Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berna adami katil eder cidden bu kiza tahammul edilmez

@china_shangai abi ünlüler gine aç birde üstüne Merve'nin Berna'nın ağlaması hiç çekilecek gibi değiller.
Hiç sorma :))))
Dedim abi erken sevinme yok oyun gönüllülerin Acun ne yapıp edip Ünlülere göre bir oyun bulması lazım açlıktan ölcekler.

Berna adami katil eder cidden bu kiza tahammul edilmez
Aynen aga izlerken bende deli oluyorum yeminle çok dengesiz birisi devamlı konuşuyor insan deli olmasında ne yapsın Anıla hak veriyorum iyi sabrediyor cidden

Merve çok iyiydi oyunda sonradan oynatmadılar. Niye ki? @dosimosi @beyazsoy
Mervenin parkurda ama Serenayinda cekmde ve atista daha iyi olduguna karar verdiler. Hakan Mervede yanaydi ama Berna Serenay dedi.Hakanda Serenaya dedi eger sen o stresste hata yapmam diyorsan(bu tarz birsey dedi) kendine guveniyorsan dedi Serenayda oynamak istedigini söyleyince Serenaya karar kilindi

Bizde Doğukan'ı oynatıp sürekli kaybettirdiler ama Gönüllüler'de Bozok'u oynatmadılar. Ne iş anlamadım.

@sürgünüm ilk defa mi adam sürekli gomuyor ünlüleri :A

Gecen sene de 8 oyun almıştı ünlülere karşı :F

Adam King ya Turbo hakana oyun vermesinin intikamını hakanı yenerek aldı :Z
vallahi kural gereği bernayi oynatmaya zorladilar ama bu kurallar yarışmaya göre değişiyor ve büyük fark oluşması diye acun değiştiriyor gözüküyor bu kuralları. kuralları bize aciklamiyorlar ondan net konuşamıyoruz

Merve ağladımı gine​
Yok senin serzenişlerini duyup ağlamadı çok sakin giydirdi herkese:)))))

Nasıl oynamıyor ya bu adamda ne sabır var arkadaş oynayacam de oyna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...