Kurtlar Vadisi Pusu 259.Bölüm Yorumları

aga şok oldum tilki psikopat olduğundan mı öyle söyledi öz kardeşini mi feda etti diye ama durum böyle gzüküyor
Belki üvey kardeşidir :)))))))))))))))))))))
yani yine olabilir diyecem bu saatten sonra başka diyecek birşey kalmdı resmen nevrimiz döndü :D

@Polat Şaşmaz bolum efsaneydi sen yine beğenmiyon
Aga 10 gündür ders çalışıyorum aralıksız ezberler olsun sınavlar olsun psikolojik olarak çöktüm dinlenmeye ihtiyacim var bir şey anlayamadım bölümün 22.30 a olan kısmına kadar anlamadım malesef. O nedenle yorum yapmıyorum ama son kısımlar ile gönlümü fethetti babam son 2-3 bölümdür basladi yeniden seyretmeye Şükür annemde seyretti bu bölümler devam ederse ben eminim birakanlarda geri doneceklerdir.

---Tapatalk---

Reklam bitti.

Tilki, Safiye'yi öldürdümü öldürmedi mi belli değil haftaya kaldı.

Aga 10 gündür ders çalışıyorum aralıksız ezberler olsun sınavlar olsun psikolojik olarak çöktüm dinlenmeye ihtiyacim var bir şey anlayamadım bölümün 22.30 a olan kısmına kadar anlamadım malesef. O nedenle yorum yapmıyorum ama son kısımlar ile gönlümü fethetti babam son 2-3 bölümdür basladi yeniden seyretmeye Şükür annemde seyretti bu bölümler devam ederse ben eminim birakanlarda geri doneceklerdir.

---Tapatalk---
aga cidden sen iyice bir dinlen sen de bir dengesizlik oluşmuş bir öylesin bir böyle 😀 Allah yardımcın olsun

Şu hiçbir şey göstermeyip bitirmelerine uyuz oluyorum. Bir umut 15 dakika bekliyoruz hiçbir şey göstermiyorlar.

ne sondu be işte bunları yapabilen tek dizi vadi olduğu için 12 senedir hastasıyız ötesi yok

Şu hiçbir şey göstermeyip bitirmelerine uyuz oluyorum. Bir umut 15 dakika bekliyoruz hiçbir şey göstermiyorlar.
aga artık son reklamdan sonra beklemiyorum aynı yerde bitiyo beyaz futbolu açtım sinan enginin tipini görmek için
o anda ahmet çakar ben bitti demeden bitmez dedi onlarda kenardan mı vadiyi izliyor anlamadım :D

başkan resmen dağıldık olaylar o kadar zekice kurgulanmış ki ne olduğunu bile idrak edemedik kısaca manyak bir bölüm oldu :X
Hacı Mete Yusuf olayını anlayamadım 😉)) bütün bu olayları Mete mi ayarlamış

Polat'ın Cahit numarası süperdi. Stephan buaraya kadar diyordu afalladı. :)

başkan resmen dağıldık olaylar o kadar zekice kurgulanmış ki ne olduğunu bile idrak edemedik kısaca manyak bir bölüm oldu :X
aga dayak yiyen kimdi ya cahit değilmiydi ben orayı anlayamadım hala

hadi agalar konuyu bugün bölüm bittikten sonra coşturalım durmadan yazın 10 sayfa yapmadan çıkmak yok hadi hadi

Polat'ın Cahit numarası süperdi. Stephan buaraya kadar diyordu afalladı. :)
aga konuyu uçurmadan çıkmak yok en az 10 sayfa yapıyoruz hadi :D

tilki işte efsane efsane senaristlere helal olsun

Hacı Mete Yusuf olayını anlayamadım 😉)) bütün bu olayları Mete mi ayarlamış
valla benim anladığım o yöndeydi evde yusuf kendi dosyasını buldu yusuf zaten mete nin peşindeydi ben hakkı dan şüphelenmiştim ama mete çıktı cidden bu da garip oldu

valla benim anladığım o yöndeydi evde yusuf kendi dosyasını buldu yusuf zaten mete nin peşindeydi ben hakkı dan şüphelenmiştim ama mete çıktı cidden bu da garip oldu
aga hadi durmadan yazsana ya konuyu uçuracaz diyorum sen yazmıyosun :D

Kurtlar Vadisi bir sevdadir. Her sahnesine, her bolumune yüreğini koyan bir kadronun eseri.Iyi ki varsınız.Sevgiler..

arkadaş çok güzel yazmış aynen öyle , gerçekten anlatılmaz bir olay