Jurnalciligin bile bir raconu var deil miTüm enerjisini dedikoduya harcarsa tabii oyuna enerjisi kalmaz.)))))
Abi bir de Turabi'ye olayı anlatış şekli de yanlış. Güya Pascal'la Berna Serenay'a gülüyormuş, Serenay da niye gülüyorsunuz demiş. Ben buna gülerim yani.![]()
aga bunlar cidden şuursuz sırf kıskançlık hakan bu takımın beyni o olmazsa işleri çok ama çok güçleşirDün Hakan'i bu adadan gönderilim diyen Anıl , Merve size soruyorum diyelim Hakan gitti ?
Bitmiş Pascalla mı ? Daha yeni sakatlığı geçmiş Anıl'la mı? Oyun kazanacaksınız?
böye zevkliymis kazanani 1 dakka önceden bilmek Hele bide unlulerse )Merve kazandı ve 6-5 oldu.![]()
Merve yi cidden severim.Ama Hakan bu takıma lazım bence ne kadar sevmesem deDün Hakan'i bu adadan gönderilim diyen Anıl , Merve size soruyorum diyelim Hakan gitti ?
Bitmiş Pascalla mı ? Daha yeni sakatlığı geçmiş Anıl'la mı? Oyun kazanacaksınız?
Yok herkes neyin ne olduğunu iyi biliyor bence , Anıl da Merve'de Hakan'nın takıma ihtiyaçlari olduğu iyi biliyor ama sırf kinleri ve bitmek bilmeyen egolari yüzünden Hakan'a cephe alıyorlar.aga bunlar cidden şuursuz sırf kıskançlık hakan bu takımın beyni o olmazsa işleri çok ama çok güçleşir
hakan cidden müthiş bir performans veriyor bunun yanında bence adamlığıylada farkını ortaya koyuyorHakan supersinhep boyle😉