Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Ayin 25 ine kadar eski Vadiye ara verdim. Dersler ve ezberler sıkıştırdı 2 hafta boyunca tamam ya da devam sınavlarına cikacam dualariniza ihtiyacım var arkadaşlar dualarinizi eksik etmeyin

---Tapatalk---

Ayin 25 ine kadar eski Vadiye ara verdim. Dersler ve ezberler sıkıştırdı 2 hafta boyunca tamam ya da devam sınavlarına cikacam dualariniza ihtiyacım var arkadaşlar dualarinizi eksik etmeyin

---Tapatalk---​
Sen ders çalışma vadiyi hatim et sonradan dua et :))))) Yürü git lannnnn burdan :)))))

---Tapatalk---​
Aga vadiye fazla takilma o zaman derslerine calis Allah zihin acikligi versin

@-KADİR- bu arada arkadaş biraz ara verse de konu biraz rahatlasa :)))) adam geceleri bile vadiyi seyredip replikleri yazıyor 😉)))

---Tapatalk---
derslerin daha önemli ablacım vadiyi ne zaman olsa izlersin
nasılsa dualarım seninle paşam😉😉

@-KADİR- bu arada arkadaş biraz ara verse de konu biraz rahatlasa :)))) adam geceleri bile vadiyi seyredip replikleri yazıyor 😉)))​
Cidden okulda falan ne yapiyorsa artik kesin arka siralarda uyukluyordur adam tuvalette vadi muzigi dinliyormus nasil bir psikopatsa artik :X

@-KADİR- bu arada arkadaş biraz ara verse de konu biraz rahatlasa :)))) adam geceleri bile vadiyi seyredip replikleri yazıyor 😉)))
Cidden okulda falan ne yapiyorsa artik kesin arka siralarda uyukluyordur adam tuvalette vadi muzigi dinliyormus nasil bir psikopatsa artik :X
psikopat değil ama fanatik şekilde vadiyi seviyor🙂🙂

psikopat değil ama fanatik şekilde vadiyi seviyor🙂🙂
bizde fanatik şekilde seviyoruz ama nerde ne yapacağını bilmeli insan herşeyin yeri ve zamanı vardır
çd nin yaptığı aşırı abartı tuvalette vadi müziği dinlemek nedir vadi müziklerine hakaret bu :D gel evinde kulaklığını tak dinle okulda dersine bak evde izliyorsan izle
herşeyin yeri ve zamanı vardır bilinçsiz izleyicilere de karşıyım

Yeni sezona Ercan Mehmet Erdem'le anlaşılsa keşke.. Kara Kutu'da bu adam beni mest etti.. genel hikaye, yarattığı karakterler, yazdığı muhteşem ve doğal replikler ve en önemlisi tüm karmaşığın içerisinde eksik kalmayan mizah.

Tapatalk 2
aga hani diyoduk ya vadiyi dışardan biri yazamaz diye işte bu dediğin adam tam dışardan biri
şahsen bu adamı kesinlikle ve kesinlikle vadide görmek istemiyorum asla gelmesin bize göre değil

bizde fanatik şekilde seviyoruz ama nerde ne yapacağını bilmeli insan herşeyin yeri ve zamanı vardır
çd nin yaptığı aşırı abartı tuvalette vadi müziği dinlemek nedir vadi müziklerine hakaret bu :D gel evinde kulaklığını tak dinle okulda dersine bak evde izliyorsan izle
herşeyin yeri ve zamanı vardır bilinçsiz izleyicilere de karşıyım
valla paşam öylede ne yapalım kadirde böyle seviyor aşırı
olsada sevgiyi gösterme şekli farklı tuvalet olmasa iyiymiş ama
vadi sevgisi yer mekan tanımıyor valla😉

:F:F:F:Fdoğru valla ya şimdi sen yazınca aklıma düştü akif
ofise gelmedi çiğdem diyosun ki sen şimdi polat diyor ki ofis benim benden
başkası giremez öylemi:F:F:F
son 2 bölümdür dizide bile yoktu bu haftakı fragmanda yine yok:F
ofise onu sokmayan kişi erhan bence cnm çocuk ofise döndükten sonra eski vadideki gibi oldu artık polatın yanında sadece erhan takılıyor cahitten sonra yanı fark ettiysen polat eski adamları dışındakilere artık yüz vermiyor timur yasin akif aynura ve diğer kgt çocukları falan :F
erhan yeter zaten polata hep erhan olsun operasyonlarda artık en azından seviliyor 🙂🙂🙂

son 2 bölümdür dizide bile yoktu bu haftakı fragmanda yine yok:F
ofise onu sokmayan kişi erhan bence cnm çocuk ofise döndükten sonra eski vadideki gibi oldu artık polatın yanında sadece erhan takılıyor cahitten sonra yanı fark ettiysen polat eski adamları dışındakilere artık yüz vermiyor timur yasin akif aynura ve diğer kgt çocukları falan :F
erhan yeter zaten polata hep erhan olsun operasyonlarda artık en azından seviliyor 🙂🙂🙂
erhan karışırmı ki bu duruma bilemedim şimdi benim aklımada şu geliyor
ofiste eskisi gibi cahit erhan olacak akif diğer mekanda kalıp ordan devam
edecekler gibi geliyor banada belli olmaz bu bölüm görebiliriz akifi🙂🙂😉🙂🙂🙂😉😉😉

erhan karışırmı ki bu duruma bilemedim şimdi benim aklımada şu geliyor
ofiste eskisi gibi cahit erhan olacak akif diğer mekanda kalıp ordan devam
edecekler gibi geliyor banada belli olmaz bu bölüm görebiliriz akifi🙂🙂😉🙂🙂🙂😉😉😉
sezon finalinde akif ölücek tüyoları bu sezon çok vardı ve çoğuda sağlam kaynaktan alınmaydı son bölümelrde akif zaten yok oldu
daha yusuf var bence akif gerçekten sezon finalince ölücek
akifin artık polatın yanında aktif olmasına imkan yok cahit 2 sezondur tapınakçıların yanındaydı akif oyüzden polatın yanında aktif olabiliyordu ama cahiti polatın yanına aldılar artı olarak erhanda eskisi gibi operasyonlara katılmaya başladı daha buna yusufta eklenecek polatın yanına oda gelicek yanı akifin eskisi gibi polatın yanında aktif olması artık imkansız zaten son bölümlerde hiç yer bile alamıyor artık
bu sezon inş kurtuluyoruz :F:F:F

sezon finalinde akif ölücek tüyoları bu sezon çok vardı ve çoğuda sağlam kaynaktan alınmaydı son bölümelrde akif zaten yok oldu
daha yusuf var bence akif gerçekten sezon finalince ölücek
akifin artık polatın yanında aktif olmasına imkan yok cahit 2 sezondur tapınakçıların yanındaydı akif oyüzden polatın yanında aktif olabiliyordu ama cahiti polatın yanına aldılar artı olarak erhanda eskisi gibi operasyonlara katılmaya başladı daha buna yusufta eklenecek polatın yanına oda gelicek yanı akifin eskisi gibi polatın yanında aktif olması artık imkansız zaten son bölümlerde hiç yer bile alamıyor artık
bu sezon inş kurtuluyoruz :F:F:F
ben ölüceğini düşünmüyorum ama iki bölümdür görünmüyor akif olabilir
diyebilirim dediğin gibi yusuf var artık polatın yanında olur artık ben yinede
emin yorum yapma diyorum canım belli olmaz bu akşam akifi görebilirizde
😉😉😉

ben ölüceğini düşünmüyorum ama iki bölümdür görünmüyor akif olabilir
diyebilirim dediğin gibi yusuf var artık polatın yanında olur artık ben yinede
emin yorum yapma diyorum canım belli olmaz bu akşam akifi görebilirizde
😉😉😉
akif defteri çoktan kapandı bence cnm son bölümler haric genel olarak bu sezon zaten çoğu bölümlerde ortalıkta yoktu artık polatın yanında hiç işi kalmadı cahit erhan yusuf var ve bunlara alternatif isimler bile var timur la yasin var yani akif yedekte bile yer yok artık hadi yedekte beklesin diyecem yedekte bile yasinler timurlar var
akif e güle güle :A:A:A

akif defteri çoktan kapandı bence cnm son bölümler haric genel olarak bu sezon zaten çoğu bölümlerde ortalıkta yoktu artık polatın yanında hiç işi kalmadı cahit erhan yusuf var ve bunlara alternatif isimler bile var timur la yasin var yani akif yedekte bile yer yok artık hadi yedekte beklesin diyecem yedekte bile yasinler timurlar var
akif e güle güle :A:A:A
doğru söylüyorsun son bölümlerde bayağı azdı son iki bölümdür hiç göremedik
cahit var erkan var vede yusuf var yinede belli olmaz diyorum akif olabilir bakalım
görecez canım:D
canım bu arada yusufu oynayan arkadaşı türküyü nasıl söylemiş sence
leyla türküsünü🙂