15 Nisan 2015 Çarşamba Reyting Sonuçları

Şu Survivor denen şey her gün yayınlanmak zorunda mı? Haksız rekabet oluyor böyle. :)

survivor 8 rtg alarak günün açık ara en çok izlenen yapımı olmuş sevindim :)
diriliş ertuğrul da çok yüksek oranlar ile ab ve abc de zirvede yer almış
sesi çok güzel iyi gitmiş bu oranlarını korur umarım

Sesi Çok Güzel, O Ses Türkiye'den daha samimi duruyor ama bu reytinglerle maliyetini karşılar mı bilemem, yine de fena başlamamış :)

Survivor bile bizi geçememiş, Totalimizde iyi Abc1'de baya yükselmişiz, Dirilişi Ab ve Abc1'de geçecek yapım yok.:) :A :Z

Doğan TV Holding CEO'su İrfan Şahin Temmuz ayında bir yıllığına Amerika'ya gitme kararı aldı.

Kulislerde konuşulanlara göre, Şahin bunu kanal yönetimine ve yakın çevresine açıkladı. İrfan Şahin'in yerine ise Yayın YönetmeniPelin Diştaş Yaşaroğlu'na teklif götürüldü.

Diştaş'ın da kabulüyle Doğan TV'de ve özellikle de Kanal D'de yeni bir devir başladı.

POLİS KOLEJİ'NDEN DOĞAN GRUBU'NA... İRFAN ŞAHİN KİMDİR?

1964 Yılında doğan İrfan Şahin ilk ve ortaokulu İzmit'te bitirdi. Ardından Polis Koleji'ne girdi ve 1981 de okul birincisi olarak mezun oldu.

Polis Akademisi'nde okurken aynı zamanda eskilerin deyimiyle Mülkiye'yi (A.Ü.Siyasal Bilgiler Fakultesi) bitirdi.

yalnız polis akademisi mezunu olmasına dikkat edin. malum paraleller polis akademisine çok hakimlerdi. sanırım paralel devri bitti aydın doğan yol vermiş gibi duruyor. malum 17 Aralık sonrası kanal D birden coştu sonra birden dip yaptı

Doğan TV Holding CEO'su İrfan Şahin Temmuz ayında bir yıllığına Amerika'ya gitme kararı aldı.

Kulislerde konuşulanlara göre, Şahin bunu kanal yönetimine ve yakın çevresine açıkladı. İrfan Şahin'in yerine ise Yayın YönetmeniPelin Diştaş Yaşaroğlu'na teklif götürüldü.

Diştaş'ın da kabulüyle Doğan TV'de ve özellikle de Kanal D'de yeni bir devir başladı.

POLİS KOLEJİ'NDEN DOĞAN GRUBU'NA... İRFAN ŞAHİN KİMDİR?

1964 Yılında doğan İrfan Şahin ilk ve ortaokulu İzmit'te bitirdi. Ardından Polis Koleji'ne girdi ve 1981 de okul birincisi olarak mezun oldu.

Polis Akademisi'nde okurken aynı zamanda eskilerin deyimiyle Mülkiye'yi (A.Ü.Siyasal Bilgiler Fakultesi) bitirdi.
hükümet irfan şahini tehdit etti oyüzden ayrıldı

Diriliş geçilmeyecek bir yapım değil. Survivor erken bitmese Paramparça ve Aşk Yeniden'i geçtiği gibi Diriliş'i de geçebilirdi. :)

Kuruluş iyi oranlar alarak Survivor'dan daha fazla izlenmiş..

Sesi çok Güzel de iyi bir başlangıç yapmış.
Jüriler gayet samimi duruyordu,az daha yükselirse Fox Tv için yeterlidir..
yanlışın var en çok izlenen çok rahat bi şekilde survivor olmuş 8 rtg diriliş 5 rtg
ab ve abc1 de diriliş geçmiş sadece

diriliş ertuğrul çok büyük başarı gösteriyor helal olsun valla başarısı daim olsun
survivor her gün izleniyor ama acun çok abarttı her gün her gün olmaz

Her gün reytinglerde Survivor görmeye bıktım. Haftada 5 gün program mı olur ya, sanki günlük yayınlanan diziler gibi. Kanalın Perşembe ve Cuma günkü yapımları daha da düşerse program o günlere bile gelir ve 7 gün olur artık. Tamam iyi reyting alıyor ama bu kadarı da abartı.

Diğer yapımlar TOTAL grupunda düşüş yaşamış. A/B grupunda ise Diriliş Ertuğrul özellikle çok başarılı.

Evleneceksen Gel total grupunda 19 share almış. Programın saat değiştirmesi çok kötü olacak.

kuruluş diye bir dizi vardı o da Osmanlı'nın kuruluşunu anlatıyordu TRT çekmişti (ben de izlemedim) bu diriliş. bu dizi Selçuklu ile batmış bir milletin nasıl dirildigini anlatıyor. Osmanlı'nın kuruluşunu değil yani

kuruluş dizisi aşağıda

http://www.sinematurk.com/film/7330-kurulus-osmancik/
biliyorum,fark etmez işte, bende öyle bir ad takmıştım :)
Bu linkini yolladığın diziyi de biliyorum 1.bölümüne bakmıştım bir ara daha sonra bulamadım,bölümleri internette var mı acaba ?

biliyorum,fark etmez işte, bende öyle bir ad takmıştım :)
Bu linkini yolladığın diziyi de biliyorum 1.bölümüne bakmıştım bir ara daha sonra bulamadım,bölümleri internette var mı acaba ?
fazla bölümlü değil 12 bölümlük. tagrik bugranin Osmancık eserinin uyarlaması zaten onu oku istersen)))

yanlışın var en çok izlenen çok rahat bi şekilde survivor olmuş 8 rtg diriliş 5 rtg
ab ve abc1 de diriliş geçmiş sadece

diriliş ertuğrul çok büyük başarı gösteriyor helal olsun valla başarısı daim olsun
survivor her gün izleniyor ama acun çok abarttı her gün her gün olmaz
Olsun 2 tarafta da Acun zirvede değil işte.
Survivor'ın çarşamba da zirvede olmaması iyi,dizilere zararı dokunuyor.

fazla bölümlü değil 12 bölümlük. tagrik bugranin Osmancık eserinin uyarlaması zaten onu oku istersen)))
internette yok değil mi ?