Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi de bana bu Survivor`un ödülü çok az geliyor. O kadar acı çekiyorlar, mücadele veriyorlar karşılığında 500.000 TL.

E bu parayı 1 kişi alacak. Ben açlık çekeceğime gider Var mısın Yok musun`a katılırım, en kötü ihtimalle 5 TL'mi kazanıp gidip köşeden 1 ekmek köftemi yerim. :F

Sira begümde simdi de begüm elensin hak edenler kalsin sonlara begüm haketmiyor :D

SMS sonuçlarında kesinlikle oynama olduğunu düşünmüyorum.

Bozok'un ismi yazılacağı tahmin edildi ve Hilminin fanları ve eğer varsa kendi fanları da oy attılar bu hafta.

Sahranın ismi yazılacağı tahmin edildi ancak Hasan'ın dokunulmazlığı olmadığı için ve topun ağzında o da olabileceği için sadece kendi fanları oy attı Sahraya.

Begümün de isminin söylenmeyeceği gayet açıktı yani, normal bir sıralama.

Acun'un hiçbir çıkarı olamaz bu işten. Onun için Bozok gitti, Sahra gitti fark etmez. Hatta Sahra Bozok'tan daha kavgacıydı, gönderseydi Bozok'u gönderirdi.

Tabii ki kendi içinde favorisi olabilir hatta bana göre gönüllüleri tutuyor ama SMS sıralaması ile oyanaycak kadar da delirmedi. Bu program yıllara meydan okuyan bir program, Turabisi şusu busu gitmesin diye Acun hiçbir zaman prestiji tehlikeye atmaz ve hak yemez. Bu benim fikrim.

Kadın gönderdiği SMS`ler ile Turabiye 500.000 TL vermişti şimdi. :F
acunun çıkarı var. survivor'ın diğer yarismalardan farkı fiziksel yarışma ve takımlar ne kadar birine yakın kuvvette olursa oyunlar okadar heyecanlı oluyor. sahranın gitmesi acun için iyi oldu. güç dengesi bozulmadı

Dokunulmazlığı ilk kaybedecekleri hafta Begümün müthiş yükselişi gözlerden kaçmayacak. Ayrıca Hasan da yine 1. olacak.

Eğer Bozok gitseydi 1. Turabi olabilirdi. Çünkü, fanları son sürat asılırdı oylamaya. Çünkü, dokunulmazlık gittiği anda topun ağzında olacak iki isim Turabi ve Hilmi olurdu.

Ancak şu an topun ağzındaki iki isim Hasan ve Begüm. Artık bu devirden sonra SMS 1. liği işlemeyecek.

Artık iki aday çıkacak. Birini isim yazmalar söyleyecek ki, bu aday bu sefer Hasan yerine Begüm olabilir. Ters köşe yapabilirler. İkinci isimi de dokunulmazlık kazanan diyecek.

Turabi artık 1. olsa ne olur olmasa ne olur. Artık bu saatten sonra oy sıralaması açıklanmayacak. Kimse beklemesin. :D 4-1 Hasan önde bitirdi yarışı. :D

acunun çıkarı var. survivor'ın diğer yarismalardan farkı fiziksel yarışma ve takımlar ne kadar birine yakın kuvvette olursa oyunlar okadar heyecanlı oluyor. sahranın gitmesi acun için iyi oldu. güç dengesi bozulmadı
Acun şimdi 2 erkek 1 kız oynatacak. Her türlü ünlülere zararlı bu.

Begümü her oyun çıkaracak değil ya. Bu yüzden ünlüler yine kaybedecekler üst üste.

takipçisi yok onun ya hava gazı o )) almış yumurtaları twitlesiyor))) artık evli de hayranı mayrani kalmamıştır))
4 milyon var ben takip etmiyorum ama son zamanlarda göz atıyorum sadece evli olmasada hayranı kalırmıydı

Merve bugün ağladımı seviçten @beyazsoy ona dikkat etmedim . :F

Son düzenleme:
Acun şimdi 2 erkek 1 kız oynatacak. Her türlü ünlülere zararlı bu.

Begümü her oyun çıkaracak değil ya. Bu yüzden ünlüler yine kaybedecekler üst üste.
3 erkek bir kız çıkacak ünlü kızlar dinlenecek 20 oyunda 5 puan garanti ünlüler için erkekler de 15 oyunda 5 puan alsınlar artık. zaten sahra oluncada ünlülerin kızları ful alıyordu yani sahranın gitmesi güç dengesini pek bozmadi. eskisi gibi heyecanlı olacak oyunlar

4 milyon var ben takip etmiyorum ama son zamanlarda göz atıyorum sadece evli olmasada hayranı kalırmıydı

Nerve bugün ağladımı seviçten @beyazsoy ona dikkat etmedim . :F
eski popülaritesi kalmadı. türkiyede evlenen ve çocuk doğuran her kadının ünü geriliyor (sexsi ünlüler için)

Bi de bana bu Survivor`un ödülü çok az geliyor. O kadar acı çekiyorlar, mücadele veriyorlar karşılığında 500.000 TL.

E bu parayı 1 kişi alacak. Ben açlık çekeceğime gider Var mısın Yok musun`a katılırım, en kötü ihtimalle 5 TL'mi kazanıp gidip köşeden 1 ekmek köftemi yerim. :F
Haftalik para aliyorlar.

Berkay Asya Işık @asyaustunova · 38 dk. 38 dakika önce Arkadaşlar açık açık söylüyorum rt yapın sms yalan sms diye birşey yok şampiyon şimdiden belli geçen senede aynıydı bu senede allah büyük.

Berkay Asya Işık @asyaustunova · 14 dk. 14 dakika önce Geçen senede şampiyon belliydi şahit oldum kulaklarımla bu senede oyle ablamı yediniz acun rt

Sahra'nin kardesi costu

Son düzenleme:
haftaya unlulerden bir kiz, bir sonraki haftadada ya unlulerden bir kiz yada gönullulerden 1 erkek yollanilmaliki denge saglansin. Yada Gönulluler 1 erkegi unlulere (Hasan olur), Unlulerde, gönullulere bir kiz yollasin ( en zayif halka Serenay) denge saglansin ama Acun Serenaya intikam alma firsati verecek daha.
Merveyide yem eder bu Acun.
Yarismadan bu sene hic tad alamiyorum. 3 kiza karsi gucsuz 1 kiz, 4 guclu erkege karsi 3 gucsuz erkek.

haftaya unlulerden bir kiz, bir sonraki haftadada ya unlulerden bir kiz yada gönullulerden 1 erkek yollanilmaliki denge saglansin. Yada Gönulluler 1 erkegi unlulere (Hasan olur), Unlulerde, gönullulere bir kiz yollasin ( en zayif halka Serenay) denge saglansin ama Acun Serenaya intikam alma firsati verecek daha.
Merveyide yem eder bu Acun.
Yarismadan bu sene hic tad alamiyorum. 3 kiza karsi gucsuz 1 kiz, 4 guclu erkege karsi 3 gucsuz erkek.
Karışık ya bireysele dönse daha iyi olucak yada takımlar karışık olsun.

Ruyamda sembol oyununun finali oynaniyordu ve finale Merve'yle Turabi kalmisti.O oyunu da bikac hafta once oynanan agirlik tasima oyunu vardi ya onu yapmislardi.Ben izlerken deliriyordum.Ne alaka Turabi'yle Merve ayni agirliklari tasiyabilir mi? Ne sacmaliyorlar diye.
Sonunda da Turabi kazandi. :(

Ruyamda sembol oyununun finali oynaniyordu ve finale Merve'yle Turabi kalmisti.O oyunu da bikac hafta once oynanan agirlik tasima oyunu vardi ya onu yapmislardi.Ben izlerken deliriyordum.Ne alaka Turabi'yle Merve ayni agirliklari tasiyabilir mi? Ne sacmaliyorlar diye.
Sonunda da Turabi kazandi. :(
hayırdır inşallah..

acunun haksızlık yaptığını düşünüyorsun bu düşünce bilinç altına yansiyip başka bir görüntüyle rüyanda ortaya çıkmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...