Revenge İptal Edildi!

dizinin sağlam fanları adına cevap vereyim :))

zaten bitecekti iptal olması mümkün değil:)
@Harunnn60 bir yerde demişti ama. :))

Bu da bir şey mi İntikam dizisi için orjinaline sadık şekilde bitirildi diyeni duydum ben. :)

Beren'ine taş atmış oldum ama seninle birbirimize nazımız geçer o yüzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. :)

@Harunnn60 bir yerde demişti ama. :))

Bu da bir şey mi İntikam dizisi için orjinaline sadık şekilde bitirildi diyeni duydum ben. :)

Beren'ine taş atmış oldum ama seninle birbirimize nazımız geçer o yüzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. :)
yok ne sıkıntısı olsun :) zaten dediğin gibi intikam tamda kıvamında bitirildi yani fazla uzatmadan diziyi normal şartlarda sonlandırdılar, yoksa o beğenmediğimiz reytingleri alabilen diziler şimdi 5 sezona uzuyor nerdeyse :) intikamın final bölümü 8 reyting almıştı o da AB grubunda :)

yalnız revenge konusunda fanları gibi düşünmüyorum:) revenge 3. sezonda bitmeliydi sonrası fazlaydı gereksizdi :) cevap veren burdaki fanı(@Harunnn60) cevap versin... diğer banlanan fanıda(@xemrexxx) iki büklüm kıvransın bu mesajı görünce :))

berenin ahı tuttu)))
senin kepekli dizin 5 bölümü göremedi biz bişey diyormuyuz :))

@sürgünüm iptal degil dizi bu sezon final sezonuydu
En başta 4 sezon planlandı 150. Kez diyisim bu forumda :D
Revenge şok, revenge iptal.
Iptal degil yahu final yapıyor :)
yok ne sıkıntısı olsun :) zaten dediğin gibi intikam tamda kıvamında bitirildi yani fazla uzatmadan diziyi normal şartlarda sonlandırdılar, yoksa o beğenmediğimiz reytingleri alabilen diziler şimdi 5 sezona uzuyor nerdeyse :) intikamın final bölümü 8 reyting almıştı o da AB grubunda :)

yalnız revenge konusunda fanları gibi düşünmüyorum:) revenge 3. sezonda bitmeliydi sonrası fazlaydı gereksizdi :) cevap veren burdaki fanı(@Harunnn60) cevap versin... diğer banlanan fanıda(@xemrexxx) iki büklüm kıvransın bu mesajı görünce :))

senin kepekli dizin 5 bölümü göremedi biz bişey diyormuyuz :))
Aynen dizi iptal degil final yapıyor
Gecen yil dedim hatta
@Forumdash iyi bilir ona 10 kez dedim 4
Sezon final olacak diye

@beyazsoy iptal degil final araya bereni soktun ya bravo :D

@sürgünüm iptal degil dizi bu sezon final sezonuydu
En başta 4 sezon planlandı 150. Kez diyisim bu forumda :D

Iptal degil yahu final yapıyor :)

Aynen dizi iptal degil final yapıyor
Gecen yil dedim hatta
@Forumdash iyi bilir ona 10 kez dedim 4
Sezon final olacak diye

@beyazsoy iptal degil final araya bereni soktun ya bravo :D
Kusura bakma ama Amerikan haber sitelerinde 'cancelled' yazıyor. :)

Kusura bakma ama Amerikan haber sitelerinde 'cancelled' yazıyor. :)
canceled işte yani orda demek istiyorlarki bu dizi candır ama bu kadardır :))

bu arada sen niye outlander izlemiyorsun ya ? tam senlik harika bir dizi hemde dizide vikings havası var birde claire var üç tane lagertha çıkar claire den :)

@Harunnn60 o dediğini tek sen biliyorsun herhalde. :D Yabancı sitelerde iptal olarak geçiyor. Zaten ben hep takip ediyorum Revenge fanları 5. sezon onayı için umutluydular yani istiyorlardı. :) Reytingler iyi gelse devam edecekti ama reytingler çok düşünce finale bağladılar mecburen. :) Normal olarak final yapacak diziler bir sezon önceden belirlenir.

Tabii şöyle bir şey de var iptal ve final aynı zamanda olan şeyler. Tamamen birbirinin zıttı değil. İptal olmasına rağmen düzgün bir şekilde final yapmış olacak dizi en azından. :)