MusicSurvivor 12. Hafta

@mrt-06 Final haftalarında recap kullanılmayacak. :D
racap bu yarışmayı en özel kılan şey bence ben racap oluşturmaktan zevk alıyorum ve parçaları racaplı dinlemeyi daha çok seviyorum
racaplar bence devam etmeli yarışmaya heyecan katan birşey diye düşünüyorum süreleri 2 dakika olabilir mesala çeyrekte ama racap devam etsin isterim @mrt-06 @Bully @EFE UYSAL bilmem siz katılırmısınız :A

racap bu yarışmayı en özel kılan şey bence ben racap oluşturmaktan zevk alıyorum ve parçaları racaplı dinlemeyi daha çok seviyorum
racaplar bence devam etmeli yarışmaya heyecan katan birşey diye düşünüyorum süreleri 2 dakika olabilir mesala çeyrekte ama racap devam etsin isterim @mrt-06 @Bully @EFE UYSAL bilmem siz katılırmısınız :A:A:A
Bana fark etmez. :A

Zaten sana katılmayı pek sevmiyorum senin karşında olmam lazım her zaman. :A

racaplar bence devam etmeli yarışmaya heyecan katan birşey diye düşünüyorum süreleri 2 dakika olabilir mesala çeyrekte ama racap devam etsin isterim @mrt-06 @Bully @EFE UYSAL bilmem siz katılırmısınız :A
Farketmez ikiside olabilir. :)

Gerek olduğunu sanmıyorum ben.:D @çiğdem- Geçen yılda bu haftalarda bırakılmıştı. Herkes dinlesin işte. :F

@Bully bu kızın çenesi ve merakı beni öldürecek bir gün. :F Desteğe ihtiyaç vardi teşekkür ederim. :bhr:

Bana fark etmez. :A

Zaten sana katılmayı pek sevmiyorum senin karşında olmam lazım her zaman. :A
Gerek olduğunu sanmıyorum ben.:D @çiğdem- Geçen yılda bu haftalarda bırakılmıştı. Herkes dinlesin işte. :F

@Bully bu kızın çenesi ve merakı beni öldürecek bir gün. :F Desteğe ihtiyaç vardi teşekkür ederim. :bhr:
koca kafalar sizi tek buldunuz beni erkek dayanısması yapmaya çalısıyorsunuz ama bu hafta @Nisa var benimde desteğim var ona göre ayaiınızı denk alın vlla :F:F:F

Bu şarkıyı kullanmayacaksın diye korkuyordum en sevdiğim şarkılarından bir tanesi. Bu şarkıyla elenirsen üzülürüm ama umarım elenmek bir yana birinci olursun. :):)

Evet Kumsalda ve Zor Kadın'ı da kullanmalıydın ayrıca. :):)
Başlarda kullansaydım iyiydi onları ama geçti artık :)

Umarım bu hafta elenmem. Çünkü sırasıyla Bir Çaresi Bulunur , Vur Yüreğim ve Aşk'ı vereceğim artık :)

Artık kullanamam. Kullandığım an elenirim. Başlarda kullanmalıydım :(
Ben yarıştığım zaman Kenan Doğulu'nun en ünlü şarkılarından birini (Aşk Kokusu) kullanmamıştım, yerine gereksiz şarkılar koymuştum. Kumsalda ve Zor Kadın da iyi şarkılar, ama yarışmada olmasa da olur türünden. :)