Eleştirmen olarak doğmuş beyazsoy :beyazsoy beğense üzülürdümbeğenmemesi yerden yere vurması gerçekten kaliteli olduklarını gösteriyor
dikkat et beyazsoy kimi eleştiriyorsa o kalitelidir
)
Eleştirmen olarak doğmuş beyazsoy :beyazsoy beğense üzülürdümbeğenmemesi yerden yere vurması gerçekten kaliteli olduklarını gösteriyor
dikkat et beyazsoy kimi eleştiriyorsa o kalitelidir
)
farketmez yanlış alıntı yapmışım ama dediğin gibi lafın içinde beren olduğu için cevaplamam normal olmuşo mesaj sana değildi niye üstüne aldın. beren ismini duyunca gözün döndü sanırım o mesaj harunaydi)))
türkiyede iyisi yok belki bu ara (paramparça idare eder) ama amerikada da pek bişey yok. amerikan ozetiligi gözleri kör ediyor işte)))
bunlar hem kör hem şaşı olmuşlar ya))@beyazsoy Eskiden forumda bir tek xemrexxx vardı Meryem'ci. Şimdi herkes Meryem'ci olmuş. Ne diyeyim körle yatan şaşı kalkar.)
sen benim onerdikleeimi izlemiyon bana dizi oneriyorsun)))Suan Daredevil adlı Amerikan dizisi var tavsiye ederim beyazsoy ?![]()
Ama benim önerdiklerim diğer üyelere göre daha iyidir sen kabul etmiştin tabi unutmadıysansen benim onerdikleeimi izlemiyon bana dizi oneriyorsun)))
bu yıl amerikan dizi kotamı doldurdum fazlasına panzehirim yok. zaten 5 sezon olsun 3 günde izlerim seneye artık)))Ama benim önerdiklerim diğer üyelere göre daha iyidir sen kabul etmiştin tabi unutmadıysan![]()
Benim bildiğim @destere eskiden beri Beren'ciydi. Öyle arkadaş hatrına yorumundan da taviz vermez ne ara Meryem'ci olmuş.bunlar hem kör hem şaşı olmuşlar ya))
yok eskiden de meryemciydi ama bazıları gibi fankafa değil gece sabah internette meryem haberi aramıyor))Benim bildiğim @destere eskiden beri Beren'ciydi. Öyle arkadaş hatrına yorumundan da taviz vermez ne ara Meryem'ci olmuş.![]()
![]()
Siz Körlerle ilgili bahsedice bende önereyim dedim.bu yıl amerikan dizi kotamı doldurdum fazlasına panzehirim yok. zaten 5 sezon olsun 3 günde izlerim seneye artık)))
ben arkadaş hatrına pişmiş tavuk bile yememBenim bildiğim @destere eskiden beri Beren'ciydi. Öyle arkadaş hatrına yorumundan da taviz vermez ne ara Meryem'ci olmuş.![]()
![]()
meryem severlerini sonu iyi olmuyor bak yol yakınken dön))Siz Körlerle ilgili bahsedice bende önereyim dedim.
Forumda Emre'de bir süre olmayacağına göre Meryem'i Ben ve @destere koruyacağız ona göre![]()
burdan lafı sanırım @xemrexxx ye yolladın kendisi şu anda burda olmadığı için cevap hakkını saklı tutalımyok eskiden de meryemciydi ama bazıları gibi fankafa değil gece sabah internette meryem haberi aramıyor))
Şaka maka ne yaptınız ne ettiniz Adam gitti forumdan beyazsoymeryem severlerini sonu iyi olmuyor bak yol yakınken dön))
vallahi ben fazla muhattap olmuyordum ona küsmüş olabilir)))Şaka maka ne yaptınız ne ettiniz Adam gitti forumdan beyazsoy![]()
evet evet bayağı bir kırılmıştı sanavallahi ben fazla muhattap olmuyordum ona küsmüş olabilir)))
Yalnız o seni engellemişti en sonvallahi ben fazla muhattap olmuyordum ona küsmüş olabilir)))
naza çekiyordu işte))))Yalnız o seni engellemişti en sonhatta sen sürekli gönderme yapıyordun emreye
neyse Allah tan işptalin ne olduğunu herkes biliyor (bilip de farklı konuşanlar önemli değil) iptali @Çiğdem- in cw kanalı sayesinde çok gördüm tomorrow people,carrie,secret circleevet evet bayağı bir kırılmıştı sanabu son günlerde beyazsoy nasıl olurda muhteşem yüzyılı kalaylamıyor diye bunalımlara girmişti @xemrexxx
)
ayoll sende gitmişsin cw kanalının 40 yılda bir iptal olan tek dizisini izlemişsinneyse Allah tan işptalin ne olduğunu herkes biliyor (bilip de farklı konuşanlar önemli değil) iptali @Çiğdem- in cw kanalı sayesinde çok gördüm tomorrow people,carrie,secret circleneyse zaten reyting şirketi de revenge nin final yaptığını anlamış ve öyle yazmış şekil a revenge finali ve secret circle iptali (son bölüm reytingleri)
Ekli dosyayı görüntüle 44628 Ekli dosyayı görüntüle 44629 @Çiğdem- @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash @sokak sanati @gözlemci
40 yılda bir miayoll sende gitmişsin cw kanalının 40 yılda bir iptal olan tek dizisini izlemişsin
ama tomorrow peopleye yazık oldu gerçekten the 100 bile 3.sezona gelirken tomorrow people gibi kalitlei bir dizi bitmemeliydi ama reyting durumları neydi bilemiyorum 🙂🙂🙂