seni neşelendirdiysem ne mutlu bana..........Reyhan beni ağlattı şimdi mesajını görünce kahkaha attım bu kadar duygu geçişi iyi değil bana.Sağol. 🙂
seni neşelendirdiysem ne mutlu bana..........Reyhan beni ağlattı şimdi mesajını görünce kahkaha attım bu kadar duygu geçişi iyi değil bana.Sağol. 🙂
bakiciiz belki de ölmemiştir@yatutarsa ben Son bölüme bakmıştım olmamıştır falan dedim. Ölmez yaa.ss
Yok ayrılmıyor heyecan olsun diye öyle yaptılarCeren Moray (Efsun) da diziden ayriliyor galiba..
sen onu bırak teyzeye bak nuran onun yanında melekti be
hahahaha diyebilirler ne var bunda çocuğu illa şey gözüyle bakıcaklar değil abi gözüylede bakabilirler![]()
twitterda gördüm @Çiğdem- ler keşke böyle abimiz olsa diyolla enseste de açık bu çiğdemler 😱 başımıza taş yağacak@MelankoliK @yatutarsa @cookies @vadikızı @sokak sanati
senin gibi çirkinler hiç iyi gözle bakar mıhahahaha diyebilirler ne var bunda çocuğu illa şey gözüyle bakıcaklar değil abi gözüylede bakabilirler![]()
Yoksa bu da mı Harimm'in Haremi'nde oynuyordu ?![]()
twitterda gördüm @Çiğdem- ler keşke böyle abimiz olsa diyolla enseste de açık bu çiğdemler 😱 başımıza taş yağacak@MelankoliK @yatutarsa @cookies @vadikızı @sokak sanati
bu daha çok çiğdemin haremine yakışırYoksa bu da mı Harimm'in Haremi'nde oynuyordu ?![]()
Hangi dizinin oyuncusu ?bu daha çok çiğdemin haremine yakışır![]()
hangi dizinin yorum konusundasınHangi dizinin oyuncusu ?![]()
OHB de mi oynuyor ? hiç görmedimhangi dizinin yorum konusundasın![]()
Nasil gormedin lo hulyanin oğlu yani dizide bu dizinin cansusunun (bence öyleOHB de mi oynuyor ? hiç görmedim![]()
bence de bu dizinin cansusu o kızNasil gormedin lo hulyanin oğlu yani dizide bu dizinin cansusunun (bence öyle) abisi 😉