Klasik Seinfeld - Dizi Yorumları

Seinfeld 2x5

Önceki bölüme göre daha iyiydi.

Jerry'nin sahne şovlarında yaptığı tespitler yine çok iyiydi. :D Özellikle gelecek zamanı anlatan filmlere yaptığı kostüm göndermesi. :D

Elaine'in babası da iyi karakterdi bölüme renk katmış. Jerry, George ve Elaine'in babasının olduğu sahneler baya güldürdü. :D

Seinfeld 2x6

Yine güzel bölümdü. :D

Sadece çin restoranında geçti bölüm ve her kısmı zevkliydi bölümün. Hepsinin de ayrı ayrı takıntısı vardı. George'un telefon, Elaine'in yemek, Jerry'nin tanıyamadığı kadın. :D Üçü de iyiydi.

Puanım: 8.5/10

Seinfeld 2x7

Bol bol güldüren bir bölümdü. :D

Bölümün içeriği iyiydi genel olarak. George bu bölüm baya iyiydi. Özellikle onu tanıdıkça daha da çok sevmeye ve gülmeye başladım. :D

Telesekreterle ilgili sahneler iyiydi. Jerry'nin reklam takıntısı ve George'la Kramer'in bunu ağzından kaçırmaları da güldüren sahnelerdendi. :D

Seinfeld 2x8

Güzel bölümdü yine.

Jerry'nin Elaine'e önce daire bulup sonra daireye yerleşmesini istemediği için yaşadıkları komikti. :D Kramer sesli güldürdü özellikle bir sahnede. :D

George'un sahneleri de iyiydi. Evlilik yüzüğü tam bir kabus oldu onun için. :D

Seinfeld 2x9, 2x10, 2x11

Güzel bölümlerdi diziyi 1 haftadır falan izleyemiyordum ama bu süre bile özlememe yetti. :D

Kramer'in çamaşır makinesine çimento dökme çabaları baya güldürdü. :D

Seinfeld 2x12 (Sezon Finali)

Güzel bir bölümle noktaladık sezonu. :)

Öyle kahkaha attıran bir sahne yoktu ama Jerry'nin hediye olarak 182 dolar vermesi ve bunun üstüne George'un da 91 dolar vermesi iyiydi. :D

Jerry ve Elaine birlikteliği sürpriz oldu. Sahneleri pek güldürmese de güzeldi. :)

Seinfeld 3x1 - 3x2 - 3x3 - 3x4 - 3x5

Güzel bölümlerdi.

Kramer ayrılma konuşması yaparken ve sonrasında çok iyiydi. Biraz abartılıydı ama sesli güldürdü. :D

George'un gaylik korkusu da iyiydi. Yer değiştirme olayı da sesli güldürdü. :D

Jerry'nin Elaine'le Florida'ya gittiği bölüm biraz zayıftı. George'un ve Kramer'ın yokluğunu hissettik. :D

Puanım: 8/10

Seinfeld 3x6

Bu bölüm çok iyiydi. :D

Özellikle bölümün hikayesini çok beğendim. Arabayı bulamamaları, sonra birbirlerini kaybetmeleri en sonunda da Kramer'in elinde klimayla gelişi komikti. :D

Yine Kramer'in teşvikleri sonucu George ve Jerry'nin başına gelenler de güldürdü. :D

Seinfeld 3x6

Bu bölüm çok iyiydi. :D

Özellikle bölümün hikayesini çok beğendim. Arabayı bulamamaları, sonra birbirlerini kaybetmeleri en sonunda da Kramer'in elinde klimayla gelişi komikti. :D

Yine Kramer'in teşvikleri sonucu George ve Jerry'nin başına gelenler de güldürdü. :D
En sevdiğim bölümlerinden biri. :D Hatta Seinfeld denilince aklıma ilk gelen bölüm bu olur galiba. :D

Bu arada dizinin konusu açıldı nihayet. İzlemeyen herkese de tavsiye edilir. :):)

3x7, 3x8, 3x9

Bu bölümleri dün izlemiştim özellikle 8. bölüm yani tapeli bölüm çok iyiydi. Diğer bölümler de iyiydi tabii. :)

Elaine'in oynadığı oyun güzeldi. Bölümün sonunda erkeklerin Elaine'e bakışı güldürdü. :D

Jerry'nin restorandaki sahneleri de iyiydi.

Puanım: 9/10

3x10

Bu bölümü bugün izledim. Son 5-6 bölüme baktığım zaman cidden zayıf bir bölümdü. Belki sezonun da şimdiye kadarki en kötü bölümüydü.

Jerry'nin hayat kadınına para verirken tüm suçun onun üzerine kalması güldürdü. :D

Puanım: 7.5/10

3x11

Öyle çok güldüğüm bir sahne yoktu ama güzel bölümdü.

Jerry'nin ve Kramer'ın hırsızla konuştuğu sahne güzeldi. :D:

Puanım: 8/10

3x12, 3x13, 3x14... 3x18

Dün diziye baya abandım. :D Aslında izlemem gereken başka şeyler de vardı ama başlayınca bırakamadım. Bölümler güzeldi, yine zevkle ve gülerek izledim.

3x19, 3x20

Bu iki bölümü ayrı yazmak istedim. Dizinin şu ana kadar izlediğim en iyi 3 bölümünden ikisiydi bu bölümler. Uzun zamandır, belki de aylardır bu kadar gülmemiştim. :D

George ve Jerry'nin limuzin macerası çok iyiydi. Zaten bu tür belalar ya George'un ya da Kramer'ın başının altından çıkıyor. :D Her neyse limuzin sahnelerinde George harikaydı. :D

Diğer bölümde ise Kramer'ın öyle bir sahnesi vardı ki ben mi gülmeyi abarttım bilmiyorum ama abartısız 1 dakika aralıksız gülmüşümdür ve devamında da o sahneyi tekrar tekrar izledim. :D Bahsettiğim sahne Kramer'ın televizyondaki bir kadının sesini duyduktan sonra geçirdiği şok. Abartılı ama harika bir sahneydi bence. :D

Puanım: 10/10

3x21, 3x22, 3x23 (Sezon Finali)

Yine güzeldi bölümler. :) Ama gece uykulu olmamın da etkisiyle son 2 bölüme pek gülmedim.

Tablosu çizilen büyük adam Kramer. :D Tablo güzeldi gerçekten. :D

4x1, 4x2, 4x3, 4x4, 4x5

Arayı soğutmadan 4. sezona başladım. :D Güzeldi bölümler. :)

Jerry ve George'un dizi olayı beklediğimden daha da uzun sürdü ve sürmeye devam edecek gibi. Yapacakları dizinin Seinfeld ile aynı konsepte olması güzel. :D Ama bu olay daha ne kadar sürer belli olmaz tabii.

1x1, 1x2, 1x3

Friends'le bol bol karşılaştırılan Seinfeld'e başlamış olduk sonunda. Ben biraz önyargılı başlamış olsam da diziyi seveceğimi düşünüyorum. Şimdilik bir bölümde bir iki kez güldürmeyi başarsalar da sonradan açılacağını düşünüyorum. -açıkçası millet o kadar abartmıştı ki ilk sezon tebessüm etmeyi bile beklemiyordum. :D-

7/10

Bir de dizinin benden kaynaklı dezavantajı yetmezmiş gibi altyazı sorunu da var. Elim F2 tuşunda kucağımda izliyorum diziyi. :( Neyse iki bölüm kaldı, sabret Berkan. :D