inşallah aga inşallah da böyle giderse vadide kimse kalmıyacak gibi baksana her hafta üç beş üç beş gidiyor@takas'ın yazdığı yorumun üzerine tamda tekrar bunu dile getirecektim.. yerime cevablamış oldun.. 🙂 dilerim sezon finaline kadar bu şekilde sürdürmeye başarabilirler..
Tapatalk 2
@Polat Şaşmaz bence can bey ben can beye benzettim kafa yapısı vucut yapısı can beye uyuyor
Tahminleriniz ?
@china_shangai @34rcp44 @Master.1000 @-KADİR- @sürgünüm @takas @vadikızı @çiğdem-
Ben sakal tiplerine baktım da hiçbirinin de aynı değil. Konseyden biri olmayabilir
Ölen Can Bey gibi. Can Bey öldüyse, bu sezonun hikayesi bitmek üzere demektir. Gelecek sezonun hikayesinin özeti yavaştan yavaştan başlayacak
Aynen aga bana da Can gibi geldi
Aynen her şeyi benziyor da bir sakalını benzetemedim. Ama fragmanda gösterilen yerde ölecek gibi baksana aynı yer@Polat Şaşmaz bence can bey ben can beye benzettim kafa yapısı vucut yapısı can beye uyuyor
bankacı bünyaminde olabilir 🙂🙂🙂Aynen her şeyi benziyor da bir sakalını benzetemedim. Ama fragmanda gösterilen yerde ölecek gibi baksana aynı yer
ozaman cay beydir cnm onun yapısında başka isim aklıma gelmiyor zaten gereksiz bir karakterdi sarpın abisi gibi birşeydi
Ben kafama gore etiketledim aga sen daha sonra varsa bildiğin kişileri etiketlersinbence de can bey ölen
bu arada @Polat Şaşmaz sana zahmet vadicileri konuya etiketleyip kral müzik ödülleri ile ilgili duyuru yapsana oy vermeyen varsa kullansın vadimize destek olalım
aga artık organizasyon işlerine sen bakacaksın tecrübe kazanmış olman lazım kaç sene geçtiBen kafama gore etiketledim aga sen daha sonra varsa bildiğin kişileri etiketlersin
---Tapatalk---
aga benden duymuş olma acık başdan savma yapmış haberin olsunaga artık organizasyon işlerine sen bakacaksın tecrübe kazanmış olman lazım kaç sene geçti
ee göremiyorum kral müzik ödülleri ile ilgili duyuruyu
Sende gaza gelmeye gör)) dur durak bilmiyorsun )))Usta da son zamanlarda iyice coştu kim canını sıkarsa hayattan kaydını düşüyor 😀
ohooooo böyle olmaz @Polat Şaşmaz aga ayıp oluyoraga benden duymuş olma acık başdan savma yapmış haberin olsun
Liste yok ki elimde liste ver elime ayarlayayimaga artık organizasyon işlerine sen bakacaksın tecrübe kazanmış olman lazım kaç sene geçti
ee göremiyorum kral müzik ödülleri ile ilgili duyuruyu
yok be abi beni biliyosun pek böyle şeylerle gaza gelmem 🙂 sadece bu tip vadi olaylarını görünce biraz kanım kaynıyorSende gaza gelmeye gör)) dur durak bilmiyorsun )))