MusicSurvivor 2. Sezon | 8. Hafta

sezen genel oalrak düşük alıyordu sokak snatinden bence sen neler düşünüyorsun onu araştırmak lazım yakaladım seni:A:A:A
Geçen hafta tam puan verdi bana, ben Umut'u çözdüm. :F Ama tabiiki oy kullanmayacak artık demi? Buna sevinmiyor değilim bizi hep sonlara atıyordu Acun kafalı çocuk. :F

Geçen hafta tam puan verdi bana, ben Umut'u çözdüm. :F Ama tabiiki oy kullanmayacak artık demi? Buna sevinmiyor değilim bizi hep sonlara atıyordu Acun kafalı çocuk. :F
kurtulduk diye bende seviniyordum amann şu notunu görünce konuda hevesim kursağımda kaldı 😱😱😱

Not: 2. sezonunda Jüri olduğumu herkes bilir. Jüriliğim devam edecek.

Geçmiş olsun @Cengo Allah şifa versin.

Hayırlı olsun @sokak sanati üstesinden geleceğinden hiç şüphem yok. :)

Yeni hafta herkese hayırlı olsun.

Teşekkürler güzel mesajlar için. :X

@OzaN bendede açılmıyor diye ve recap olayını nasıl çözeceğimı bilmiyorum.:(

@mrt-06 alınganlık etmişsin. Senle alakali değildi. Bir survivor forumdan bıktırırken diğeri heyecan kattı. İyi oldu.:D

@mrt-06 alınganlık etmişsin. Senle alakali değildi. Bir survivor forumdan bıktırırken diğeri heyecan kattı. İyi oldu.:D
@Cengo giderken sitenin fişini çekti galiba. :D Sunucu sorunu falan var herhalde sitede bekleyelim yarını. :)

Ben şaka yapıyordum zaten sana küser miyim hiç gardaşım. :bhr: Hayırlı olsun bu arada, dediğin gibi iyi oldu bu yarışama sana. :D