Revenge İptal Edildi!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1428944981.jpg

Amerika'da ABC kanalında şu sıralar 4. sezonu yayınlanan Revenge için kötü haber geldi.

Ülkemizde de İntikam adıyla Kanal D'de uyarlaması yayınlanan ve bu sayede Türkiye'de de adından söz ettiren dizi için yolun sonu gelmiş gibi gözüküyor.

Son dönemde iyice reytingleri düşen dizi için resmi olarak iptal edildiğine dair bir haber gelmedi fakat dün geceki bölümden sonra yayınlanan yeni bölüm fragmanında dizinin son dört bölümünün olduğunun vurgulanması kafalarda soru işaretleri yarattı.

Her ne kadar ABC resmen açıklamasa da Revenge 4. sezon sonunda iptal edilmiş gibi gözüküyor. Resmi açıklama geldiğinde yine FavoriForumum'da bulabileceksiniz...

Ekleme: 29 Nisan itibariyle resmi açıklama geldi, dizi iptal edildi.

Son düzenleme:
4 sezon ekrana olmak büyük bir başarı bence, konu bittiyse daha fazla sündürmeye de gerek yok. İptal olmaması mümkün değil yani. :)

Geçen sene bitmişti aslında :X @xemrexxx

Bu haberi ben açıcaktım ama nolur nolmaz iptal olmazsa @xemrexxx'i başima bela etmek istemedim :F
4 sezon ekrana olmak büyük bir başarı bence, konu bittiyse daha fazla sündürmeye de gerek yok. İptal olmaması mümkün değil yani. :)
Amerika'da çok da büyük başarı sayılmaz. Saçma sapan polisiye dizilerinin 15 yıl sürdüğü bir ülke. :):)
Iptal edilmedi bu dizi 4 sezon olarak planlandı en baştan beri :)
@xemrexxx @Forumdash demiştim geçen yıl hatta :X
koskoca grayson manor bile patlıyor :F

Ulann güzelim dizi tıpkı Türk dizisi gibi entrika aksiyon hiç eksik olmuyor :) Bitmeseydi iyiydi.

3.sezona kadar baktım ama sonra koptum yine bakmak istiyorum inşallah
bakacam

3.sezona kadar baktım ama sonra koptum yine bakmak istiyorum inşallah
bakacam
4.sezon çok güzel yazın beraber izleyelim 😉
Ulann güzelim dizi tıpkı Türk dizisi gibi entrika aksiyon hiç eksik olmuyor :) Bitmeseydi iyiydi.
Aynen :)
Beyazsoy dizi kaldırılmadi final yaptı yani dizi 4 sezon olarak planlandı ve şimdi de bitiyor :)