Meryem Uzerli'den Yeni Proje

Beren başarısız demedimki ben @sokak sanati sadece çok abartıyosunuz diyorum.

Beren mi abartılıyor.:F Tuba kadar abartılmıyordur.:A Aşkı memnu, Fatmagül Suçu ne gibi efsanelerin başrolü oynamış bir isim.:):):) Neyse bu konuya girmeyeyim. @ABAY_06

@sokak sanati Meryem nefretine bak sen @xemrexxx Beroşcular Meryemine savaş açmış.:)))
beroşcular tubişçilere savaş açar anca meryem fanfino desteğiyle var olan biri olmadığı için bu tarz şeylerle ilgilenmez:)

Eğer bir Tuba konusu görürsen Beren'ı nasıl ayırdığını görürsün Emre'nin. @ABAY_06 Ayrica o sevmesem ne olacak. Tekbir rollé star olduğunu düşündüğü insana tür bindiren birisi Beren.:)))
ağzını topla totoş :) beroş da tek bir rolle var oldu bihter:))) ondan öncesiş ve sonrası diye ayrılıyor kariyeri:)

Oyunculuk Tek bir rollé kanıtlanmıyor. Malesef bir şey kanıtlama daha.

2.si o bahsettiğin kişi suan ekranda değil ve gelecek sene göreceğim. Kimin dizisi daha iyi gidecek yada başlayacak. :))) Tek başına 11 reyting almış oyuncu o. @xemrexxx

@ABAY_06 birazdan Kenan konusu açılır sen merak etme.:A
Ben Meryem'ide seveni bir insanım ama Emre saolsun devamli saldırı derdinde.:F

İşine gelince işine geldiği gibi davranıyor Emre. Hasan ve ekibi gibi.:A
tek başına diye bir şey yok :) kanal d faktörüyle aldı :) kanal faktörünü ve reklamsız gidişi unutma:) ayrıca oyunculuk kıyaslamasına girmiyorum meryem ve beren konusunda:) meryemin rakipleri özgü namal ve bergüzardır:) bereninkiler serenay,nurgül vb.:)

Son düzenleme:
Ayol biraz beni örnek alın :A
Ben hem meryem hem beren hemde tuba fanfinisiyim @sokak sanati @ABAY_06 @xemrexxx bi tek içlerinden meryem biraz baskın ama olsun hepsi benim beybitolarim :love1:

Ana yinemi film yapiyormus bu meryem 😱 😱 3 film ve 1 dizimi :)
Gelecek sene meryoşum bomba gibin geliyor desenize :love1:

Ayol biraz beni örnek alın :A
Ben hem meryem hem beren hemde tuba fanfinisiyim @sokak sanati @ABAY_06 @xemrexxx bi tek içlerinden meryem biraz baskın ama olsun hepsi benim beybitolarim :love1:

Ana yinemi film yapiyormus bu meryem 😱 😱 3 film ve 1 dizimi :)
Gelecek sene meryoşum bomba gibin geliyor desenize :love1:
görüştüğü yapımcı bkm ile de çalışıyormuş:)ozan güvenle olan filmi de görüşmüş olabilir

görüştüğü yapımcı bkm ile de çalışıyormuş:)ozan güvenle olan filmi de görüşmüş olabilir
İnşallah ozan guvenli filmi konuşmuşlardir meryemi 3 film bir diziyle yorarlarsa kötü olur meryem her teklifi kabul etmesin kalite çıtasını yüksek tutsun :love1:

Diziye bir şey demiyorum oynadığı karakter kalitesizdi üzerine yapmıştır. :)))))
yav he he:) altın kelebeği,antalya ödülünü de babam aldı:) 3.sezon 110 dk lik dizinin 50-55 dk lik sahneleri de sana yazıldı halk da kalitesiz olduğu için bıkmadan izledi:)

yav he he:) altın kelebeği,antalya ödülünü de babam aldı:) 3.sezon 110 dk lik dizinin 50-55 dk lik sahneleri de sana yazıldı halk da kalitesiz olduğu için bıkmadan izledi:)

Ahh onun olmadığı diğer 50 dkde canım sıkılıyordu özellikle savaş sahnelerinde ahh meryemmm meryyemmm :love1:
4. Sezonda o yok diye diziyi izlemedim zaten ama olsaydi izlerdim :love1:

önemli olan proje değil önemli olan meryeme partner bulmada. işin yok 6 ay meryeme partner bulamıyoruz haberlerini okuyacağız)))

Dediğim gibi Meryem'i Sadece asi ve güçlü kadın rolünde yani Hürrem rolünde gördük. Mağdur rolde yada soğuk ve ihtirasli kadın hiç görmedik.
Beren Türkiye'in en önde gelen starı. Sana göre olmasada ama Serenay gibi dünkü ergen ile kıyaslanamaz.
Ayrıca mazeretlerin bildiğin elem keder. Lordy böyle güldürmedı beni.:)))) @xemrexxx

Dediğim gibi Meryem'i Sadece asi ve güçlü kadın rolünde yani Hürrem rolünde gördük. Mağdur rolde yada soğuk ve ihtirasli kadın hiç görmedik.
Beren Türkiye'in en önde gelen starı. Sana göre olmasada ama Serenay gibi dünkü ergen ile kıyaslanamaz.
Ayrıca mazeretlerin bildiğin elem keder. Lordy böyle güldürmedı beni.:)))) @xemrexxx
my de her role büründü meryem o yüzden 3 yılda da konuşuldu :)) rolün belli bir sınırı olsa konuşulmaz,sevilmezdi süreklki)

ayrıca oyunculuk seviyesi olarak herkesin yerini yazdım :) çok iyi kariyere sahip olmakla çok iyi oyuncu olmak arasında fark var:)
ortada bir mazaret de yok kanal faktörü önemli bir şey şu an foxta çıkan kadınlara hitap eden her dizi en az5 reyting alıyor eski kanal d gibi:) ayrıca intikamın ortalaması total 5.5 ab 6küsür ilk bölümün reytingiyle gelme bana sadece:)

hadi çüz uzatma:)

my de her role büründü meryem o yüzden 3 yılda da konuşuldu :)) rolün belli bir sınırı olsa konuşulmaz,sevilmezdi süreklki)

ayrıca oyunculuk seviyesi olarak herkesin yerini yazdım :) çok iyi kariyere sahip olmakla çok iyi oyuncu olmak arasında fark var:)
ortada bir mazaret de yok kanal faktörü önemli bir şey şu an foxta çıkan kadınlara hitap eden her dizi en az5 reyting alıyor eski kanal d gibi:) ayrıca intikamın ortalaması total 5.5 ab 6küsür ilk bölümün reytingiyle gelme bana sadece:)

hadi çüz uzatma:)
Çok pardonda Umutcuğum Meryemmi mağdur soğuk veya ihtirasli kadını oynamadi ?
Canikom Fragmanalarinida mi izlemedin mynin mağdurun dibiydi kadın yüzünü bilem yakmışlardı ondan sonra mağdur olmustu bu sadece bir örnek :(
Soğuğun dibi olduğu sahnelerde var meryem her role çok kolay bürünüyor hurrem oyle herkesin oynayabileceği bir rol değil bu hurrem bi bölüm mağdur oluyor diğer bölüm entrikaci diğer bölüm asi diğer bölüm ihtirasli :)
Meryem gelecek sene 10 filmde bile oynasa 10undada iyi performans gosterir bundan eminim :)