Dünkü bölüme bir daha baktım çatışma sahnelerinde gerçekten düzelme var bu açık şekilde belli oluyor. Ancak ölenlerin hepsinin basit şekilde ölmesi bana amatörce geldi. Bazı olayları da bir türlü anlamadım mesela
@vadikızı ablanın da dediği gibi yusuf ne yapmaya çalışıyor, bu bilgileri nasıl bilip de armegeddonun karargahını basıyor sonuçta babasının bile bilmediği yerler. Acaba yusuf devlet görevlisi mi? Diye içimden geçiriyorum sonuçta her şeyi ile polata benzeyecekse o yönü de benzesin de tam olsun. Birde sezon başından beri beklediğimiz koskoca konsey 5 dakikada mefta oldu

müce majeste öldü armegeddon küçük düşürüldü, o kadar insan öldü vesayre uzatilabiriz listeyi ama bu dizi seneye nasıl devam edecek? Geriye konu falan kalmadı
😕
Bence bütün bunlar eskiye dönüş için yapılıyor. Önce yusufu polat gibi yaratmaları, sonra karaca ahmetin ölümü, polat tilki karşılaşması, konseyin kurulması ve yıkılmak üzere olması hep eskiye üzenti olmuş ama güzelde olmuş

eğer senaristlerin niyeti eskiye dönmek ise sezon finaline doğru hakkı, fehmi, bir türlü ölmeyen mete, akif, yusuf, tapınakçıların görünen yüzü algis ve martin kesinlikle öldürülmeli. Herkes polat kazandı derken son sahnede 7 kişiden oluşan gizemli bir konsey toplantısı ve akabinde gerçek bir yüce majeste çıksın al o zaman geriye dönüşün kralı
@-KADİR-