ATV Kara Ekmek - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dizinin Dedesi :"Yeter Taylan sustur şunları."
Assiye : Beni kimse susturamaz dedecim,ben istersem susarım" 😎

anneanneciğim süperdi yine :) çılgınlıklara devam :F #Asçet sonunda çift oldu :D taylan dümeni asiyeye doğru kıracakgibii:D

@xemrexxx senin anneanne çoştu emre dayak süsü veriyor kendineee abooo:F
Ve en önemlisi, kendisinin aradığını Asiye'ye söyledi. Asiye de artık olayları birbirine bağlasın ve savaş başlasın istiyorum. :X

Semra, Asiye'yi delirtmeye başladı sonunda. Gerçi o da haklı. Ben izlerken kafayı yiyorum, o nasıl yemesin? :F

Taylan da Asiye'nin adını söyledi yanlışlıkla. İnşallah Hale bunu da deşmeye çalışmaz.

AsÇet yine çok tatlı bu arada. :bhr:

Son düzenleme:
Pervin : "O ne kız?"
Mine: "Masraf olmasın diye babama yemek götürüyorum."
Pervin: "Dur kız ben de geleyim.
Usta başı karısı olarak salınırım biraz,
vallaha yıllardır Nayloncu karısı diye başım öne eğik dolaşıyordum"

Ah Pervin :D

Pervin Salim'in iş yerine gider konuşan işçileri görünce,hemen atılarak ;
Kız Sebahat Abla dilin değil elin çalışsın :D

Son düzenleme:
asiye nasıl kurtulur herkes iki ihtimal vvar diyor:

1-canan: zaten asiye ile çetinin peşindeydi ömerle konuşurken de arabadaydı asiyeyi takip ediyor olabilir
2-çetin: durumundan şüphelenmiş olabilir mineyle falan konuştuysa da gelip kurtarabilir

bence 3.bir ihtimal daha var
hale: taylan asiyeye göz kulak olmasını istedi haleden hale de geçen seferki nithar teşebbüsünden asiye kurtarmıştı böylece ödeşebilirler bir de son sahnelerde hiç hale yoktu nerede olduğunu bilmiyoz

asiye nasıl kurtulur herkes iki ihtimal vvar diyor:

1-canan: zaten asiye ile çetinin peşindeydi ömerle konuşurken de arabadaydı asiyeyi takip ediyor olabilir
2-çetin: durumundan şüphelenmiş olabilir mineyle falan konuştuysa da gelip kurtarabilir

bence 3.bir ihtimal daha var
hale: taylan asiyeye göz kulak olmasını istedi haleden hale de geçen seferki nithar teşebbüsünden asiye kurtarmıştı böylece ödeşebilirler bir de son sahnelerde hiç hale yoktu nerede olduğunu bilmiyoz
katılıyorum sana bencede ikisinden biri hale kurtarırmı ki aklıma yatmadı benim

ATV dizileri Teaser'ı ;

Kara Ekmek oyuncuları da iyi çıkmış :)

Diğerlerine katlanmak istemezseniz Assiye ilgili olan kısmı 35.sn'den sonra başlıyor :)

Son düzenleme:
Asiye'yi tahmin edildiği gibi Canan kurtaracakmış. Dedikoducu Çocuk sağolsun, hiç heyecan bırakmadı. :T:

Bu arada yeni tüyolar da almış. Büyük ihtimalle Semra'nın başına çok kötü şeyler gelecek. :Z

Asiye'yi tahmin edildiği gibi Canan kurtaracakmış. Dedikoducu Çocuk sağolsun, hiç heyecan bırakmadı. :T:

Bu arada yeni tüyolar da almış. Büyük ihtimalle Semra'nın başına çok kötü şeyler gelecek. :Z
Ben daha gerilerdeyim o yüzden anlamadığım iyi oldu :)
Birşey olmaz Semra anneannemize :love1:değil melunvan @xemrexxx :D

Ben daha gerilerdeyim o yüzden anlamadığım iyi oldu :)
Birşey olmaz Semra anneannemize :love1:değil melunvan @xemrexxx :D

sezon finali geliyor anneanneciğim gidebilir cananla ömere yer açmak için :T