yani yine olabilir diyecem bu saatten sonra başka diyecek birşey kalmdı resmen nevrimiz döndüaga şok oldum tilki psikopat olduğundan mı öyle söyledi öz kardeşini mi feda etti diye ama durum böyle gzüküyor
Belki üvey kardeşidir))))))))))))))))))))
yani yine olabilir diyecem bu saatten sonra başka diyecek birşey kalmdı resmen nevrimiz döndüaga şok oldum tilki psikopat olduğundan mı öyle söyledi öz kardeşini mi feda etti diye ama durum böyle gzüküyor
Belki üvey kardeşidir))))))))))))))))))))
Aga 10 gündür ders çalışıyorum aralıksız ezberler olsun sınavlar olsun psikolojik olarak çöktüm dinlenmeye ihtiyacim var bir şey anlayamadım bölümün 22.30 a olan kısmına kadar anlamadım malesef. O nedenle yorum yapmıyorum ama son kısımlar ile gönlümü fethetti babam son 2-3 bölümdür basladi yeniden seyretmeye Şükür annemde seyretti bu bölümler devam ederse ben eminim birakanlarda geri doneceklerdir.@Polat Şaşmaz bolum efsaneydi sen yine beğenmiyon
Bende baştan izleyeceğim tekrar.Ben bu bölüme pek bakamadım ya![]()
aga cidden sen iyice bir dinlen sen de bir dengesizlik oluşmuş bir öylesin bir böyle 😀 Allah yardımcın olsunAga 10 gündür ders çalışıyorum aralıksız ezberler olsun sınavlar olsun psikolojik olarak çöktüm dinlenmeye ihtiyacim var bir şey anlayamadım bölümün 22.30 a olan kısmına kadar anlamadım malesef. O nedenle yorum yapmıyorum ama son kısımlar ile gönlümü fethetti babam son 2-3 bölümdür basladi yeniden seyretmeye Şükür annemde seyretti bu bölümler devam ederse ben eminim birakanlarda geri doneceklerdir.
---Tapatalk---
başkan resmen dağıldık olaylar o kadar zekice kurgulanmış ki ne olduğunu bile idrak edemedik kısaca manyak bir bölüm olduÖzellikle ilk reklamdan sonra çok beğendim![]()
aga artık son reklamdan sonra beklemiyorum aynı yerde bitiyo beyaz futbolu açtım sinan enginin tipini görmek içinŞu hiçbir şey göstermeyip bitirmelerine uyuz oluyorum. Bir umut 15 dakika bekliyoruz hiçbir şey göstermiyorlar.
aga dayak yiyen kimdi ya cahit değilmiydi ben orayı anlayamadım halabaşkan resmen dağıldık olaylar o kadar zekice kurgulanmış ki ne olduğunu bile idrak edemedik kısaca manyak bir bölüm oldu![]()
aga konuyu uçurmadan çıkmak yok en az 10 sayfa yapıyoruz hadiPolat'ın Cahit numarası süperdi. Stephan buaraya kadar diyordu afalladı.![]()
valla benim anladığım o yöndeydi evde yusuf kendi dosyasını buldu yusuf zaten mete nin peşindeydi ben hakkı dan şüphelenmiştim ama mete çıktı cidden bu da garip oldubaşkan resmen dağıldık olaylar o kadar zekice kurgulanmış ki ne olduğunu bile idrak edemedik kısaca manyak bir bölüm oldu
Hacı Mete Yusuf olayını anlayamadım 😉)) bütün bu olayları Mete mi ayarlamış
aga hadi durmadan yazsana ya konuyu uçuracaz diyorum sen yazmıyosunvalla benim anladığım o yöndeydi evde yusuf kendi dosyasını buldu yusuf zaten mete nin peşindeydi ben hakkı dan şüphelenmiştim ama mete çıktı cidden bu da garip oldu