MusicSurvivor 2. Sezon | 7. Hafta

düşük vermemişindir inş cnm mustafa sevmeyenelrden bile iyi görüşler aldım şuana kadar sen mustafa sever olarak bu taployu bozman uygun olmaz :A:A:A
Ortalamanın üzerinde bir puan aldın bu hafta için yeterli bence sana. :A

7 puan çok fazla sana. :A

Senin neyini kıskanacam ben yahu benim final için 8 puanım var senin 1, kıskansam Tarkan'ı, Sezen Aksu'yu kıskanırım. :A
daha hafta çok cnm finale kadar aramız kapanıcak emin ol:A:A:A

yalının iyi puan aldı bu hafta benden 😉😉😉
sende 6 altında vermediysen idare eder 🙂🙂🙂

Şarkıları dinledim ve bir çoğunu hiç beğenmedim. Önceki haftalar güçlü parçalarla çıkan bazı yarışmacılar bana göre bu hafta çok kötü seçimler yapmışlar.

Özellikle benden her hafta yüksek puanlar alan @Çiğdem- bu hafta hayal kırıklığına uğradım. Seçimin kötüydü.

Manga 2 haftadır en yüksek puanımı alıyordu, bu hafta ise çok kötü bir puan aldı. Grupun yeni şarkılarını pek sevmiyorum çünkü.

Teoman ve MFÖ da hep benden iyi puan alırdı ama bu hafta sevmedim seçimini.

Bengü, Duman, Yalın ve Sertap Erener bu hafta favorilerim. @vadikızı en sevdiğim Bengü şarkılarından birisini koymuşsun.
Yalın ve Sertap Erener her haftaki gibi yine çok iyiler. Duman'ı severdim ama bu yarışma ile daha çok sevdim. Benden yine iyi bir puan aldı.
Yıldız Tilbe de geçen haftaya göre daha iyiydi.

Şarkıları dinledim ve bir çoğunu hiç beğenmedim. Önceki haftalar güçlü parçalarla çıkan bazı yarışmacılar bana göre bu hafta çok kötü seçimler yapmışlar.

Özellikle benden her hafta yüksek puanlar alan @Çiğdem- bu hafta hayal kırıklığına uğradım. Seçimin kötüydü.

Manga 2 haftadır en yüksek puanımı alıyordu, bu hafta ise çok kötü bir puan aldı. Grupun yeni şarkılarını pek sevmiyorum çünkü.

Bengü, Duman, Yalın ve Sertap Erener bu hafta favorilerim. @vadikızı en sevdiğim Bengü şarkılarından birisini koymuşsun.
Yalın ve Sertap Erener her haftaki gibi yine çok iyiler. Duman'ı severdim ama bu yarışma ile daha çok sevdim. Benden yine iyi bir puan aldı.
Benim şarkımı beğendin mi?

geçen haftaya göre iyiymişim @Çiğdem- çökmüş ne güzel :A

daha hafta çok cnm finale kadar aramız kapanıcak emin ol:A:A:A

yalının iyi puan aldı bu hafta benden 😉😉😉
sende 6 altında vermediysen idare eder 🙂🙂🙂
Umarım öyle olur. :A

Teşekkür ederim. :)

Şarkını beğendim ve verebileceğim en iyi puanı vermeye çalıştım. Çoğu şarkı iyiydi yine, kafamda iyi puan veririm diye düşündüğüm bazı isimler gerilerde kaldılar bu yüzden puanından memnun olmalısın. :A

Umarım öyle olur. :A

Teşekkür ederim. :)

Şarkını beğendim ve verebileceğim en iyi puanı vermeye çalıştım. Çoğu şarkı iyiydi yine, kafamda iyi puan veririm diye düşündüğüm bazı isimler gerilerde kaldılar bu yüzden puanından memnun olmalısın. :A
tşşk ozaman cnm rakip oalrak birbirimizi korumalıyız :A:A:A

şuana kadar kötü yorum sadece senden geldi cnm oda nazar boncuğum olsun :A:A:A
Diğerlerini bilmem ben kendi zevkime göre yorumluyorum. :D
Ben Mustafa'nın daha eski şarkılarını seviyorum galiba. Yenilerden de iyileri var, örnek geçen haftaki parçana çok iyi puan vermiştim. Elenmezsen önümüzdeki hafta iyi bir şarkı bekliyorum. :D

Diğerlerini bilmem ben kendi zevkime göre yorumluyorum. :D
Ben Mustafa'nın daha eski şarkılarını seviyorum galiba. Yenilerden de iyileri var, örnek geçen haftaki parçana çok iyi puan vermiştim. Elenmezsen önümüzdeki hafta iyi bir şarkı bekliyorum. :D
inş bu haftayıda atlatıcaz cnm pilanlamama göre hareket ediyorum seninde seviceğin parçalar yakında gelicek merak etme çok az kaldı😉