- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Hayirdir ne.koydu 😉))))Sinan Engin ne koydu ama
---Tapatalk---
Hayirdir ne.koydu 😉))))Sinan Engin ne koydu ama
---Tapatalk---
Ahmet Çakar dedi Polat önüne gelen herkese ateş ediyor diye Sinan Enginde dedi sende onune gelen herkese agzinla ateş ediyorsun hocam falan hoca kaldı öyleHayirdir ne.koydu 😉))))
tam öyle değil. paraleller bunun konuşma yeteneğini ve ününü kullanıyordu. paraleller bu bilgileri bu adama yazdirarak vadi ekibini cemaat yanına çekmek - ergenekon ekibinden uzak tutmaya çalıştılar. zaten bunun yazıları sonrası vadi eksen değiştirip atv ye geçti. kullanışlı aptal deyişine uyan biri işterasimi vadi alehine çokeleştirileri vardı. eegenekona hizmet etmekle suclmasiti kanatlarıyla sunmuştu. sanırım o bilgileri paralleci polislerden almıştı.bu zaat o zamanlar meshue olmak icin gundeme gelebilmek icin vadiye sallayip ekrana cikiyordu gazetede kose yazilari yazoyordu kendiside taraf gazetesinde yaziyordu ahlak yoksunu zevat
yok bir kere vadi eksen değiştirmedi ; özellikle pusu konsepti tamamen iktidar politikalarını destekler nitelikteydi , bunun yazıları show tv deyken vardı star tv ye geçince yine taraf gazetesi ve yazarları vadiyi epey karalama propagandası yaptıtam öyle değil. paraleller bunun konuşma yeteneğini ve ününü kullanıyordu. paraleller bu bilgileri bu adama yazdirarak vadi ekibini cemaat yanına çekmek - ergenekon ekibinden uzak tutmaya çalıştılar. zaten bunun yazıları sonrası vadi eksen değiştirip atv ye geçti. kullanışlı aptal deyişine uyan biri işte
vallahi eksek çok net değiştirdi. mesela çok açık algı operasyonu yapıldı. denktas çıkarılıp diziye propaganda yapıldı. o sıra hükümet Kıbrıs da referandum geçsin diye neler yapmıştı. denktasin derin yapının adamı olduğunu bilmeyen yok. hiç bir dizi de bu yapılmadı. hatta konseyde Kıbrıs'ta referandumun geçmesini isteyen amerikaymista referandum geçince Kıbrıs'ta üst kuracakmista Suriye savaş açacakmış tezi işlendi)))yok bir kere vadi eksen değiştirmedi ; özellikle pusu konsepti tamamen iktidar politikalarını destekler nitelikteydi , bunun yazıları show tv deyken vardı star tv ye geçince yine taraf gazetesi ve yazarları vadiyi epey karalama propagandası yaptı
şimdi pusu da zaten böyle birşey söz konusu değil onu geç kv terör ü kaldırmak çok büyük bir hataydı resmen hükümette karşı koyamadı zaten o yıllarda hükümet şimdiki gücünden çok çok uzaktaydıvallahi eksek çok net değiştirdi. mesela çok açık algı operasyonu yapıldı. denktas çıkarılıp diziye propaganda yapıldı. o sıra hükümet Kıbrıs da referandum geçsin diye neler yapmıştı. denktasin derin yapının adamı olduğunu bilmeyen yok. hiç bir dizi de bu yapılmadı. hatta konseyde Kıbrıs'ta referandumun geçmesini isteyen amerikaymista referandum geçince Kıbrıs'ta üst kuracakmista Suriye savaş açacakmış tezi işlendi)))
kv terör yapıldı. hükümet çok açık müdahale etti diziyi yayından kaldirtti.
pusuya gelirsek pusu da eegenokonun işlediği beyinlere kazınan misyonerlerin faaliyetleri işlendi. rahip santro cinayetleri o sürede işlendi. malum Zekeriya Beyaz vs misyoner faaliyetleri eleştiriyordu vadi ile aynı çizgileri. Zekeriya beyazın kim olduğunu anlatmaya gerek yok sanirm)))
daha çok örnek verirdim. ama pusuya çok hakim değilim
eski vadiyi baştan sona izledim. pusuya o kadar hakim değilim. o zamanlar tamamen ergenekon paralelindeydi. denktasi alıp propaganda yapıp referandum da hayır oyu çıkarmak için bu kadar çaba neyin nesi yahuu))) hükümet çoğunlukla ergenekon çizgisinden farklı davrandığı için onların hedefindeydi. zaten ergenekonun çıkmazı ulusalcı gözüküp amerikan planlarına hizmet etmek. aynı paralellerin dindar görünüp dindarlara çakması gibi))) üst akıl o kadar aptal değil yani mesela dhkpc nin sol bayrak gösterip emperyalist amerikaya hizmet etmesi gibi. ha vadi stara geçince aydın doğanı akladı onu da unutma)))şimdi pusu da zaten böyle birşey söz konusu değil onu geç kv terör ü kaldırmak çok büyük bir hataydı resmen hükümette karşı koyamadı zaten o yıllarda hükümet şimdiki gücünden çok çok uzaktaydı
anlattığın örnek doğru olabilir ama bu sadece bir örnek olarak kalır vadi nin genel gidişine bakarsan bende bunun tersi hükümetle vadinin aynı şeyleri savunduğunu örneklendirebilirim benim söylediğim şu; kurtlar vadisi ilk serisindede ergenekon, gladio yapılanmaları tarafından kullanılmak istenilmiştir ama vadi kesinlikle bunların piyonu olmadı eski vadiyi izlersende görebilirsin o zaman sadece şöyle bir durum vardı siyasette şimdiki gibi bir yol izlemeyip daha fazla karşıt görüşleri bir arada gösteriyordu
NASIL YANİAhmet Çakar-Rasim Ozan Kütahyalı arasından Ahmet Çakar atıldı
@takas @china_shangai @-KADİR-
---Tapatalk---
bak şimdi bölümü merak ettim artık mecbur izleyecez ; ah be ismail yaktın bizi ne güzel güle oynaya şampiyon olacaktık düştüğümüz duruma bak içimdende futbol programlarına bakmak hiç gelmiyorDünkü bölüm top 5'e girer baştan sona.Ve lige ara verildi ya hafta içi oynanacak lig işte o zaman da Beyaz Futbol var. @sürgünüm @takas @china_shangai @-KADİR- @Polat Şaşmaz