Benim dediklerimi bu zamana kadar ciddiye alsaydın, şimdi bu yazıyı yazmak zorunda kalmazdın, kot kafalıSon yazdığın kısmı ciddiye almıyorum. @Amoureux
[emoji23] [emoji23] [emoji23]Diğer çoğu Material Design'lı uygulamalardaki gibi bunu da bekleyemeden .apk'sını indirdim .^^
131 olmuş @Forumdash.
Şimdi sen de tanımazsın beni, ben XanTier
WP çok iyi aslında. Keşke yaygınlaşsa. Android'i bırakıp WP'ye geçebilirim ilerde belki.
Microsoft'un pek suçu yok. Nokia dışında markalarla anlaşması lazım. Markalar da risk almak istemiyor doğal olarak.
neyin*
Blackberry*
Symbian*
Ben döndüğümde burada olmayanlar hep aynı şeyi yaşıyor, darısı @darksaal'a :|[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Nick'ini göruyordum ama yeni biri sanmıştım çok zorlanacam alışmaya [emoji16] [emoji16] [emoji16]
abone olduğun yerleri kapa eğer her girdiğin yerlerden yorum geliyorsa forum ayarlarından değiştirmen lazımTelefon ötüp ötüp duruyor Tapatalk vur dedik öldürdün her şeye bildirim yolluyor.
Aynen.Herseye bildirim geliyor ya !
Öyle yaptım şimdi Sağol Birde şu profil mesajlarını görebilsek iyi olacak.Aynen.
İstemediğin konuya gir, şu üstteki sarı yıldıza tıkla abunelikten çık.
Öyle yaptım şimdi Sağol Birde şu profil mesajlarını görebilsek iyi olacak.
Aynen.
İstemediğin konuya gir, şu üstteki sarı yıldıza tıkla abunelikten çık.
bunun sebebi Tapatalk değil. foruma webdsten girip forum seçeneklerinden her yazdigim sayfaya abone yap seçeneğini girip kaldırmak. yoksa her yazdığın sayfadan çıkıp üsteki yıldızı kapatırsınızHerseye bildirim geliyor ya !
forumun lar listesinin olduğu yerdeki genel ayarlar var yukarda gösterilmişti oraya gir ordaki ayarları bu hale getirYa bir şey sorucam?
Önceden Tapatalk'tan resim yüklerken, resimleri kırpa biliyorduk. Yeni güncellemede direk resimleri olduğu gibi yüklüyor. Haliyle resimler büyük gözüküyor. Bunu nasıl ayarlayabiliriz. Şimdi resimleri önceden küçültüp ondan sonra yüklüyorum 2 iş çıkartti bana.
@Forumdash @beyazsoy @Yakamoz-Asi
Tmm Sağol sorun çözüldü.forumun lar listesinin olduğu yerdeki genel ayarlar var yukarda gösterilmişti oraya gir ordaki ayarları bu hale getir
Aynen ya beğeni yeri berbat olmuş. Sonra bildirimler kısmını sağdan açıyorduk, sola kaydırmışlar.Bu Tapatalk'i yenileyen eller kirilsin. adamlar her ay degistirir oldu.
Hele Şükür soldaydi normaldeAynen ya beğeni yeri berbat olmuş. Sonra bildirimler kısmını sağdan açıyorduk, sola kaydırmışlar.