Özcan Deniz'li Sıla'lı Coca Cola Reklamı

Hint Filmlerindeki dans sahneleri tadında, gelmiş geçmiş en itici reklam olmuştur. İyidir kötüdür demiyorum ama cidden çok itici, hele o erkeklerin sahnesi? Sadece Sıla ve dansçı kızlar olsaydı durum çok farklı olur ve satış miktarını bile arttırırdı ama şüphesiz sansür yiyeceği için reklamda gösterilecek bir şey olmazdı. Böyle olunca da reklam değil sanırsın düello klip olmuş...

Yine de Özcan Deniz adına başarısız, Sıla adına mükemmel bir iş olmuş, Sıla nun böyle olduğunu bilmezdim. :A

Hint Filmlerindeki dans sahneleri tadında, gelmiş geçmiş en itici reklam olmuştur. İyidir kötüdür demiyorum ama cidden çok itici, hele o erkeklerin sahnesi? Sadece Sıla ve dansçı kızlar olsaydı durum çok farklı olur ve satış miktarını bile arttırırdı ama şüphesiz sansür yiyeceği için reklamda gösterilecek bir şey olmazdı. Böyle olunca da reklam değil sanırsın düello klip olmuş...

Yine de Özcan Deniz adına başarısız, Sıla adına mükemmel bir iş olmuş, Sıla nun böyle olduğunu bilmezdim. :A
şarkı zaten hint müziği ve klibinden alınma ondan böyle şarkı burda

haber açmak isteyenler açabilir
bu da orjinali

şarkı zaten hint müziği ve klibinden alınma ondan böyle şarkı burda

haber açmak isteyenler açabilir
bu da orjinali

hhahaha cnm aslında orjinali bile mustiden çalmışlar dans figürlerini özcan denizlerde öyle:A
mustinin ateş ve unut klıbındeki dans figurlerini uyguluyordu özcan denizler elleriyle aşşağı yukarı iniyorlarya ateş ve unutun figürleri şuan orjinale baktım yine aynısı ayrıca mustinin şapkasınıda çalmışlar birisinin kafasında var :A:A:A
yada mustimi bu reklamdan çaldı yoksa hangisi önce yapıldı acaba bu reklammı yoksa ateş et unutmu hangisi önce yaptıysa son yapan kişi ondan çalmış demektir dans figürlerini hatta şapkayı bile :F:F:F

hhahaha cnm aslında orjinali bile mustiden çalmışlar dans figürlerini özcan denizlerde öyle:A
mustinin ateş ve unut klıbındeki dans figurlerini uyguluyordu özcan denizler elleriyle aşşağı yukarı iniyorlarya ateş ve unutun figürleri şuan orjinale baktım yine aynısı ayrıca mustinin şapkasınıda çalmışlar birisinin kafasında var :A:A:A
yada mustimi bu reklamdan çaldı yoksa hangisi önce yapıldı acaba bu reklammı yoksa ateş et unutmu hangisi önce yaptıysa son yapan kişi ondan çalmış demektir dans figürlerini hatta şapkayı bile :F:F:F
klip yönetmeni aynıdır muhtemelen coccola kola heryerden biraz asılmış işte)))

hahaha

hürriyetin haberi isteyen açsın

Şarkıcı Sıla'nın, Özcan Deniz’le birlikte rol aldığı Coca Cola reklam filmi birçok olumsuz eleştiri alınca yaşadığı stres nedeniyle hastalandığı ve üç gündür hastanede tedavi gördüğü iddia edildi.

Hürriyet'te yer alan haber göre, sosyal medyanın gündemine oturan reklamla ilgili atılan bazı tweetler şöyle:

Zerrin: “Sen Sıla’sın yapsana melankolik aşk şarkını. Özcan Deniz’le reklam nedir abla? Kahtalı Mıçımısın sen, çiğköfte misin, overlok kenarı mısın?”

Metin Zakoğlu: “Coca Cola en kötü reklam filmini sanırım Özcan Deniz ve Sıla ile yapmış oldu! Hayırlı olsun...”

Şeref Türk: “Hayatımda gördüğüm en berbat reklamlardan birisi”

Mustafa Ünsalan: “Güzelim şarkının mahvolduğuna mı yanayım, Sıla’nın marka imajının zedelenişine mi yanayım, Coca Cola’nın bu kadar kötü reklam çekmesine

Beğenmediğim reklam. Lakin Sıla'nın olduğu yerler iyi. Ama yine de neden Sıla? :( Ayrıca tam anlamıyla reklam olmuştur. Özcan Deniz'in "ağğhçç bi kokakolakokakolakokakola içğh" dediği yerler dillere dolanmıştır -maalesef.- :D