FOX The Last Man on Earth 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
11.bölümü izledim bende @Harunnn60 @cevaa @sürgünüm @OzaN @destere @yatutarsa
phil tabelaya çıktığında tahta merdiveni düşürünce bağırması hahaha karnım ağrıdı gülmekten sonra pantolonuyla gölge yaparken pantolonun uçması kıçının açıkta kalması belkide 11 bölüm içinden en komik sahneydi daha öncekı bölümlerde komedi yönünden sahneler yoktu bu tabele sahneleri komediye uymuş:F ayrıca yeni gelen adam söyledi arkada merdivende varmış:A:A
ooooo diziye boris kodjoe katıldı yeni gelen phili biliyorum ben bu adam sayılı yakışıklılar arasındadır çok beğendiğim bir oyuncu banabüyük süpriz oldu phil ve tood yandılar :F
Boris_Kodjoe.jpg

11.bölümü izledim bende @Harunnn60 @cevaa @sürgünüm @OzaN @destere @yatutarsa
phil tabelaya çıktığında tahta merdiveni düşürünce bağırması hahaha karnım ağrıdı gülmekten sonra pantolonuyla gölge yaparken pantolonun uçması kıçının açıkta kalması belkide 11 bölüm içinden en komik sahneydi daha öncekı bölümlerde komedi yönünden sahneler yoktu bu tabele sahneleri komediye uymuş:F ayrıca yeni gelen adam söyledi arkada merdivende varmış:A:A
ooooo diziye boris kodjoe katıldı yeni gelen phili biliyorum ben bu adam sayılı yakışıklılar arasındadır çok beğendiğim bir oyuncu banabüyük süpriz oldu phil ve tood yandılar :F
Boris_Kodjoe.jpg
Bu dizide de bir parlak oyuncu buldun sonunda :A bravo valla sana :D

1x11
Phill'in merdiveni düşürdüğü ve jenga oyunundaki sahnesinde kahkaha attım :D Onun dışında güldürmedi ama iyi bölümdü
8/10

1x11

İki sahne dışında pek sevemedim bölümü. Hikaye yanlış yöne doğru gidiyor bence. :X

Phil'in bill board sahnesi ve jenga oyunu dışında güldüren başka bir sahne hatırlamıyorum. :X

@Çiğdem- Yeni Phil için çok ümitlenme bence gay çıkabilir. :)
7.5/10

Zaten önceden karar vermiştim :) Tyrant yazın devam edeceğim bende Bates Motel başlarım [emoji23]
aaa iyi hatırlattın tyrant ı bende yaza erteledim :) @sürgünüm e haber verelim sanırım o bitirdi :))
Diziyi yaza falan izleyecek değilsiniz. Birbirinizi kandırından bana bari yedirtmeye çalışmayın. :)

izleyelim izleyelim diye çağırırsınız....demek öyle. Bir daha gelmem bu da bana ders olsun. :X

1x11

İki sahne dışında pek sevemedim bölümü. Hikaye yanlış yöne doğru gidiyor bence. :X

Phil'in bill board sahnesi ve jenga oyunu dışında güldüren başka bir sahne hatırlamıyorum. :X

@Çiğdem- Yeni Phil için çok ümitlenme bence gay çıkabilir. :)
7.5/10
ayolll iğer 2 kadınla birlikte olmadımı bu adam nasıl gay çıksın bana kıskanc diyorsunuz ama her yakısıklı adama çamur atıyorsunuz :F:F:F

1x9. Bölüm

güzeldi
phil de bedevi şansı var naparsa yapsın bir türlü olmuyor, erica yıda elinden kaçıracak ona yanarım :) phil in kızlarla bir türlü şapamaması carol un bedduası sanırım :)

sonunda erica ya kavuştuk @Çiğdem- @Harunnn60 :)
aslında phil kıvırıp durmasa biraz dürüst olsa tüm kadınları götürecek ama kıçı başı durmuyor illaki bir pot kıracak erica ya zenci dedi gail e yaşlı dedi nerdeyse kadınlar üzüntüden soyunacaktı? ama ordada yine carol ve avanesiyle karşılaştı gecenin bir vakti.. şans adamın yüzüne gülmeyecek sinirden gidip lastik toplarla halvete girse hak vereceğim :)) lastik toplar carol dan daha seksi :)

1x9. Bölüm

güzeldi
phil de bedevi şansı var naparsa yapsın bir türlü olmuyor, erica yıda elinden kaçıracak ona yanarım :) phil in kızlarla bir türlü şapamaması carol un bedduası sanırım :)

aslında phil kıvırıp durmasa biraz dürüst olsa tüm kadınları götürecek ama kıçı başı durmuyor illaki bir pot kıracak erica ya zenci dedi gail e yaşlı dedi nerdeyse kadınlar üzüntüden soyunacaktı? ama ordada yine carol ve avanesiyle karşılaştı gecenin bir vakti.. şans adamın yüzüne gülmeyecek sinirden gidip lastik toplarla halvete girse hak vereceğim :)) lastik toplar carol dan daha seksi :)
aaa çok geride kalmışsın ayoll sen :F:F:F

1x9. Bölüm

güzeldi

Erica dediğin o kızmıymış :///

1x10. Bölüm

başları sıkıcı sona doğru phil dürüstleşince güzelleşti bölüm :)

bölüm baştan sona carol un tripleriyle gidecek zannettimde sona doğru phil gidip asıl düşündüklerini bir bir anlattıda carol la boşanarak kurtulmuş oldu :) phil adına sevindim artık özgürce birileriyle yatıp kalkabilir :) dizinin senaristi evliliğe karşı biri buna eminim çünkü evliliği gerçekten sıkıcı saçma rutin şeylerden ibaret olarak gösterip phil le birlikte bizide bıktırmıştı carol dan :)

Erica dediğin o kızmıymış :///
evet dediğim kız ama elbiseler içinde tam çıkaramadım :) biraz daha gösterse kendini tam anlaşılacak :)

aaa çok geride kalmışsın ayoll sen :F:F:F
sonunda
phil carol dan kurtuldu :)) evlilik saçma birşey insanın doğasına aykırı bir kere :))

1x10. Bölüm

başları sıkıcı sona doğru phil dürüstleşince güzelleşti bölüm :)

bölüm baştan sona carol un tripleriyle gidecek zannettimde sona doğru phil gidip asıl düşündüklerini bir bir anlattıda carol la boşanarak kurtulmuş oldu :) phil adına sevindim artık özgürce birileriyle yatıp kalkabilir :) dizinin senaristi evliliğe karşı biri buna eminim çünkü evliliği gerçekten sıkıcı saçma rutin şeylerden ibaret olarak gösterip phil le birlikte bizide bıktırmıştı carol dan :)

evet dediğim kız ama elbiseler içinde tam çıkaramadım :) biraz daha gösterse kendini tam anlaşılacak :)

sonunda
phil carol dan kurtuldu :)) evlilik saçma birşey insanın doğasına aykırı bir kere :))
Destere senin son zamanlarda seçimlerini beğenmiyorum , Melissa dururken Erica beklemek ? pek mantıklı gelmiyor. :T:

1x11. bölüm

böyle bir şansızlık varmı ya iki kadın ayarla bilboard da mahsur kal :))

sonunda phil bir taşla iki kuşu avlayacaktı elindekilerdende oldu.. mahsur kalıp renk değiştirmesi bir yana yeni gelen @Çiğdem- in bukle totolu phil miller ı tüm kadınları götürecek gibi :) şişko todd bile kıskançlık triplerinde :))
phil in beğenmediği carol bile elden çıkacak gibi :)

Destere senin son zamanlarda seçimlerini beğenmiyorum , Melissa dururken Erica beklemek ? pek mantıklı gelmiyor. :T:
melissayı şişko todd kapmış boşta değilki ilgilenelim biz boştakileri avlamaya çalışıyoruz :)

The Last Man On Earth 1x11

Kaan ve cevaa'dan sonra 3.izleyenim bu bölümü. Herkes neden izlemedi merak ettim şimdi?
Bölüme gelirsek güzel bir bölümdü. :D
Ekleme : Phil saçlarına ne yapmış ya eski hali daha iyiydi bu Kıvırcık saçı beğenmedim. :(

8.5/10
Phil tabelada mahsur kalma sahneleri çok komikti :F baya güldüm orada :D
Tood , Melissa konusunda gereksiz kıskançlik yapıyor :))
Phil çok şansız gerçekten gelen adam ile ayni adı taşıyor üstelik ismini de kullanamayacak bundan sonra :F bu karakteri @destere benzetiyorum nedense :D
@OzaN @sürgünüm @cookies @yatutarsa @cevaa @Çiğdem-
kaderi bana benziyor gerçekten :) şansızlıktan düz duvara çıkacak adam :) birde şu road runner ı aklıma getiriyor :) ordada tilki ne yapsa ne etse bir türlü horoza yetişemiyordu :))

1x11. bölüm

böyle bir şansızlık varmı ya iki kadın ayarla bilboard da mahsur kal :))

sonunda phil bir taşla iki kuşu avlayacaktı elindekilerdende oldu.. mahsur kalıp renk değiştirmesi bir yana yeni gelen @Çiğdem- in bukle totolu phil miller ı tüm kadınları götürecek gibi :) şişko todd bile kıskançlık triplerinde :))
phil in beğenmediği carol bile elden çıkacak gibi :)

melissayı şişko todd kapmış boşta değilki ilgilenelim biz boştakileri avlamaya çalışıyoruz :)

kaderi bana benziyor gerçekten :) şansızlıktan düz duvara çıkacak adam :) birde şu road runner ı aklıma getiriyor :) ordada tilki ne yapsa ne etse bir türlü horoza yetişemiyordu :))
Fragmanı izledin mi ?