Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Abi bence gerçek stevan bu çıkacak :) ben bu adamdan kıllandım yoksa tilki ister istemez bu kadar kısa kesmezdi üstelik tilkinin kardeşi bu kadar saf olamaz gibime geliyor.​
Valla kardeşim bu saatten sonra akıl oyunları ters köşeler bolca olacak gibi gözüküyor :)))) senin dediğinde Çıkabilir 😉)) bazıları ofiste bulunan kızdan şüpheleniyor :)))​
o kızdan cidden bir gariplik vardı altinda birsey cikabilir , tilki blöf yapiyor oda olabilir

Aga safiye ne anlar stratejiden kadın bu tür işleri nerden bilsin. Onun tek derdi cahit :) Tilkinin kesin polatin rusya gittiğinden haberi vardı ve planı kurdu bence takır takır işliyor kesinlikle o adam stevan çıkacak.​
Aga baktigin vakit bak bu da bir ihtimal ama ben oyle olacagini dusunmuyorum :D iste bak bu gelismler cok onemli kurtlar vadisi nde bu tip soru isaretleri olmasi cok hosuma gidiyor

Son düzenleme:
@Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @takas @papuleoo agalar hiç içimden gelmesede şampiyonluğunuzu kutlarım; umarım camianız için hayırsız olur 😉
aga garanti olunca kutlarsın daha kesin bişey yok en çok korktuğum şey kesin konuşmak
hee ne zaman kesin konuşurum fener 1 puan daha keybettiği an iş büyük ölçüde biter bende mersin maçında fenerin yenileceğini düşünüyorum hadi İnşallah :D

Yasinin abi demesine üzüldüm Usta deseydi keşke

---Tapatalk---
abi demesine üzüldün mü enteresan
istersen koçum diye hitap etsin polata hey Allah ım :D yav aga yasin kim polata usta diyecek biraz mantıklı konuş mematiyle yasin bir mi

10393946_825114290937155_5332605396333951270_n.jpg

Son düzenleme:
Bugün Sezon Finali Bölümünün Senaryosu tamamlandı.Şuan,Vadinin yönetmenleri Doğan Ümit Karaca ve 2. Yönetmen Selahattin Sancaklı Kanal Sahibi Aydın Doğan İle Toplantı Yapıyorlar.Vadinin Bir daha ki sezon Kanal D'de yayınlanıp yayınlanmayacağı ile ilgili Sorular Az sonra cevap Bulacak.
Vadi Bir daha ki Sezon hangi kanal da yayınlanacak ?Bunların cevabı bir kaç saat içerisinde burada

Bugün Sezon Finali Bölümünün Senaryosu tamamlandı.Şuan,Vadinin yönetmenleri Doğan Ümit Karaca ve 2. Yönetmen Selahattin Sancaklı Kanal Sahibi Aydın Doğan İle Toplantı Yapıyorlar.Vadinin Bir daha ki sezon Kanal D'de yayınlanıp yayınlanmayacağı ile ilgili Sorular Az sonra cevap Bulacak.
Vadi Bir daha ki Sezon hangi kanal da yayınlanacak ?Bunların cevabı bir kaç saat içerisinde burada
of of of neler diyosun aga :D iyide onlar yerine necati abinin görüşmesi gerekmez mi orayı anlamadım onlar çalışan sonuçta

of of of neler diyosun aga :D iyide onlar yerine necati abinin görüşmesi gerekmez mi orayı anlamadım onlar çalışan sonuçta​
Aga tabi ki necati reisde vardir bak simdi meraklandim :D

merakla bekliyorum sonuçu

%90 yine Kanal D de kalacağız gibi duruyor. Aslında şu an için Atv ve Show çok mantıklı ama show alacak parası yoktur.

of of of neler diyosun aga :D iyide onlar yerine necati abinin görüşmesi gerekmez mi orayı anlamadım onlar çalışan sonuçta
aga sonuçta teknik ekip onlar gelecel sezonki planları filan onlar söyleyeceği için ondan dolayı böylebişey yapmış olabilirler

Kararlar Alındı !
Kurtlar Vadisi Pusu'nun birdaha ki Sezon hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu !
Ancak ''PANA FİLM A.Ş '' aldığı karar ile Hangi kanalda olduğunu şuan duyuramıyoruz.20 Mayıs Çarşamba günü Vadinin hangi Kanalda olduğunu duyuracağız...

aga sonuçta teknik ekip onlar gelecel sezonki planları filan onlar söyleyeceği için ondan dolayı böylebişey yapmış olabilirler

Kararlar Alındı !
Kurtlar Vadisi Pusu'nun birdaha ki Sezon hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu !
Ancak ''PANA FİLM A.Ş '' aldığı karar ile Hangi kanalda olduğunu şuan duyuramıyoruz.20 Mayıs Çarşamba günü Vadinin hangi Kanalda olduğunu duyuracağız...
O zaman Kanal D de kaldık :( sonuçta en son onlarla bir pazarlık yapıldı demek ki iki tarafta anlaşmış hayırlı uğurlu olsun :)

Agalar ben size soyliyim hangi kanalda olacagimiz daha belli olmaz resmiyet kazansin oyle diyecegimizi diyelim derim :D

@Master.1000 ilk bölüme başladım ah ne bölümlermiş ya
en sevdiğim repliği bu bölümde duymuşuz
iki kişinin bildiği sır değildir vay be😉

İyi seyirler dilerim @vadikızı.. bölümleri youtube üzeri izliyorsan, ilk 55 bölüm sinegraf kanalından izlemeni tavsiye ederim.. 56 ve sonrası şuan Kurtlar Vadisi Pusu kanalında mevcut..

Tapatalk 2

Son düzenleme: