ne konuştunuz ne dediBulurlar bir konu
Kıyamam ben Anneanneye hiç de kötü rol yakışmıyor kendisine
hatta bu konuyu konuştum kendisiyle (sete uğradığımda )
ne konuştunuz ne dediBulurlar bir konu
Evet geçerken uğradımAa sete mi gittin bence de çok tatlı bir ablamız, başka birini bulsalardı kötü role
Hale neyse de anasını hiç sevmiyorum. Sezon finalinde gidici olacak bir kişi varsa o olacak bence.@Aserat son bölümü izledim Anneanne chucky gibi dolanıyor ortalıkta, bu sefer çok ileri gitti ama.. Asiye ve Çetin nasıl güzel bir çift diziyi onlar izletiyor bence Ama yine de neredeyse tüm karakterleri seviyorum Taylan dışında. Hepsiyle empati kurabiliyorum. Hale ve anasını bile seviyorum diyim sen anla
Sete mi gittin? 😱Bulurlar bir konu
"Bir fotoğraf çekilebilir miyiz?" dedim.ne konuştunuz ne dedi
Evet Hale, Ushan (Çetin),Semra anneanne,Asiye,hizmetçi ve yeni giren kızı gördüm bir de Taylan'ıSete mi gittin? 😱
Peki Asiye ile konuşabildin mi?
Çok şanslısın, biz anca ekrandan görebilirken sen canlı canlı görme fırsatına erişmişsin."Bir fotoğraf çekilebilir miyiz?" dedim.
Aaa ta-bi a-ma içe-ri gir-mem lazım bi-raz hız-lı olursak tabii" dedi
(aynı dizideki tonuyla hece hece )
Ardından "Semra anneanneyi kötü yaptılar, size hiç kötü rol yakışmıyor" dedim,o da güldü biraz konuştuk, sonra da çekime gitti
Evet Hale, Ushan (Çetin),Semra anneanne,Asiye,hizmetçi ve yeni giren kızı gördüm bir de Taylan'ı
Engin Hepileri(Taylan) ve Semra anneanne ile fotoğraf çekildim
Taylan da çok sevimli,saygılı bir insan.
Assiye pek dışarı çıkmıyordu.Çekimleri vardı,yoğundu.
Son anda 2 dk çıktı ben seslenirken de geri çekime gidiyordu onunla konuşamadım ama onu da gördüm yakından ufak tefek birşey demekki topuklular boyunu uzun gösteriyor
Asıl onlar şanslı,beni yakından görme fırsatı buldularÇok şanslısın, biz anca ekrandan görebilirken sen canlı canlı görme fırsatına erişmişsin.
Ölmedi, merak etme. Diziyi izliyor musun sen?altan erkekli öldümü keşke çıkmasaydı diziden saf rolünü çok güzel yapıyordu
Önemli bir karakter, ölmez. Bölüm sonu heyecanlı olsun diye ortada bıraktılar. Gelecek bölümde bir şekilde iyileşir yani.evet nasıl ölmedi ama fare zehri kattı annneanne ağzından köpük geldi
Hayır, önemli. Asiye kadar önemli değil, ama yine de hikaye için olması gereken bir karakter.pekde önemli bir karakter değilki saf bir adam hadi taylan çetin asiye olsa tamamda @Aserat
ne güzel ya konuştun demek sevindim adına tabii cnm özlem yılmaz"Bir fotoğraf çekilebilir miyiz?" dedim.
Aaa ta-bi a-ma içe-ri gir-mem lazım bi-raz hız-lı olursak tabii" dedi
(aynı dizideki tonuyla hece hece )
Ardından "Semra anneanneyi kötü yaptılar, size hiç kötü rol yakışmıyor" dedim,o da güldü biraz konuştuk, sonra da çekime gitti
Evet Hale, Ushan (Çetin),Semra anneanne,Asiye,hizmetçi ve yeni giren kızı gördüm bir de Taylan'ı
Engin Hepileri(Taylan) ve Semra anneanne ile fotoğraf çekildim
Taylan da çok sevimli,saygılı bir insan.
Assiye pek dışarı çıkmıyordu.Çekimleri vardı,yoğundu.
Son anda 2 dk çıktı ben seslenirken de geri çekime gidiyordu onunla konuşamadım ama onu da gördüm yakından ufak tefek birşey demekki topuklular boyunu uzun gösteriyor
evli miydi ki? bilmiyordum.ne güzel ya konuştun demek sevindim adına tabii cnm özlem yılmaz
uzun biri değil bu arada eşinden boşanmış üzüldüm ya
fotoğrafları gösterseydin keşke
evet 3 yıllık evliydi avukattı eşievli miydi ki? bilmiyordum.