Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

Daredevil 1x1

Öncelikle bu diziye başlama nedenim
1-13 bölümün hemen yayınlanması
2-Ve bu tür kahraman dizileri filan aramamdi
Tabi 1 . ihtimal daha kuvvetli :D

Diziye gelince olmuş dedirtti gerçekten Netflix farkını hissetirmis ve dizide Ergenlik filan da sezmedim hatta tipsiz adam da bolca vardı dizide :D

@OzaN 3 puan vermene şaşırdım :D tamam senin bu türleri sevmediğini biliyorum ama 3 puan vermen doğru değildi bence :) :)

@destere umarım aldığın kararı gözden geçirirsin. :X

Bölüm yorumum :)
8/10

Daredevil atlı karakteri beğendim , geceleri o taktığı bandana sayesinde kör değil galiba açıkçası bu Marvel karekteri hakkında pek fikrim yok araştırma yapayım biraz :D

Sarışın kadına ilk başta gıcık oldum ama sonra gözüme girdi

Büyük uyuşturucu çetesi vardı bu bölümde herhalde Daredevil onlarla uğraşacak :)
@Çiğdem- @Forumdash @vadikızı

Daredevil 1x1

Öncelikle bu diziye başlama nedenim
1-13 bölümün hemen yayınlanması
2-Ve bu tür kahraman dizileri filan aramamdi
Tabi 1 . ihtimal daha kuvvetli :D

Diziye gelince olmuş dedirtti gerçekten Netflix farkını hissetirmis ve dizide Ergenlik filan da sezmedim hatta tipsiz adam da bolca vardı dizide :D

@OzaN 3 puan vermene şaşırdım :D tamam senin bu türleri sevmediğini biliyorum ama 3 puan vermen doğru değildi bence :) :)

@destere umarım aldığın kararı gözden geçirirsin. :X

Bölüm yorumum :)
8/10

Daredevil atlı karakteri beğendim , geceleri o taktığı bandana sayesinde kör değil galiba açıkçası bu Marvel karekteri hakkında pek fikrim yok araştırma yapayım biraz :D

Sarışın kadına ilk başta gıcık oldum ama sonra gözüme girdi

Büyük uyuşturucu çetesi vardı bu bölümde herhalde Daredevil onlarla uğraşacak :)
@Çiğdem- @Forumdash @vadikızı
diğer bölümler çok daha kaliteli cnm beğeniceğini biliyordum 😉
çok bilinen marvel karakterlerinden değil evet ama ilgi çekici bir marvel akrakteridir adam kör cnm bandajla görmüyor o maske oalrak kullanıyor gündüzleri avukatlık yapıp akşamları suçlularla savasıyor
gözleri kör olunca diğer 4 duyu organı çok güçlenmiş cnm çeviklik kazanmış kulakları radar görevi görüyor bu sayede görmeden savasabiliyor bunun filmide vardı onada göz atabilirsin 13 bölümü bitirince 🙂🙂🙂

Daredevil 1x2

Pilot bölüme göre daha iyiydi. Dizide dövüş sahneleri çok iyi gerçekten emek verilmiş bunun için :) Diziyi izlerken sanki
Film izliyormuşum gibi geliyor bana :)

8.5/10
Daredevil ( bu adamın adını da unuttum :D) bu bölüm çocuğu kurtardı tabi zenci kadın sayesinde birazda
Bu arada zenci kadın baya yardım etti bence hiç tanımadığı adama bu kadar yardım etmesi sacmaydi ama kadın hayranlık duyuyormuş zaten

Birde Flashback sahneleri çok fazla dizide , ben açıkçası bu kadarını gereksiz buldum umarım azaltırlar. :)
@Çiğdem- @vadikızı @Forumdash

diğer bölümler çok daha kaliteli cnm beğeniceğini biliyordum 😉
çok bilinen marvel karakterlerinden değil evet ama ilgi çekici bir marvel akrakteridir adam kör cnm bandajla görmüyor o maske oalrak kullanıyor gündüzleri avukatlık yapıp akşamları suçlularla savasıyor
gözleri kör olunca diğer 4 duyu organı çok güçlenmiş cnm çeviklik kazanmış kulakları radar görevi görüyor bu sayede görmeden savasabiliyor bunun filmide vardı onada göz atabilirsin 13 bölümü bitirince 🙂🙂🙂
Şimdi bu karakter de süpergücleri yok mu ? :D kör insanlarin diğer duyu organlarınin geliştiğini biliyorum ama bu adamın fazla gelişmiş o zaman :D

Bu arada hala izlemeyen arkadaşlar var onları da etiketleyelim diziye başlasınlar bahenelerinizi bir kenara bırakın ve ilk bölümü izleyin gerisi size kalmış zaten [emoji4] [emoji4]
@kaan955 @sürgünüm @mrt-06 @yatutarsa @xemrexxx

Daredevil 1x2

Pilot bölüme göre daha iyiydi. Dizide dövüş sahneleri çok iyi gerçekten emek verilmiş bunun için :) Diziyi izlerken sanki

8.5/10
Daredevil ( bu adamın adını da unuttum :D) bu bölüm çocuğu kurtardı tabi zenci kadın sayesinde birazda
Bu arada zenci kadın baya yardım etti bence hiç tanımadığı adama bu kadar yardım etmesi sacmaydi ama kadın hayranlık duyuyormuş zaten

Birde Flashback sahneleri çok fazla dizide , ben açıkçası bu kadarını gereksiz buldum umarım azaltırlar. :)

Şimdi bu karakter de süpergücleri yok mu ? :D kör insanlarin diğer duyu organlarınin geliştiğini biliyorum ama bu adamın fazla gelişmiş o zaman :D

Bu arada hala izlemeyen arkadaşlar var onları da etiketleyelim diziye başlasınlar bahenelerinizi bir kenara bırakın ve ilk bölümü izleyin gerisi size kalmış zaten [emoji4] [emoji4]
süper güçleri yok arrow gibi yada batman gibi düşün cnm
gerçi duyu organları süpergüçleri gibi birşey
ama hala daredevil olamadı ne zaman olucak bilmiyorum asıl kostumu bu olucak ama hangi bölümde olur bilmiyorum🙂🙂🙂
3355197-5122957882-Dared.jpg

süper güçleri yok arrow gibi yada batman gibi düşün cnm
gerçi duyu organları süpergüçleri gibi birşey
ama hala daredevil olamadı ne zaman olucak bilmiyorum asıl kostumu bu olucak ama hangi bölümde olur bilmiyorum🙂🙂🙂
3355197-5122957882-Dared.jpg
Bu Daredevil olamamış haliyse olduğu o zaman nasıl olur şimdiden merak ediyorum :F

Resmi görünce şimdi hatırladim [emoji33] Doğru ya kırmızı elbisesi vardı.

5.bölümü izledim
tempo olarak az düşükte olsa yine dövüş sahneleri kaliteli ve heyecanlıydı
daredevilin hemşire kadınla yakınlaşması en önemli kısmıydı bence bölümün sonra atılan bombalar o şarısın kızla avukat adamın yemek yerken evin içine bomba atılması komikti bence:F

5.bölümü izledim
tempo olarak az düşükte olsa yine dövüş sahneleri kaliteli ve heyecanlıydı
daredevilin hemşire kadınla yakınlaşması en önemli kısmıydı bence bölümün sonra atılan bombalar o şarısın kızla avukat adamın yemek yerken evin içine bomba atılması komikti bence:F
Dizinin IMDb puanına baktın mi ? [emoji33] Hak ediyor ama o puanı [emoji1]

Suan en iyi diziler arasında 4.sirada :F Böyle giderse yakında Game Of Thrones geçebilir :A

Sağol beğenmene sevindim [emoji1] [emoji1]
süperkahraman izileri tutuyor arrow çok ilgi görmüştü
the flash ise cw kanalına rağmen patlama yaşadı cnm çok aşırı ilgi gördü
buna marvel de katıldı halıyle ama bu dizinin bir artısı film tadında olması büyüklere daha hitap ediyor oda marvel imzası olmasından kaynaklı biraz 🙂🙂🙂

Bu dizide pek fantastik yok ya Gotham gibi karanlık bir dizi :D Gotham dizisini izleyenler neden bunu izlemiyor anlamıyorum [emoji26] [emoji27]
ayoll bu süperkahraman dizisi arrw ve the flash gibi bu forumda süperkahraman dizilerinide sevmiyorlar arrowla the flasha eleştiri yapanlar bu diziyede eleştiri yapıp gittiler :F:F

ayoll bu süperkahraman dizisi arrw ve the flash gibi bu forumda süperkahraman dizilerinide sevmiyorlar arrowla the flasha eleştiri yapanlar bu diziyede eleştiri yapıp gittiler :F:F
Anladım ama bu dizi biraz daha farklı flash ve Arrow dan , bu dizinin karanlık bir yüzü var eminim forumda ızleyeci sayısı artacaktır [emoji1] [emoji1] [emoji41] [emoji41]

Daredevil 1x2

8.5/10

beni niye etiketlemiyorsun neyse ben daha 2.bölüme başlayamadım
kayserideyim misafir eksik olmuyor ya:(

3ee44197830496b4e1608e6edd099221.jpg

Bu dizide forumda Empire gibi sonradan açılacak eminim :D

@Çiğdem- @Forumdash @vadikızı @destere @xemrexxx
valla süper ya ama gerçekten güzel dizi ilk bölümüyle çok sevdim ben
harun avatarın süper😉

beni niye etiketlemiyorsun neyse ben daha 2.bölüme başlayamadım
kayserideyim misafir eksik olmuyor ya:(

valla süper ya ama gerçekten güzel dizi ilk bölümüyle çok sevdim ben
harun avatarın süper😉