NOW Karagül - Dizi Yorumları

kız @Çiğdem- kötü bişi diyollarsa hepsi sana gelsin :F @MelankoliK @vadikızı @cookies @Aserat
@mrt-06 latin amerikayı da total yapıcaz inşallah :bhr:

Baran
9b711f33-ff4a-4fca-b53a-739182d162f2.jpg

Sen gerçek anlamda deli fişeksin. Gözün kara, korku nedir bilmiyorsun. Önünü arkasını düşünmeden dalıyorsun her şeye. Sevdiklerine dokunmaya kalkanın parmakları yer değiştirir. Korumacı tavrın bazen yakınındakilere ağır gelebiliyor. Ama mühim olan onların güvenliği senin için. Sevgini göstermekte ise biraz ketumsun. İçindeki sevgiyi kelimelere dökebilsen, karşındakinin güneş altında kalan dondurma gibi eriyeceğini biliyorsun değil mi?

bu arada testte parlak oğlan çıktım :A

kız @Çiğdem- kötü bişi diyollarsa hepsi sana gelsin :F @MelankoliK @vadikızı @cookies @Aserat
@mrt-06 latin amerikayı da total yapıcaz inşallah :bhr:

Baran
9b711f33-ff4a-4fca-b53a-739182d162f2.jpg

Sen gerçek anlamda deli fişeksin. Gözün kara, korku nedir bilmiyorsun. Önünü arkasını düşünmeden dalıyorsun her şeye. Sevdiklerine dokunmaya kalkanın parmakları yer değiştirir. Korumacı tavrın bazen yakınındakilere ağır gelebiliyor. Ama mühim olan onların güvenliği senin için. Sevgini göstermekte ise biraz ketumsun. İçindeki sevgiyi kelimelere dökebilsen, karşındakinin güneş altında kalan dondurma gibi eriyeceğini biliyorsun değil mi?

bu arada testte parlak oğlan çıktım :A
Fragmanın Şu kare ile bitmesi muhteşem olmuş Rosa Negra :love1:

Adsız.png

Sesler de komedi olmuş :F (Kendal )
Fragmanı bizim Avşar filmden bile iyi hazırlamışlar Tebrik ediyorum Latinoları :D

Sen de zaten çıka çıka sinir Baran çıkardın,denk gelmiş @xemrexxx :A

Dizide aynı şeyler olup duruyor. Sıktı bence artık. İkide bir konağın avlusunda kavga çıkıyor, Kadriye Ana yeter diye bağırıp duruyor. Haksız mıyım @MelankoliK ?

Dizide aynı şeyler olup duruyor. Sıktı bence artık. İkide bir konağın avlusunda kavga çıkıyor, Kadriye Ana yeter diye bağırıp duruyor. Haksız mıyım @MelankoliK ?
Ben de sıktı diyorsam sıkmıştır :A
İzlesem yeni konu bulmuşlardır da ( Özlem milleti kapı dışarı ediyor fragmandan gördüğüm kadarıyla :D ) Şimdi 4 bölümünü izlemedim daha,oturup o bölümleri izleyemem gibi,hem yeter 85 bölüm :)

Yazın da Vikings'i indirdim onu izlerim belki :) Sen İzledin mi Vikings'i nasıl ?

Ben de sıktı diyorsam sıkmıştır :A
İzlesem yeni konu bulmuşlardır da ( Özlem milleti kapı dışarı ediyor fragmandan gördüğüm kadarıyla :D ) Şimdi 4 bölümünü izlemedim daha,oturup o bölümleri izleyemem gibi,hem yeter 85 bölüm :)

Yazın da Vikings'i indirdim onu izlerim belki :) Sen İzledin mi Vikings'i nasıl ?
@sürgünüm önermişti, Haziran'ın ilk haftası başlayacağım diziye. :)

Kara Ekmek ilk bölümü çok beğenmiştim, ama devamını getiremedim. :D Sen dersinde başlamaz mıyım. :D
İlk bölümler o kadar da güzel değildi sonradan daha çok tempo kazandı su gibi akıyor bölümler. Boş bir dizi olsa 40 tane yabancı dizimin arasından 2 saatimi ayırıp izlemem. :)

Bölüm sayısı az olduğu için hemencecik izlersin. :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961