Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

agalar vadinin gidişi sizce ne? önümüzdeki sezonun konsepti ne olur, şu an ki durumda ben hiç tahmin edemiyorum

mühürü alıp tam ortasına basıcan parti ambleminin üstüne alem adamsın ya :D
İnşallah çok güzel noktaya doğru gidiyoruz aga. İleriki bölümler de konseyi tamamlarlar hem konseyke hem Tilki ile mücadele edecek bence. Polat yanina Pusati da alabilir malum konseyden atıldı. İyi ya iyi gidiyoruz

---Tapatalk---

Dünkü bölüme bir daha baktım çatışma sahnelerinde gerçekten düzelme var bu açık şekilde belli oluyor. Ancak ölenlerin hepsinin basit şekilde ölmesi bana amatörce geldi. Bazı olayları da bir türlü anlamadım mesela @vadikızı ablanın da dediği gibi yusuf ne yapmaya çalışıyor, bu bilgileri nasıl bilip de armegeddonun karargahını basıyor sonuçta babasının bile bilmediği yerler. Acaba yusuf devlet görevlisi mi? Diye içimden geçiriyorum sonuçta her şeyi ile polata benzeyecekse o yönü de benzesin de tam olsun. Birde sezon başından beri beklediğimiz koskoca konsey 5 dakikada mefta oldu :) müce majeste öldü armegeddon küçük düşürüldü, o kadar insan öldü vesayre uzatilabiriz listeyi ama bu dizi seneye nasıl devam edecek? Geriye konu falan kalmadı 😕

Bence bütün bunlar eskiye dönüş için yapılıyor. Önce yusufu polat gibi yaratmaları, sonra karaca ahmetin ölü, polat tilki karşılaşması, konseyin kurulması ve yıkılmak üzere olması hep eskiye üzenti olmuş ama güzelde olmuş :) eğer senaristlerin niyeti eskiye dönmek ise sezon finaline doğru hakkı, fehmi, bir türlü ölmeyen mete, akif, yusuf, tapınakçıların görünen yüzü algis ve martin kesinlikle öldürülmeli. Herkes polat kazandı derken son sahnede 7 kişiden oluşan gizemli bir konsey toplantısı ve akabinde gerçek bir yüce majeste çıksın al o zaman geriye dönüşün kralı :) @-KADİR-
Manyak olur aga manyak :D

---Tapatalk---

Dünkü bölüme bir daha baktım çatışma sahnelerinde gerçekten düzelme var bu açık şekilde belli oluyor. Ancak ölenlerin hepsinin basit şekilde ölmesi bana amatörce geldi. Bazı olayları da bir türlü anlamadım mesela @vadikızı ablanın da dediği gibi yusuf ne yapmaya çalışıyor, bu bilgileri nasıl bilip de armegeddonun karargahını basıyor sonuçta babasının bile bilmediği yerler. Acaba yusuf devlet görevlisi mi? Diye içimden geçiriyorum sonuçta her şeyi ile polata benzeyecekse o yönü de benzesin de tam olsun. Birde sezon başından beri beklediğimiz koskoca konsey 5 dakikada mefta oldu :) müce majeste öldü armegeddon küçük düşürüldü, o kadar insan öldü vesayre uzatilabiriz listeyi ama bu dizi seneye nasıl devam edecek? Geriye konu falan kalmadı 😕

Bence bütün bunlar eskiye dönüş için yapılıyor. Önce yusufu polat gibi yaratmaları, sonra karaca ahmetin ölümü, polat tilki karşılaşması, konseyin kurulması ve yıkılmak üzere olması hep eskiye üzenti olmuş ama güzelde olmuş :) eğer senaristlerin niyeti eskiye dönmek ise sezon finaline doğru hakkı, fehmi, bir türlü ölmeyen mete, akif, yusuf, tapınakçıların görünen yüzü algis ve martin kesinlikle öldürülmeli. Herkes polat kazandı derken son sahnede 7 kişiden oluşan gizemli bir konsey toplantısı ve akabinde gerçek bir yüce majeste çıksın al o zaman geriye dönüşün kralı :) @-KADİR-
sen eski vadiyi ne yaptın cnm senin yorumlarını keyifle okuyorduk bizde o anları tekrar yaşıyorduk kaçıncı bölümesin ara veremişsindir umarım 🙂🙂

@papuleoo aga analizin için eline sağlık artık bakacaz bilmiyorum senaristler muhakkak rotayı çizmişlerdir umarım şaşıracağımız güzel konular seçilir ve işlenir ben şahsen eskiye dönüş falan istemiyorum mafyacılık devri bitti

sen eski vadiyi ne yaptın cnm senin yorumlarını keyifle okuyorduk bizde o anları tekrar yaşıyorduk kaçıncı bölümesin ara veremişsindir umarım 🙂🙂
Ara vermedim ama eskisi gibide çok hızlı izleyemiyorum :( en son seksenli bölümlerdeydim işte tilki andre ortaya çıktı orada kaldım :) adam gençken daha da karizmatik duruyor.

@-KADİR- Aga bence eskiye dönüş daha iyi olacak. Zaten seyirciler bu konsepte uyum sağlayamıyor.

Ara vermedim ama eskisi gibide çok hızlı izleyemiyorum :( en son seksenli bölümlerdeydim işte tilki andre ortaya çıktı orada kaldım :) adam gençken daha da karizmatik duruyor.

@-KADİR- Aga bence eskiye dönüş daha iyi olacak. Zaten seyirciler bu konsepte uyum sağlayamıyor.
82.bölümü en son izledin ozaman andrei kapıda göründüğü bölümde braktıysan cnm diğer bölümler çok daha heyecanlı olur adnrei yi canlandıran kişi çok karizmarik bir adam gerçekten eski vadide karizması yıkılıyordu ama yaşlanınca daha bir karizma olmuş ayrıca diğer düşmanlar hep polattan kaçarken andrei tam 2 defa polatın mekanına kendisi geliyor ve gelmişkende polatı mekanında tehdit edip istekte bulunuyor bukadar cesaretli bir düşmanı hiç olmamıştı polatın son bölümde polata ne diyor ben saat pazarlığı yapmaya gelmedim yapacaklarımı sana demye geldim falan diyor :F

82.bölümü en son izledin ozaman andrei kapıda göründüğü bölümde braktıysan cnm diğer bölümler çok daha heyecanlı olur adnrei yi canlandıran kişi çok karizmarik bir adam gerçekten eski vadide karizması yıkılıyordu ama yaşlanınca daha bir karizma olmuş ayrıca diğer düşmanlar hep polattan kaçarken andrei tam 2 defa polatın mekanına kendisi geliyor ve gelmişkende polatı mekanında tehdit edip istekte bulunuyor bukadar cesaretli bir düşmanı hiç olmamıştı polatın son bölümde polata ne diyor ben saat pazarlığı yapmaya gelmedim yapacaklarımı sana demye geldim falan diyor :F
Adam gerçekten süper bir oyuncu bu tartışılmaz :) hem duruşu hem kendine has stili ile taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazandı. Onun için tilkiyi öldürmeyeceklerini düşünüyorum. Evet saat pazarlığına gelmedim diyor lakin bence eskiye biraz atıfta bulunmuşlar çünkü (youtubeden izlemiştim daha oraya gelmedim ) ilk karşılaşmada tilki polata 24 saat süre veriyor bu sefer polat ona süre verdi :)

Adam gerçekten süper bir oyuncu bu tartışılmaz :) hem duruşu hem kendine has stili ile taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazandı. Onun için tilkiyi öldürmeyeceklerini düşünüyorum. Evet saat pazarlığına gelmedim diyor lakin bence eskiye biraz atıfta bulunmuşlar çünkü (youtubeden izlemiştim daha oraya gelmedim ) ilk karşılaşmada tilki polata 24 saat süre veriyor bu sefer polat ona süre verdi :)
ben eski bulusmayı senaristlerin çok incelediğindne şüpheliyim cnm polata bu sefer içersin herhalde diyor ama ilk bulusmada polat içmişti ufak detay olsada hep gözüme takılıyor o kısım:F:F:F
ayolll polatın en son düşmanlık yaptığı kişi poyrazdı sen 10.yıımızı izlemişsin sanırım son 2 sezondur akif cahit ve pusat polatın düşmanlarıyla uğraşıyor show tv dönemlerini pusuyu henüz bakmamışsın polat her bölüm iskenderle falan düşmanlık yapıyordu hemde her bölüm eski vadide düşmanları hiç bitmiyor birisi ölünce başkası geliyor biz polatı böyle görmeyi özlemiştim bak bu bölümde andrei ile düşmanlık yaptı hepimiz hayran kaldık bu kapışma her bölüm olmalı eğer haftaya andrei ölürde polat yine koltuğuna oturur ortalığı akifle cahite brakırsa tekrar başa döneriz bu havayı artık sezon finaline kadar bozmamak lazım🙂

ben eski bulusmayı senaristlerin çok incelediğindne şüpheliyim cnm polata bu sefer içersin herhalde diyor ama ilk bulusmada polat içmişti ufak detay olsada hep gözüme takılıyor o kısım:F:F:F
ayolll polatın en son düşmanlık yaptığı kişi poyrazdı sen 10.yıımızı izlemişsin sanırım son 2 sezondur akif cahit ve pusat polatın düşmanlarıyla uğraşıyor show tv dönemlerini pusuyu henüz bakmamışsın polat her bölüm iskenderle falan düşmanlık yapıyordu hemde her bölüm eski vadide düşmanları hiç bitmiyor birisi ölünce başkası geliyor biz polatı böyle görmeyi özlemiştim bak bu bölümde andrei ile düşmanlık yaptı hepimiz hayran kaldık bu kapışma her bölüm olmalı eğer haftaya andrei ölürde polat yine koltuğuna oturur ortalığı akifle cahite brakırsa tekrar başa döneriz bu havayı artık sezon finaline kadar bozmamak lazım🙂
Aynen polat son bir iki sezondur düşmanları ile direk çatışmaya gitmiyor. En son dediğin gibi poyraz ile girdi ve o bölümler en iyi bölümlerdendi :) tilki polatın ilk karşılaşmasında polat ilk kadehi içti lakin ikinciyi içmedi herhalde senaristler ona atıfta bulunmuşlar yine :) bu arada tilkiye bir şey olacağını düşünmüyorum ama ölürse çok yazık olur.

Yalnız gene ayni tehdit. 24 saat içinde ülkeyi terket yasamana izin vereyim. Senin simdi gözünde görmüyor ya ben sana anlatayım. O kör gözünün üstünde kırmızı bir ışık var o ışık şu arkada ki tepede gizlenmiş Karanin tüfeğinden geliyor seni öldürmesi için elimi biraz daha havaya kaldirmam yeter.
Olduremezsin Polat Alemdar senin raconuna uymaz uysa çoktan öldürürdün. Ben öldüreceğim adamın gözünün içine bakmayı severim Polat Alemdar.
Bende öldüreceğim adama borçlu kalmayı sevmem. Onun için seni oldurmuyorum onun için yaşamana izin veriyorum bence bu fırsatı değerlendir.

Tamamen kafadan yazdım :D

Tilki ölmüyor arkadaşlar Polat ayni raconu Poyraza da yapmış. Ne amaçlıyorduk ne bulduk :D

---Tapatalk---

Yine güzel bir bölümle geceyi kapattık.. bir dizinin tekrarından anca bu kadar keyif alınır gerçekten. 30. Bölüm Özet ve iki jenerikle birlikte 63 dakika.. bölümü kapat tekrar aç sıkılmadan yine izlersin. Dizinin en büyük başarılarından biri de budur bence. Ben her seferinde bu 'süre' konusuna değenmişimdir. Maksat 60 dakika veya 90 dakika bölüm çekmek değil.. senaryoya göre bölüm çekilmesi.. ortada 60 dakikalık senaryo varsa 60 dakikalık çekim yapılması lazım.. sen kalkıp 60 dakikalık olayı 80-90+ dakikaya uzatırsan bölüm ister istemez bazı yerlerde sıkılmaya neden olacaktır.. hal böyle oluncada bölümü tekrar izleme duygusu da azalacaktır. Bu çizgiyi koruyabilirsen sürenin hiç bir önemi kalmıyor.. bölüm 60 dakikada olsa 120 dakikada olsa, bölümü tekrar tekrar izlersin. Sinegraf bölümleri resmi kanalına eklemesi çok iyi oldu.. kalitesi gerçekten çok iyi.. ilk 30 bölümü de bu sayede arşive eklemiş olduk. Pusu'ya gelirsek.. umarım yazım grubu geçen bölümün hızıyla yanlışlık yapıp Tilki'yi hemen öldürmezler. Bu adam bir nevi Joker olarak kalmalı.. bence yine gereken temizliğini yapsın ve yine kaybolsun veya kalsın ama öldürülmesin.. birgün illa ki zamanı gelir.

Tapatalk 2

Son düzenleme:

aga baya hızlı ilerledin valla helal olsun koca 80 bölümü kısa sürede izlemişsin ee tabi izledikçe izlemek istedin :D eski vadi bitince pusudan devam edersen artık iskolu dönemde eski vadi seviyesinde müthiştir

Yalnız gene ayni tehdit. 24 saat içinde ülkeyi terket yasamana izin vereyim. Senin simdi gözünde görmüyor ya ben sana anlatayım. O kör gözünün üstünde kırmızı bir ışık var o ışık şu arkada ki tepede gizlenmiş Karanin tüfeğinden geliyor seni öldürmesi için elimi biraz daha havaya kaldirmam yeter.
Olduremezsin Polat Alemdar senin raconuna uymaz uysa çoktan öldürürdün. Ben öldüreceğim adamın gözünün içine bakmayı severim Polat Alemdar.
Bende öldüreceğim adama borçlu kalmayı sevmem. Onun için seni oldurmuyorum onun için yaşamana izin veriyorum bence bu fırsatı değerlendir.

Tamamen kafadan yazdım :D

Tilki ölmüyor arkadaşlar Polat ayni raconu Poyraza da yapmış. Ne amaçlıyorduk ne bulduk :D

---Tapatalk---
ayolll polat iskendere fellere ulubeye hergün söylüyordu bu sözleri şukadar vaktin kaldı böyle öldürücem her bölüm söylüyordu özellikle iskendere ama birşey olmuyordu adama kaç sezon oynadı:F
polat tilki kapışması sezon finaline kadar gitmeli kalan bölümleri başka türlü kurtaramayız cnm andrei ölürse zaten yine o tuhaf bölümlere geri döner başa döneriz artık kaliteyi düşürmek gibi bir kredileri kalmadı vadinin 🙂🙂

ayolll polat iskendere fellere ulubeye hergün söylüyordu bu sözleri şukadar vaktin kaldı böyle öldürücem her bölüm söylüyordu özellikle iskendere ama birşey olmuyordu adama kaç sezon oynadı:F
polat tilki kapışması sezon finaline kadar gitmeli kalan bölümleri başka türlü kurtaramayız cnm andrei ölürse zaten yine o tuhaf bölümlere geri döner başa döneriz artık kaliteyi düşürmek gibi bir kredileri kalmadı vadinin 🙂🙂
utanmadan hala bu konuya nasıl yorum yazayosun xmrenin konuları birikmiştir hadi burda işin yok

yani 1 bölüm bile artık tuhaf bölüm verme lüksümüz yok bölümü hepimiz beğendik ama masejte geldiğidnede 2-3 bölüm ağzımıza 1 parmak bal çalıp sonra tuhaf bölümleri 6 bölüm üst üste koydular eğer andrei ölüp yine tuhaf bölümlere dönersek perşembe olan bölümün bir anlamı kalmaz andrei ile polatın ezon finali kadar kapışması devam etmeli
artık 1 bölüm bile düşük verme kredileri kalmadı tüm bölümlerin perşembe gibi olması gerekiyor 🙂🙂🙂