Final yapıyor dizi ne iptali , iptal ancak senin CW dizilerinde olurdün hava atıyordun final yapıyoruz diye diziyi iptal ediyorlarmış![]()
Final yapıyor dizi ne iptali , iptal ancak senin CW dizilerinde olurdün hava atıyordun final yapıyoruz diye diziyi iptal ediyorlarmış![]()
konuyu okumuyorsunuz galibaFinal yapıyor dizi ne iptali , iptal ancak senin CW dizilerinde olur![]()
"( Gibi )" yazmış yani Ozan da tam emin değil ?konuyu okumuyorsunuz galiba![]()
Beyazsoy dizi kaldırılmadi final yaptı yani dizi 4 sezon olarak planlandı ve şimdi de bitiyor![]()
gördün taş gibi kadınları hemen saldır aaa çirkine bak saçını başını yolarım derdim ama artık sen aştın üzerine çimento dökerek öldürmeli senikonuyu okumuyorsunuz galiba![]()
ayoll benmi açtım konuyu sankı banane beeegördün taş gibi kadınları hemen saldır aaa çirkine bak saçını başını yolarım derdim ama artık sen aştın üzerine çimento dökerek öldürmeli seni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
olur izleyelim çok güzel olur yorumlaşırız laptobum yanımda olacak4.sezon çok güzel yazın beraber izleyelim 😉
Aynen
Beyazsoy dizi kaldırılmadi final yaptı yani dizi 4 sezon olarak planlandı ve şimdi de bitiyor![]()
Simdi değil biraz yaz aylarında izleriz 😉olur izleyelim çok güzel olur yorumlaşırız laptobum yanımda olacak
çok sevinirim valla😉
bende o zaman için izleyelim dedim yaz aylarında 😉Simdi değil biraz yaz aylarında izleriz 😉
dizinin sağlam fanları adına cevap vereyimResmi açıklama geldi dizi iptal edildi.. Final 10 Mayıs'ta.
@Harunnn60 bir yerde demişti ama.dizinin sağlam fanları adına cevap vereyim)
zaten bitecekti iptal olması mümkün değil![]()
yok ne sıkıntısı olsun@Harunnn60 bir yerde demişti ama.)
Bu da bir şey mi İntikam dizisi için orjinaline sadık şekilde bitirildi diyeni duydum ben.
Beren'ine taş atmış oldum ama seninle birbirimize nazımız geçer o yüzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.![]()
senin kepekli dizin 5 bölümü göremedi biz bişey diyormuyuzberenin ahı tuttu)))
Iptal degil yahu final yapıyorRevenge şok, revenge iptal.
Aynen dizi iptal degil final yapıyoryok ne sıkıntısı olsunzaten dediğin gibi intikam tamda kıvamında bitirildi yani fazla uzatmadan diziyi normal şartlarda sonlandırdılar, yoksa o beğenmediğimiz reytingleri alabilen diziler şimdi 5 sezona uzuyor nerdeyse
intikamın final bölümü 8 reyting almıştı o da AB grubunda
yalnız revenge konusunda fanları gibi düşünmüyorumrevenge 3. sezonda bitmeliydi sonrası fazlaydı gereksizdi
cevap veren burdaki fanı(@Harunnn60) cevap versin... diğer banlanan fanıda(@xemrexxx) iki büklüm kıvransın bu mesajı görünce
)
senin kepekli dizin 5 bölümü göremedi biz bişey diyormuyuz)
Kusura bakma ama Amerikan haber sitelerinde 'cancelled' yazıyor.@sürgünüm iptal degil dizi bu sezon final sezonuydu
En başta 4 sezon planlandı 150. Kez diyisim bu forumda
Iptal degil yahu final yapıyor
Aynen dizi iptal degil final yapıyor
Gecen yil dedim hatta
@Forumdash iyi bilir ona 10 kez dedim 4
Sezon final olacak diye
@beyazsoy iptal degil final araya bereni soktun ya bravo![]()
canceled işte yani orda demek istiyorlarki bu dizi candır ama bu kadardırKusura bakma ama Amerikan haber sitelerinde 'cancelled' yazıyor.![]()