Ben bu fragmanı çok beğendim.ekranların baş kezbanı efsun yine döktürecek gibi
Ben bu fragmanı çok beğendim.ekranların baş kezbanı efsun yine döktürecek gibi
ne çakıyon kıza be git ilyasla bahara çak arada mücellayı da unutma el ele verip nuran sultanı öldürdüler.ssEfsun'a iki tane cakasim geldi![]()
Mücella birsey yapmadı suç atma onane çakıyon kıza be git ilyasla bahara çak arada mücellayı da unutma el ele verip nuran sultanı öldürdüler.ss
ilyas pısırığına gazı kim verdiMücella birsey yapmadı suç atma ona![]()
öff tamam kız acılı ama çok abarttıne çakıyon kıza be git ilyasla bahara çak arada mücellayı da unutma el ele verip nuran sultanı öldürdüler.ss
abartmış hali izlettiriyor zati sen gerçek hayatta kaç tane efsun ya da nuran-sakine gibi insan tanıyonöff tamam kız acılı ama çok abarttı![]()
Nuran - Sakine gibi insanlar gördüm ama Efsun gibi bir insan görmedimabartmış hali izlettiriyor zati sen gerçek hayatta kaç tane efsun ya da nuran-sakine gibi insan tanıyon![]()
Aman bırak şu psikopat diziyi.
bıraktım sayılır zaten, sadece son 40 dk'yı izledim az önceAman bırak şu psikopat diziyi.![]()
Dizi seni etkileyebilir zaten mehilin var böyle işlere.bıraktım sayılır zaten, sadece son 40 dk'yı izledim az önce![]()
ben sadece izleyiciyimDizi seni etkileyebilir zaten mehilin var böyle işlere.![]()
Her şey böyle başlar mesela ben Hayat Bilgisi'ne öyle bir kaptırmıştım ki bir aralar kendimi Tarih öğretmeni sanıyordum... Sen de Efsun'a özenebilirsin ya da diğer mezarcı team üyelerine.ben sadece izleyiciyim![]()
Ben özenmem öyle hayali krakerlere 😉Her şey böyle başlar mesela ben Hayat Bilgisi'ne öyle bir kaptırmıştım ki bir aralar kendimi Tarih öğretmeni sanıyordum... Sen de Efsun'a özenebilirsin ya da diğer mezarcı team üyelerine.![]()
İnşallah.Ben özenmem öyle hayali krakerlere 😉
maşallah.İnşallah.
Neyse sabahtan beri BBS'yi izlemek için yanıp tutuşuyorum ben kaçar. Profilime de bir şey yazmışsın galiba bilgisayara geçince bakacağım sakın sileyim deme.![]()
Reyhan beni ağlattı şimdi mesajını görünce kahkaha attım bu kadar duygu geçişi iyi değil bana.maşallah.![]()
![]()
tamam iyi seyirler. Silmem :")