Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya @RevaN boş boş konuşma ya Hakanın suratına neler neler yaptı asil sen Merve ne bak kız berbaya ne sallıyor Turabiye ne sallıyor ama yüzüne söyleyemiyoruz

Hakanı sevenler saha sevmez herhalde :A

Sıktı Survivor ya kim kiminle belli değil

Hakan kafasını vururken, Turabi cana geleceğine mala gelsin diye gülerken, Atlama oyununda Hilmiye bırak kafasına deysin diye işaret eden Turabi insan mı ya?

Hakan Turabi ile barışırsa gözümden iyice düşer.

Ay Serenay sen nasıl sevgi meleğisin ya, şeker bu kız ya, çok şeker. Sevgi pıtırcığı. Ne zaman konuşsa kurtlar sofrası diyor.

Anıl eğer Mervenin ekürisi olsaydı, Turabi ile konuşmasına müsade etmezdi Merve. Zaten ileride araları bozulur Turabi ile Anılın da.

Gerçekten şaka gibisiniz ne sahte insanlarsınız siz be a dan z ye hepsi için bunu söylüyorum

Tubanin 20 dakika dizisini tvden hic kacirmadan izledim. Biz burdada izledik ve cok sevildi yabancilar tarafindan.
Kenanin öncedi dizilerini izledim. Karadayiyida arada bakiyorum. bu sezon izleme firsatim olmadi.
suan Kara ekmeki kacirmadan izliyorum. Cuma gunu olmasida avantaj. Gönul islerinide izledim
Banlanan elaman burda olsaydıda duysaydı bunları. :A @Yakamoz-Asi

Serenay orda Merve dururken ona vermeden gitti.

Helal Sahra ya, gerçekten bu sene çok gözüme giriyorsun.

Doğukan adam gibi adam ya, gerçekten insanlıkta ders verir.

helal olsun anıl il kez doğru tepkin verdin))) tilki hakana ders olsun) ==

Yalniz bu adadaki herkesin turabi aşkı enteresan :)))) fazla aşk aşık usandirir derler:)))))

Hakani severim ama bu yaptığı yanlış

Orda hakan serenayı "turabinin bi ağzını ara" diye göndermediyse bişe bilmiyorum.

Adamliktan konusuyoruz sen cik diyen biriyle kanka olmak isteyende de gurur yoktur be.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,401
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU