Diğer Beyaz Futbol - Program Yorumları

Akşam güzel tiyatro oynadılar Ahmet Çakar'ın ağzı müthiş laf yaptığı için elendi tabikide süperdi. :D

Gerçekten efsane bölümdü. :D Evdekiler kahkalarımdan rahatsız olmasınlar diye baya tuttum kendimi. :D

Rasim yaptığı stratejiyle adada kalmadı başardı helal olsun. :F Çakar'ın üzerine oynadılar. Adam programın 1 numaralı ismi tabii. :D

her zamanki gibi süperdi ama abartmayın ilk 5 e falan giremez ne programlar izledik bu sene :D

Pestilleri çıkıncaya kadar bu işler. BJK söz konusu ya. :D
Akhisar - Galatasaray maçında bende uyumuştum.

Kayseri Erciyespor maçında çirkef Bülent Korkmaz Gökhan Töre'yi hakeme şikayet ettirip attırdı. Allah'tan belasını buldu hocalıktan kovuldu. :)

Gaziantep - Galatasaray maçında Okan Buruk, Galatasaray'ın tekmelerine bir kez olsun el kaldırmadı. Beşiktaş maçında kendisini yerlere attı. Biz bunların cemaziyel evvelini biliriz. :)

Kayseri Erciyespor maçında çirkef Bülent Korkmaz Gökhan Töre'yi hakeme şikayet ettirip attırdı. Allah'tan belasını buldu hocalıktan kovuldu. :)

Gaziantep - Galatasaray maçında Okan Buruk, Galatasaray'ın tekmelerine bir kez olsun el kaldırmadı. Beşiktaş maçında kendisini yerlere attı. Biz bunların cemaziyel evvelini biliriz. :)
Eeee nereden geldiklerine bakmak yeterli. :)

mersin maçında beşiktaşlı rızanın kendini yırtmasını da söylesene aga ya şu beşiktaşlılar böyle yaptıkları için her zaman başarısız her maç hakem her maç bi bahane
antep bize karşı harika oynadı zorla yendik be

mersin maçında beşiktaşlı rızanın kendini yırtmasını da söylesene aga ya şu beşiktaşlılar böyle yaptıkları için her zaman başarısız her maç hakem her maç bi bahane
Bosuna demiyorum her mac hakeme atıp tutuyorlar diye bak yarin konu yine hakeme kayar

---Tapatalk---

Bosuna demiyorum her mac hakeme atıp tutuyorlar diye bak yarin konu yine hakeme kayar

---Tapatalk---
Sizin vicdanlarınız körelmiş, ben kime ne anlatıyorum. Ulan 10 tane kırmızı kart gördük Galatasaray ise sıfır, rakamla 0. bunuda mı görmezsiniz?