Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@olizvel Doğu yada Hakan'dan biri kesin oynayamayacak o net artık. Haftaya yine Turabi kazanır bence.:Z Bayramı biz yaşayacağız.:oley:

hayırdır inşallah..

acunun haksızlık yaptığını düşünüyorsun bu düşünce bilinç altına yansiyip başka bir görüntüyle rüyanda ortaya çıkmış.
@beyazsoy la ruya tabirleri. :)

@olizvel Doğu yada Hakan'dan biri kesin oynayamayacak o net artık. Haftaya yine Turabi kazanır bence.:Z Bayramı biz yaşayacağız.:oley:
Ben ikisinden birinin kazanmasini isterim Merve'nin sansi bakimindan ama zor bunlarla.

@beyazsoy flash tv de Rüyam hayrolsun vardı Okan medya arkasında gösteriyodu sen yorumlayınca o aklıma geldi :))))

bende gördüğüm rüyayı anlatmak isterim. :X ben çok düşündüğüm şeyleri ya da kafama taktığım bir şeyi rüyamda görüyorum genelde. bilinç altın kuvvetli diyorlar hep. :X geçenlerde gönüllülerin kişisel dokunulmazlık oyununu ünlülerinde kaybettiklerinde oynamasını istemiştim yani öyle düşündüm berna'nın almasını falan ve rüyamda da gördüm. anıl'la finalde ikisi kalmıştı ve anıl centilmenlik yapıp bilerek bırakmıştı. :bhr:

Bu Hakan niye böyle saçmalıyor.:FKorkacakmış Turabi.:kiki: Allah ne yapmasın seni. İyi güldürdün.:F

Hasan ile Turabi'nin arasındaki iplerin yine gerilmesine sevindim.:) Hasan'dan tiksiniyorum çünkü ve Turabi ile yan yana durmasına dayanamıyorum.:)

Merve doğru söyledi. Doğu, Hakan ve Anıl onları uçuruma sürükleyecek.:Z

konseyi şimdi izledim bakın geçen hafta nadya elendiğinde hasanla vedalaşmamıştı o kadar sinsi içten pazarlıklıydı ki
sahra en büyük düşmanı turabiye bile sarıldı gitti çünkü kızın kalbi temiz

hasan yanındakileri de melek yapmış ama begümden hiç haz etmiyorum samimi gelmiyor bana

CAMOKA HASAN survivor all starın 1.sidir Allah ın izniyle :D

@takas Turabi ile Sahra'nin arası duzelmisti. Hatta ilk adımı Turabi attı ve gayet iyi anlasiyorlardi Son günlerde. :) Düzenli izlemedim için bilmiyorsun demekki.

@takas Turabi ile Sahra'nin arası duzelmisti. Hatta ilk adımı Turabi attı ve gayet iyi anlasiyorlardi Son günlerde. :) Düzenli izlemedim için bilmiyorsun demekki.
farketmez sonuçta düşmanıydı ama o ve yancılarını yerle yeksan edecek camoka hasan :D

bende gördüğüm rüyayı anlatmak isterim. :X ben çok düşündüğüm şeyleri ya da kafama taktığım bir şeyi rüyamda görüyorum genelde. bilinç altın kuvvetli diyorlar hep. :X geçenlerde gönüllülerin kişisel dokunulmazlık oyununu ünlülerinde kaybettiklerinde oynamasını istemiştim yani öyle düşündüm berna'nın almasını falan ve rüyamda da gördüm. anıl'la finalde ikisi kalmıştı ve anıl centilmenlik yapıp bilerek bırakmıştı. :bhr:
fazla ergen dizisi izlemenin zararları :D dikkat ediyorum nerde ergen tayfanın ilgisini çekecek bişey var billy kane orda temsilcileri gibi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...