Show Asla Vazgeçmem - Dizi Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Asla-Vazge%C3%A7mem-Final-Yapm%C4%B1yor-Asla-Vazge%C3%A7mem-Devam-Edecek.jpg
Show Tv'nin yeni ve iddialı dizilerinden birisi olan Asla Vazgeçmem ilk bölümüyle bu akşam yayın hayatına başlıyor.

Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe, Şafak Pekdemir, Ümit Yesin, Yonca Cevher, Ayşegül Günay ve Tugay Mercan'ın bulunduğu dizinin yapımcılığını Gold Film - Faruk Turgut üstleniyor.

''Asla Vazgeçmem'' yeni bölümleriyle her perşembe 20.00'da Show Tv'de!

Dizi ile ilgili yorumlarınızı ve fragman paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

Diziyi izleyen hiç mi kimse yok ya. :F
Ben Tabiki ben var var )))
İzben yarısında açtım ama konu monu göremedim. Karisi hastayken karisini bosayip bir kızla evleniyor evlendiği sırada tabiki kadın ayaklanıyor)) konu eski karısıyla yeni karisi araaindaki savaşla geçecek. Çok saçma bir konu ben bun dizinin tutma şansını sıfır görüyorum boyle dizi mi olur ya)))

ben vadi ile arasında baktım çok beğendim
amine tolga uyumu süper çok yakışmışlar

Dün bir işim vardı bakamadım.Ama mükemmel bir dizi olmuştur ondan eminim.Yarın tekrarına bakacağım.

Aytül ne yaa.:F Kezban ismi gibi.:kiki:

Ayşegül Gana harcamış kendini.:( Ben olsam rolün ismini görür görmez reddederdim.:F

İkinci bolum hala ana hikayeye gelemediler en fazla yaptiklari millet bolca birbirini dovuyor)) guya erkek sidetine karsilar ama dizide kadin kadini fena dovuyor kimse ses cikarmiyor. Amina koca adamin sidetine karsi cikiyor ama bir kadinin tokarindan kendini savunamiyor))))

Filmi hiç beğenmedim Çınarla Sultan ayrılamamış burdada :D
Başroldeki kız tam anlamıyla fiyasko!