ATV Kara Ekmek - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aa sete mi gittin :bhr: bence de çok tatlı bir ablamız, başka birini bulsalardı kötü role :T:
Evet geçerken uğradım :lol:
Normalde bende gıcık oluyordum Semra anneanneye hatta @xemrexxx savunduğunda "nesini savunuyorsun?" diyordum :)
Ama gerçekte görünce insan kızamıyor :D
Dizide kendi sesini kullanıyor nasıl da sakin nasıl da tatlı :love1: hece hece sakin sakin konuşuyor dizideki gibi :D

@Aserat son bölümü izledim :X Anneanne chucky gibi dolanıyor ortalıkta, bu sefer çok ileri gitti ama.. Asiye ve Çetin nasıl güzel bir çift diziyi onlar izletiyor bence :) Ama yine de neredeyse tüm karakterleri seviyorum Taylan dışında. Hepsiyle empati kurabiliyorum. Hale ve anasını bile seviyorum diyim sen anla :A
Hale neyse de anasını hiç sevmiyorum. Sezon finalinde gidici olacak bir kişi varsa o olacak bence. :A

Semra'dan nefret ediyorum ben de, ama öleceğini sanmıyorum. Bu kadar ileri gideceğini düşünmezdim, ama her bölüm şaşırtmaya devam ediyor.

Mine aslında sevilecek kız, son sahnede ambulans çağırmaması büyük salaklık. Bunu görmezden gelirsen olur. Ali de pek sağlam bir liman sayılmaz.

Ömer ve Canan olmasa da olurdu, ama diziye biraz hareket katıyorlar en azından.

Sadece Asiye ve Çetin kalsa bile ben yine izlerim, çok tatlılar. :bhr:
Bulurlar bir konu :)
Kıyamam ben Anneanneye hiç de kötü rol yakışmıyor kendisine
hatta bu konuyu konuştum kendisiyle (sete uğradığımda ) :D
Sete mi gittin? 😱
Peki Asiye ile konuşabildin mi? :)

ne konuştunuz ne dedi
"Bir fotoğraf çekilebilir miyiz?" dedim.
Aaa ta-bi a-ma içe-ri gir-mem lazım bi-raz hız-lı olursak tabii" dedi
(aynı dizideki tonuyla hece hece :lol: )

Ardından "Semra anneanneyi kötü yaptılar, size hiç kötü rol yakışmıyor" dedim,o da güldü :lol: biraz konuştuk, sonra da çekime gitti :)

Sete mi gittin? 😱
Peki Asiye ile konuşabildin mi? :)
Evet :lol: Hale, Ushan (Çetin),Semra anneanne,Asiye,hizmetçi ve yeni giren kızı gördüm :) bir de Taylan'ı :)

Engin Hepileri(Taylan) ve Semra anneanne ile fotoğraf çekildim :)
Taylan da çok sevimli,saygılı bir insan.

Assiye pek dışarı çıkmıyordu.Çekimleri vardı,yoğundu.
Son anda 2 dk çıktı ben seslenirken de geri çekime gidiyordu onunla konuşamadım ama onu da gördüm yakından ufak tefek birşey :X demekki topuklular boyunu uzun gösteriyor :)

Son düzenleme:

Ardından "Semra anneanneyi kötü yaptılar, size hiç kötü rol yakışmıyor" dedim,o da güldü :lol: biraz konuştuk, sonra da çekime gitti :)

Evet :lol: Hale, Ushan (Çetin),Semra anneanne,Asiye,hizmetçi ve yeni giren kızı gördüm :) bir de Taylan'ı :)

Son anda 2 dk çıktı ben seslenirken de geri çekime gidiyordu onunla konuşamadım ama onu da gördüm yakından ufak tefek birşey :X demekki topuklular boyunu uzun gösteriyor :)
Çok şanslısın, biz anca ekrandan görebilirken sen canlı canlı görme fırsatına erişmişsin. :)

evet nasıl ölmedi ama fare zehri kattı annneanne ağzından köpük geldi @Aserat
bu arada avatarınız çok anlamlı tekrar anmış olalım zeki abiyi mekanı cennet olsun

ne güzel ya konuştun demek sevindim adına tabii cnm özlem yılmaz
uzun biri değil bu arada eşinden boşanmış üzüldüm ya
fotoğrafları gösterseydin keşke

Pervin :"Kız Ayten teyze dön mü memleketten? hoş geldin"
Ayten Teyze(Ali'nin Annesi) :"Teyze mi? Ufal da cebime gir,kız olsam olsam ablan olurum ben senin."

Şu Pervin de olmasa :D

Omer cok itici.Diger yarimda sempatikdi bu dizide rolundenmi kaynaklaniyormu ne cok itici gorunuyor