Polat Şaşmaz
Favori Üye
Aga yönetim kararıyla ikisinden birini gönderdiler o da Ahmet Çakar oldyNASIL YANİ
---Tapatalk---
Aga yönetim kararıyla ikisinden birini gönderdiler o da Ahmet Çakar oldyNASIL YANİ
Vadiden sonra 10 numara giderDünkü bölüm top 5'e girer baştan sona.Ve lige ara verildi ya hafta içi oynanacak lig işte o zaman da Beyaz Futbol var. @sürgünüm @takas @china_shangai @-KADİR- @Polat Şaşmaz
şaka bu değil miAga yönetim kararıyla ikisinden birini gönderdiler o da Ahmet Çakar oldy
---Tapatalk---
31.28 e dikkat Abdülkerim Durmaz ağlıyorşaka bu değil mi
Love Story falan diyorlardı.Yorumcular haklı yarın Akhisarlı futbolcular can revan saldıracaklar bize.@ABAY_06
Ne diyolar ? İzlemiyorum Carlos'dan dolayı mı ?Yorumcular haklı yarın Akhisarlı futbolcular can revan saldıracaklar bize.@ABAY_06
Aynen, Hamza Hamzaoğlu ve eski futbolcuları arasında.Love Story falan diyorlardı.![]()
Pestilleri çıkıncaya kadar bu işler. BJK söz konusu ya.Aynen, Hamza Hamzaoğlu ve eski futbolcuları arasında.![]()
Akhisar - Galatasaray maçında bende uyumuştum.Pestilleri çıkıncaya kadar bu işler. BJK söz konusu ya.![]()
Eeee nereden geldiklerine bakmak yeterli.Akhisar - Galatasaray maçında bende uyumuştum.
Kayseri Erciyespor maçında çirkef Bülent Korkmaz Gökhan Töre'yi hakeme şikayet ettirip attırdı. Allah'tan belasını buldu hocalıktan kovuldu.
Gaziantep - Galatasaray maçında Okan Buruk, Galatasaray'ın tekmelerine bir kez olsun el kaldırmadı. Beşiktaş maçında kendisini yerlere attı. Biz bunların cemaziyel evvelini biliriz.![]()
mersin maçında beşiktaşlı rızanın kendini yırtmasını da söylesene aga ya şu beşiktaşlılar böyle yaptıkları için her zaman başarısız her maç hakem her maç bi bahaneAkhisar - Galatasaray maçında bende uyumuştum.
Kayseri Erciyespor maçında çirkef Bülent Korkmaz Gökhan Töre'yi hakeme şikayet ettirip attırdı. Allah'tan belasını buldu hocalıktan kovuldu.
Gaziantep - Galatasaray maçında Okan Buruk, Galatasaray'ın tekmelerine bir kez olsun el kaldırmadı. Beşiktaş maçında kendisini yerlere attı. Biz bunların cemaziyel evvelini biliriz.![]()
Bosuna demiyorum her mac hakeme atıp tutuyorlar diye bak yarin konu yine hakeme kayarmersin maçında beşiktaşlı rızanın kendini yırtmasını da söylesene aga ya şu beşiktaşlılar böyle yaptıkları için her zaman başarısız her maç hakem her maç bi bahane
antep bize karşı harika oynadı zorla yendik be
klasik bjk liler tanıdığım hepsi aynıBosuna demiyorum her mac hakeme atıp tutuyorlar diye bak yarin konu yine hakeme kayar
---Tapatalk---
mersin maçında beşiktaşlı rızanın kendini yırtmasını da söylesene aga ya şu beşiktaşlılar böyle yaptıkları için her zaman başarısız her maç hakem her maç bi bahane
antep bize karşı harika oynadı zorla yendik be
Sizin vicdanlarınız körelmiş, ben kime ne anlatıyorum. Ulan 10 tane kırmızı kart gördük Galatasaray ise sıfır, rakamla 0. bunuda mı görmezsiniz?Bosuna demiyorum her mac hakeme atıp tutuyorlar diye bak yarin konu yine hakeme kayar
---Tapatalk---
napalım 10 kırmızı gördüyseniz adam gibi durun görmeyin bırakın artık bu acıtasyonuSizin vicdanlarınız körelmiş, ben kime ne anlatıyorum. Ulan 10 tane kırmızı kart gördük Galatasaray ise sıfır, rakamla 0. bunuda mı görmezsiniz?