Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Kurtlar Vadisi 1. bölümü izledim.

Aslında uzun zamandır izlemek istiyordum şimdiye kısmetmiş Pusu konseptini uzun yıllar izledim ama klasik Vadi'yi tek tük izlemişliğim var açıkcası çok da hatırlamıyorum her neyse işte ilk bölümden başladım. :D

Ölüm listesi olayı çok iyi adamlar kendimizi koruyalım dikkat edelim muhabbeti yaparken Çakır uzatan bomba ile arabalarını patlattı. :F Bunun dışında adamı kafese tıkıp denize attıkları sahne de (ilk kısım) iyidi. Birkaç caps aldım ilk bölümden;

62yQd0.jpg

WnG4mm.jpg

Son yemin etme sahnesi de iyidi nerdeyse tüm efsane karakterleri aynı odadaydı. :D

3DpNQ0.jpg

İlk bölümden Polat'ın olmadığını biliyordum zaten o Ali Candan olayını da biliyordum Elif'le sahneleri çok iyi. :A Özellikle evlilik teklifi daha sonra veda edemeyişi falan...

Ya bu arada izledim ama görüntü berbat son sahnede ses de gitti @Master.1000 geçen HD yüklüyor demiştin bir kanal unuttum adını oradan devam etsem daha iyi olur? (b)

Youtube'da her bölümün arkasina "sinegraf" yazarsan bulabirlirsin.. (Örnek: Kurtlar Vadisi 1.Bölüm sinegraf)..
sinegraf'in resmi: kanali https://www.youtube.com/user/sinegrafyapimlar

Teşekküler, abone olurum kanala. :)
aga hayırlı olsun baş yapıtı tekrar izleyip hatırlaman müthiş olacaktır forumda böyle bi akımda başlamış oldu bende en kısa sürede o izlemeye kıyamadığım bölümlere kıymak ve izlemek zorunda kalacağım gibi

@Çiğdem- bak seni tekrar ikaz ediyorum bu konulara girme bizim senin gibilerle işimiz asla olmaz olmamalı
sen xemrenin köleliğini yapan birisin bu durumda ki biriyle konuşanda benim gözümde değer kaybetmiştir

ve Vadici kardeşlerime söylüyorum bu vatandaşı kaale almayın mesajlarına cevap vermeyin beğenmeyin bu ne utanmazlık ya o şahısın vadiye olan düşmanlığı bize olan düşmanlığını hepiniz biliyorken onun yancısı gereksiz saçma konularını açtırdığı sözde vadici Çiğdem in bizim aramızda yeri yoktur olamaz

@34rcp44 @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @papuleoo @china_shangai @-KADİR- @sürgünüm @ABAY_06 @Master.1000 @vadikızı

tercih sizin

noldu abi anlatsanıza​
Musıcsurvıvorda bu arkadaşın Tarkan şarkısına 1 puan verdiğin için triplere girdi 😉)))) olay bu

music survivor ne ya
abi seni de mi karıştırdılar bu saçmalıklara :D
Baktım bu arkadaş da yarışıyor . Baktım durum kritik :))) bende aleyhine bastım oyu

çiğdem konusunda çok ciddi söylüyorum benim gözümde onunla samimi olan konuşan xemreyle dost olmuştur ve kim olursa olsun bu farketmez onunla konuşanla ben konuşmam arkadaşlar

Forum İstatistikleri

Konular
173,399
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU