ortamızda şişman bir adam otururgötürmeye götürürümde yalnız yanyana otururken filmden etkilenip yaramazlık yaparsam kızmak yok )
ortamızda şişman bir adam otururgötürmeye götürürümde yalnız yanyana otururken filmden etkilenip yaramazlık yaparsam kızmak yok )
şimdiden şişman adama üzüldüm ) arada olan şişmana olacak )ortamızda şişman bir adam oturur
hahhhahaha ayy ne yapıyorsan yapp onaa izin veriyorum cnmşimdiden şişman adama üzüldüm ) arada olan şişmana olacak )
merak ettim valla kısmet olursa izlerimpuan vermemişsin imdb puanı çok düşük ? acaba kaç puanlık film diye özellikle puanı bekliyordum neyse anlatımına göre sanırım 8 puanlık film gibi duruyor en yakın zamanda izleyeceğim jamie dornan ı zaten the fall dan biliyorum yetenekli vatandaş, dakotaya ise zaten hayranım, geriye izlemek kalıyor )
@Çiğdem- @vadikızı bak yorumdanda gördüğünüz gibi bu filmi rahatlıkla izleyebilirsiniz ailecek toplaşıp izlenecek filmlerdenmiş yani bahaneniz kalmadı bir an önce izleyin
helal olsun vadikızı ..merak ettim valla kısmet olursa izlerim
sen ne diyosun önce ona bak bi yaramazlık yaparım diyorsunhelal olsun vadikızı ..
bak gördünmü @Çiğdem- millet senin gibi mırın kırın etmiyor ne var yani aslı astarı bir film işte hemde aile filmi yok şişmanla gelirim falan filan insanı filmden soğutuyorsun
kesin öyle bişey yaparım diye yola çıkmadımkisen ne diyosun önce ona bak bi yaramazlık yaparım diyorsun
kız ne desin sana @Çiğdem
bak bak nasılsa kıvırıyor ah siz erkekler aklınız hep ordamı yakesin öyle bişey yaparım diye yola çıkmadımki
yani diyorum insanlık hali film çok etkili olursa filmden fazla etkilenirsek kazayla el kol heyecandan sağa sola açılır diyorum ) kesin öyle olacak diye bişey yok )
Yarın ilk işim gişesini araştırmak olacak. Ben olağanüstü bir sonuç bekliyorum. İnşallah yanılmam, hak ediyor film. O kadar cesur çekimler olmuş... Ki tüm Dünya konuşuyor hala biliyorsun.@KayıpSehir boxofis usa yada world yaz çıkar her halde. @berkann daha iyi biliyor buralardayken yardimci olsun.
Kitap oyle bitiyor bunlar napsinFilmi izledim az öncede, ne yorum yapayım bilemedim şuan. Sonu çok saçma sapan yerde bıraktılar, ana öge tamamlanamadı. Burada bize göstermeleri gereken olay adamın sadece akıllanması değil uygulamaya koyulmasıydı, tam o sınırda bitirdiler.
2 saat boyunca sıkmadı felanda bişide izlemedik hani. Filmin %90'ı cinsel içerikti zaten, gerçek duyguyu alamadık diyelim.
Ve birde Dakota Johnson'un aklımda mimikleri ile kalmasını isterdim..
Neyse,
Filme Puanım: 5.5
iyi hatırlattın boş bir zamanımda bunu izleyeyim aklımdan çıkmıştı gri kızın donları )Filmi izledim @destere bayilirsin bu filme
Puanim : 9.8
kitabın hafifletilmis haliydi ama yine bile superdi.Anayı begenmedim ben o sahnelere o vücut gitmismi bulamamislarmi daha güzel bir kız .ss
Christian tam @Çiğdem- likti ama Çiğdem o anlasmayi falan kabul etmezdi yani Christiana yedirirdi o anlasmayi
Başı asansörle basladi sonu asansörle bitti ahh Kıyamam nasilda guzeldi
Bu filmde bayan bilmemne bilmemne yoktu yani Christiani bu duruma sokan kadın.Demekki 2. Kitapta vardi
2. Kitapta hemen barışıyordu bunlar o yüzden sonu beni pek bağlamadi
Yalnız cok tarzdi lo
Iki arkadas iki parlak kardeşe gettiler ah Çiko ahh goruyormusun neler buluyor çirkin kızlar be çiko sende hala destere takıl
Mesela o yemek sahnesi kitapta baya iyiydi neler neler yapiyorlardi Ama filmde pek sahne yoktu yemek sahnesi hemen bitti .ss
Genel olarak beğendim ama o 0.2 yi kitabın hafif versiyonu diye kırdım
Izle izle süper bir filmdi her şeye değer 😉 😉 😉iyi hatırlattın boş bir zamanımda bunu izleyeyim aklımdan çıkmıştı gri kızın donları )