Show Asla Vazgeçmem - Dizi Yorumları

İlk bölümü yeni izleyebildim.Olaylar çok hızlı gelişti.Bence bu diziden önce bitmesi gereken diziler var.
ilk bölüm hızlı herşey oldu ama onda sonra tipik Türk dizisi yavaslayacak ağır adımlarla ilerleyecek. dizide haklısın bir hikaye var ne anlatacağı belli diğer bazı dizilerde bu yok

Vazgeçmeyecek gibi duruyor kız artık hamile kaldı benim anlamadığım bu İclal nasıl bu kadar saf oluyor anlamadım, Melis Civelek ve Sırma artık gerçekleri göstersin şu kıza. :D
saf olacak ki kötülük yapılsın ne kadar kötülük o kadar reyting

Öyle ama ne kadar uzatacaklar acaba bence sezon finalinde öğrenir madem 2. sezonu olacak. 2. sezon da Lale Devri'ndeki gibi yeni birini getirirler herhalde. :)

allah'ım amine gülşe'ye bakın. :love1:

Vavv süper çıkmış :love1:

-"İclal Allah sana Evliya sabrı vermiş" :D

Hiç beğenmedim bölümü haftaya bitse daha iyi olurdu😉😎
dizinin habeeri çıkmıyor buradan yazayım bari temmuz ayında romanyada en çok izlenen 10 dizi asla vazgeçmem 7.sırada :) 3.sırada dila hanım 4.sırada sıla;5.sırada medcezir ; 8.sırada karagül var @Çiğdem- @sokak sanati @harzemliişah @EFE UYSAL @vadikızı
5454444.png

Bu dizi burda erken final yapmamış mıydı?
bilmem @mrt-06 ya soralım :F

10 kere paylaşır şimdi :F dila hanım da var senin şovpişik şov yapmış :F
Hayır 1 Ekim'de 2. sezonu başlayacak. :D

Emre sen Serçe Sarayı uçacak bu dizi 1 reyting alacak diyordun ama Perşembe'nin en çok izlenen 2. dizisi oldu. :A İnşallah Kösem'i de geçer, yaz boyu tekrarları çok iyi gitti. :Z

bilmem @mrt-06 ya soralım :F

10 kere paylaşır şimdi :F dila hanım da var senin şovpişik şov yapmış :F
Faruk Turgut'un sevinçleri beni öldürüyor Çilek Kokusu zirveyi alınca neler yazmış. Çok doğal adam. :A