Black Mirror Dizisinden Haber Var!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
thumbnail_1431720931.jpg

İlk iki sezonu büyük ilgi çeken, en son 16 Aralık 2014’te Jon Hamm’in başrolünde yer aldığı ''White Christmas'' adlı özel bölümüyle de adından sıkça söz ettiren Black Mirror, gerçekleri tokat gibi yüzümüze vurmak için geri dönüyor.

Dizinin yapımcısı Charlie Brooker, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda, yeni bölümler üzerinde çalışmaya başladıklarını ve dizinin yeni bölümlerinin Channel 4 yerine Netflix'te yayınlanabileceğini söyledi.

Bir küçük not daha ekleyelim; Brooker yeni bölümlerden ziyade, bir Black Mirror filmi yaratma fikrine de sıcak baktığını ifade etti.

Bekliyoruz bakalım her türlü izlenir dizi. Direkt Netflix himayesinde olması daha da iyi olur. :)

Yalnız benim tercihim film olmasın. 3 bölümlük 3. sezon gelsin. :)

Yeni bölümü çıksada kendimizi sorgulasak dediğim dizi. :) Sherlock ile ikisini beklemekten ömrüm soldu. :)

2.sezon izlememiştim.İlk sezon ilk bölüm harkuladedi.Sonra biraz daha sanala bağladılar.2.sezonu izlemesem de bişey kaybetmem gibi(b)

2.sezon izlememiştim.İlk sezon ilk bölüm harkuladedi.Sonra biraz daha sanala bağladılar.2.sezonu izlemesem de bişey kaybetmem gibi(b)
İkinci sezonu izlemeceksen, 3. sezon (Christmas Özel) bölümünü izle. "bir aşığın yaşayabileceği en kötü durum" için cevap niteliğine harikulade bir bölüm. (İzlemezsen çok şey kaybedersin. :))

Yok, izlemedim. @OzaN ile bir ara şu diziyi izleyelim falan filan muhabetti yapmiştik.Six Feet Under, Oz ve Bates Motel ilk sıradaydılar.2'sinede başlayınca siz, yetişebilmek için birini feragat etmek zorunda kaldım.O da Bates oldu:X izleyesim de gelmiyor gerçi
@yatutarsa ile beraber izle işte. Dün başladı yorumu şurada

Yok be, başlamayayım.Dizi izleye izleye sürmanaj oldu beynim :X onca dizi izleyip, artık sıkılıyorum nedense.Azaltıcam inş:X günlük 3 diziydi 2ye düşürecem.
Sen bilirsin. Allah rahatlık versin gardaşım, daha 2-3 bölüm dizi izleyeceğim ve bulursam da konu açacağım. :)

Yok, izlemedim. @OzaN ile bir ara şu diziyi izleyelim falan filan muhabetti yapmiştik.Six Feet Under, Oz ve Bates Motel ilk sıradaydılar.2'sinede başlayınca siz, yetişebilmek için birini feragat etmek zorunda kaldım.O da Bates oldu:X izleyesim de gelmiyor gerçi
Bates Motel'in ilk sezonu süper, ilk sezonu izle bırak gerisi mühim değil. :D