapsınlar o zaman ben çok net söylüyorum kim olursa olsun tavrını koymuyorsa seni bana tercih ediyorsa bu duruma bişey demiyorsa onla olan münasebetim bitmiştir.
burası savaş başlığımı nedir saf maf yakışıyormu size yaAYNEN ÖYLE SADECE SENİN DEĞİL BENİM DE FAKE İM OLDUĞU SANIYORLARDI ismini vermek istemediğim şahıslar dalga geçerdi biz destek olurduk. Şimdi onların saflarına geçmiş bana böyle bir şey yapılsa ben onlarla bırak kanka olmayı münasebetimi keserdim yazık