Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen Begum u baya küçümsemişsin.Merve nin en çok oyun kaybettiği kişi Begum.
Ayrıca Survivor sadece hız değil.Beceri de çok onemli ve Begum de çok becerikli.
Evet parkurun yarisinda kaliyor ama becerikli ya kesin survivoru kazanir agir vasita.

Yavaş mı kalıyor emin misin
Merve Begum'e sadece 2 saniyelik fark attı bu mu yavaşlık
Iyiki bu parkuru bitirdi.Genel olani soyluyorum ben.Hani su cogunlukla geride kaldigi halde sirittigi oyunlardan bahsediyorum.

Offff zaten neyi tartisiyorsam.Begum %36 Merve %64 loool.

Iyiki bu parkuru bitirdi.Genel olani soyluyorum ben.Hani su cogunlukla geride kaldigi halde sirittigi oyunlardan bahsediyorum.

Offff zaten neyi tartisiyorsam.Begum %36 Merve %64 loool.
Ben Merve ye laf atmıyorum.Ama sen hep Begum'e laf atma peşindesin."Of Begum e nasıl yeniliyor" gibisinden.Begum 2012 de 4.oldu ve Merve'den daha becerikli kabullenmelisin.

Merve Aydın da Serenay'a baya takmış her röportajı Sero hakkında. :))))) Serenay'a laf atarken Ahmet Dursun ve Almeda gittikten sonra nasıl ağladığını unutuyor herhalde. :))))))

Anıl ve Merve Aydın Berna'yı kötülüyorlar ama onun oyuna ihtiyaçları var. Konseyde yine birlikte hareket edeceklerdir. :))))))

Anıl da maşallah Turabi'nin casusu gibi. Ünlülerde noluyor ne bitiyor hemen yetiştiriyor Turabi'ye. Anıl bence gönüllülere geçsin. :)))))

Ben Merve ye laf atmıyorum.Ama sen hep Begum'e laf atma peşindesin."Of Begum e nasıl yeniliyor" gibisinden.Begum 2012 de 4.oldu ve Merve'den daha becerikli kabullenmelisin.
uzağa gitmeye gerek yok daha geçen oyunu kazandıran begüm dü zaten sürekli finallere onu çıkartıyorlar en az 3-4 oyunu bu şekilde kazandırdı

Ya sen her Begum elestirisine atlamazsan sorun olmaz.Merve'ye de bi suru sacma sapan seyler yaziyorlar umursamiyorum.Gonullulerin en kotu kizina yenilmesini sinirlendiriyor tabiki beni.Bu kaniya da istatistiklerden variyorum.Ne bakimdan en kotu dersen eger.
Begum'un 2012'deki rakipleriyle simdikileri kiyaslamayalim istersen.Hayir yani zararli sen cikarsin.

Dengesiz Pascal. :))))))

Ya sen her Begum elestirisine atlamazsan sorun olmaz.Merve'ye de bi suru sacma sapan seyler yaziyorlar umursamiyorum.Gonullulerin en kotu kizina yenilmesini sinirlendiriyor tabiki beni.Bu kaniya da istatistiklerden variyorum.Ne bakimdan en kotu dersen eger.
Begum'un 2012'deki rakipleriyle simdikileri kiyaslamayalim istersen.Hayir yani zararli sen cikarsin.
Anıl ı yeniyordu.Kıyaslayalım sorun yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,397
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU