Dizinin Dedesi :"Yeter Taylan sustur şunları."
Assiye : Beni kimse susturamaz dedecim,ben istersem susarım" 😎
Assiye : Beni kimse susturamaz dedecim,ben istersem susarım" 😎
Ve en önemlisi, kendisinin aradığını Asiye'ye söyledi. Asiye de artık olayları birbirine bağlasın ve savaş başlasın istiyorum.@xemrexxx senin anneanne çoştu emre dayak süsü veriyor kendineee abooo
katılıyorum sana bencede ikisinden biri hale kurtarırmı ki aklıma yatmadı benimasiye nasıl kurtulur herkes iki ihtimal vvar diyor:
1-canan: zaten asiye ile çetinin peşindeydi ömerle konuşurken de arabadaydı asiyeyi takip ediyor olabilir
2-çetin: durumundan şüphelenmiş olabilir mineyle falan konuştuysa da gelip kurtarabilir
bence 3.bir ihtimal daha var
hale: taylan asiyeye göz kulak olmasını istedi haleden hale de geçen seferki nithar teşebbüsünden asiye kurtarmıştı böylece ödeşebilirler bir de son sahnelerde hiç hale yoktu nerede olduğunu bilmiyoz
Ben daha gerilerdeyim o yüzden anlamadığım iyi olduAsiye'yi tahmin edildiği gibi Canan kurtaracakmış. Dedikoducu Çocuk sağolsun, hiç heyecan bırakmadı.
Bu arada yeni tüyolar da almış. Büyük ihtimalle Semra'nın başına çok kötü şeyler gelecek.
"Ben bile onu kurtaramam" diye tweet atmış. Semra'nın başına gelecekleri izlemek için şimdiden sabırsızlanıyorum.Ben daha gerilerdeyim o yüzden anlamadığım iyi oldu
Birşey olmaz Semra anneannemize değil melunvan @xemrexxx
Niye öyle diyorsun"Ben bile onu kurtaramam" diye tweet atmış. Semra'nın başına gelecekleri izlemek için şimdiden sabırsızlanıyorum.
Gerçek hayatında melek gibi biri olabilir, ama dizideki hayatının mümkünse sona ermesini istiyorum.Niye öyle diyorsun
Anneanne hepsinden iyi (en azından gerçek hayatta canım ya birşey olmasın ona
Ben daha gerilerdeyim o yüzden anlamadığım iyi oldu
Birşey olmaz Semra anneannemize değil melunvan @xemrexxx
sezon finali geliyor anneanneciğim gidebilir cananla ömere yer açmak içinAsiye'yi tahmin edildiği gibi Canan kurtaracakmış. Dedikoducu Çocuk sağolsun, hiç heyecan bırakmadı.
Bu arada yeni tüyolar da almış. Büyük ihtimalle Semra'nın başına çok kötü şeyler gelecek.
Gitsin, çok bile yaşadı.sezon finali geliyor anneanneciğim gidebilir cananla ömere yer açmak için
daha 3 zehirleme 3adam öldürme operasyonu daha vardı en azGitsin, çok bile yaşadı.