Revenge İptal Edildi!

o mesaj sana değildi niye üstüne aldın. beren ismini duyunca gözün döndü sanırım o mesaj harunaydi)))

türkiyede iyisi yok belki bu ara (paramparça idare eder) ama amerikada da pek bişey yok. amerikan ozetiligi gözleri kör ediyor işte)))
farketmez yanlış alıntı yapmışım ama dediğin gibi lafın içinde beren olduğu için cevaplamam normal olmuş :))

Benim bildiğim @destere eskiden beri Beren'ciydi. Öyle arkadaş hatrına yorumundan da taviz vermez ne ara Meryem'ci olmuş. (b) :A
ben arkadaş hatrına pişmiş tavuk bile yemem :)
ama eskiden beri şunu söylerim türkiyenin son kuşak bayan sanatçıları arasında en iyisi beren dir, diğerleri sonra gelir..
ama meryem uzerli de muhteşem yüzyıldaki harika performansıyla türkiyedeki ikinci yetenekli bayan oyuncudur ama ikincilikteki yerini sağlamlaştırması için bir dizide daha görmemiz şart tek karakterle olmaz bir karakteri daha başarıyla oynaması lazım :) yinede ikincilikte kendisini zorlayacak herhangi biri yok şu anda :)

yok eskiden de meryemciydi ama bazıları gibi fankafa değil gece sabah internette meryem haberi aramıyor))
burdan lafı sanırım @xemrexxx ye yolladın kendisi şu anda burda olmadığı için cevap hakkını saklı tutalım :))

ama dediğine katılıyorum :)) az bişey fanatik olur kendisi:) çatlasın dümbelek :)

evet evet bayağı bir kırılmıştı sana :) bu son günlerde beyazsoy nasıl olurda muhteşem yüzyılı kalaylamıyor diye bunalımlara girmişti @xemrexxx :))
neyse Allah tan işptalin ne olduğunu herkes biliyor (bilip de farklı konuşanlar önemli değil) iptali @Çiğdem- in cw kanalı sayesinde çok gördüm tomorrow people,carrie,secret circle :( neyse zaten reyting şirketi de revenge nin final yaptığını anlamış ve öyle yazmış şekil a revenge finali ve secret circle iptali (son bölüm reytingleri)
Adsızttt.png
333.jpg
@Çiğdem- @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash @sokak sanati @gözlemci

neyse Allah tan işptalin ne olduğunu herkes biliyor (bilip de farklı konuşanlar önemli değil) iptali @Çiğdem- in cw kanalı sayesinde çok gördüm tomorrow people,carrie,secret circle :( neyse zaten reyting şirketi de revenge nin final yaptığını anlamış ve öyle yazmış şekil a revenge finali ve secret circle iptali (son bölüm reytingleri)
Ekli dosyayı görüntüle 44628 Ekli dosyayı görüntüle 44629 @Çiğdem- @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash @sokak sanati @gözlemci
ayoll sende gitmişsin cw kanalının 40 yılda bir iptal olan tek dizisini izlemişsin :F:F:F
ama tomorrow peopleye yazık oldu gerçekten the 100 bile 3.sezona gelirken tomorrow people gibi kalitlei bir dizi bitmemeliydi ama reyting durumları neydi bilemiyorum 🙂🙂🙂