+1Şu Survivor denen şey her gün yayınlanmak zorunda mı? Haksız rekabet oluyor böyle.
hükümet irfan şahini tehdit etti oyüzden ayrıldıDoğan TV Holding CEO'su İrfan Şahin Temmuz ayında bir yıllığına Amerika'ya gitme kararı aldı.
Kulislerde konuşulanlara göre, Şahin bunu kanal yönetimine ve yakın çevresine açıkladı. İrfan Şahin'in yerine ise Yayın YönetmeniPelin Diştaş Yaşaroğlu'na teklif götürüldü.
Diştaş'ın da kabulüyle Doğan TV'de ve özellikle de Kanal D'de yeni bir devir başladı.
POLİS KOLEJİ'NDEN DOĞAN GRUBU'NA... İRFAN ŞAHİN KİMDİR?
1964 Yılında doğan İrfan Şahin ilk ve ortaokulu İzmit'te bitirdi. Ardından Polis Koleji'ne girdi ve 1981 de okul birincisi olarak mezun oldu.
Polis Akademisi'nde okurken aynı zamanda eskilerin deyimiyle Mülkiye'yi (A.Ü.Siyasal Bilgiler Fakultesi) bitirdi.
yanlışın var en çok izlenen çok rahat bi şekilde survivor olmuş 8 rtg diriliş 5 rtgKuruluş iyi oranlar alarak Survivor'dan daha fazla izlenmiş..
Sesi çok Güzel de iyi bir başlangıç yapmış.
Jüriler gayet samimi duruyordu,az daha yükselirse Fox Tv için yeterlidir..
mirgun cabasi değil irfan şahini mi))) oo hükümetin sevmediği o kadar adam varki irfan Şahin belki en yumuşak adamhükümet irfan şahini tehdit etti oyüzden ayrıldı
biliyorum,fark etmez işte, bende öyle bir ad takmıştımkuruluş diye bir dizi vardı o da Osmanlı'nın kuruluşunu anlatıyordu TRT çekmişti (ben de izlemedim) bu diriliş. bu dizi Selçuklu ile batmış bir milletin nasıl dirildigini anlatıyor. Osmanlı'nın kuruluşunu değil yani
kuruluş dizisi aşağıda
http://www.sinematurk.com/film/7330-kurulus-osmancik/
fazla bölümlü değil 12 bölümlük. tagrik bugranin Osmancık eserinin uyarlaması zaten onu oku istersen)))biliyorum,fark etmez işte, bende öyle bir ad takmıştım
Bu linkini yolladığın diziyi de biliyorum 1.bölümüne bakmıştım bir ara daha sonra bulamadım,bölümleri internette var mı acaba ?
Olsun 2 tarafta da Acun zirvede değil işte.yanlışın var en çok izlenen çok rahat bi şekilde survivor olmuş 8 rtg diriliş 5 rtg
ab ve abc1 de diriliş geçmiş sadece
diriliş ertuğrul çok büyük başarı gösteriyor helal olsun valla başarısı daim olsun
survivor her gün izleniyor ama acun çok abarttı her gün her gün olmaz
internette yok değil mi ?fazla bölümlü değil 12 bölümlük. tagrik bugranin Osmancık eserinin uyarlaması zaten onu oku istersen)))
youtube da var sanırım Osmancık diye arat. topu topu 12 bölümOlsun 2 tarafta da Acun zirvede değil işte.
Survivor'ın çarşamba da zirvede olmaması iyi,dizilere zararı dokunuyor.
internette yok değil mi ?
tmm buldum teşekkürleryoutube da var sanırım Osmancık diye arat. topu topu 12 bölüm