Geçmiş olsun, elenmene üzüldüm. Ama MFÖ ile yarışmaya renk kattın ve buraya kadar gelmek de çok güzel bir şey.Aynen öyle oldu, geçen hafta Ele Güne Karşı gibi efsane bir şarkı düşük alınca bu hafta gideceğime emindim.
Aynen öyle 11 hafta yarışmak da çok iyiydi.Geçmiş olsun, elenmene üzüldüm. Ama MFÖ ile yarışmaya renk kattın ve buraya kadar gelmek de çok güzel bir şey.
Jüri olarak devam etsene?Aynen öyle 11 hafta yarışmak da çok iyiydi.
İlk başta ilk 3teydim sonra çok sürpriz olarak elenme korkusu yaşadım.😱😱ilk üç tam verdiğim gibi olmuş. MFÖ ve cecelinin son ikiye kalması garip
Ben de isterim de sokak sanati'na sormak lazım.Jüri olarak devam etsene?
Ben de isterim de sokak sanati'na sormak lazım.
Sen istedikten sonra olur canısı. Jüriliği hakkıyla yapacağına inanıyoruz demi @Bully.Ben de isterim de sokak sanati'na sormak lazım.
Teşekkürler Kendalcı.
Bekletmem canım o bu haftanın yoğunluğundandı.Bizi bekletmeyeceksen niye olmasın.
Konuya arada bakıyordum, ama yarışmacı olmayınca pek umursamıyorum. Yalan yanlış bilgiler verip insanları kandırmayalım lütfen.
Bana 3 vermene şaşırdım.😱😱Bu arada ilk 3'e giren Sezen Aksu (@mrt-06), Tarkan (@Maskeli Fedai) ve Yalın (@Bully)'ı da tebrik ederim.
Konuya arada bakıyordum, ama yarışmacı olmayınca pek umursamıyorum. Yalan yanlış bilgiler verip insanları kandırmayalım lütfen.
Gül gibi 2 parçan daha var,bu haftayı geçtin ya korkacak birşey kalmadıİlk başta ilk 3teydim sonra çok sürpriz olarak elenme korkusu yaşadım.😱😱
Unutamam ve Es'ide daha kullanmadım. )))Gül gibi 2 parçan daha var,bu haftayı geçtin ya korkacak birşey kalmadı
Tamamdır.@ozgur2113 bu hafta konuk jüri ol zaten sonra elenen yarışmacılarla ilgili bir sürpriz var.
Yarışma kaç hafta sonra bitiyor ?Finale yaklaştıysanız Hüsran ve Gül Rengi de kullanUnutamam ve Es'ide daha kullanmadım. )))