Karadayı 107.Bölüm Fragmanı

Geçen hafta söylemiştim hizmetlilerden umarım biri vicdana gelir diye.

Vedat gerçekleri açıklıyor.

Feride mahkemede babasının kalemini kırıyor olmasın? Biz bunu niye düşünemedik. Belkide dizi mutlu sonla bitecek. Mahir ve Feride mutlu ve mesut yaşayacaklar böylece de adalet yerini bulmuş olacak. :) @Çiğdem-
mahirin kalemi kırılmıcak orası kesinleşti cnm benimde aklımda olan kesinlikle mutlu bir final bebekte hala duruyor 🙂🙂🙂

Bize gösterilen fragmanda Mehmet Saim Bey varmıydı hatırlayamadım. :X
cnm kırsada mehemt saimin sahnesi farklı olur bizim gördüğümüz sahne o sahneyi feridenin sadece kalem tutma kısmı yoktu geçen yıl anlaşılan mahirin kalemi kırılıcak şekilde yazılmıs o sahne ama kalem kısmını silerek değiştirmişler senaryoyu ayoll şu kenanda bir defa mutlu sonla bitsin deli yürekte sevgiliside kendiside öldü acı hayatta sevgilisi öldü
ezelde kendisi bence ölmedi ama sevgilisi öldü genelde kenanın sevdiği kadınlar ölüyor feridede finalde ölmesin sakın :F:F:F

cnm kırsada mehemt saimin sahnesi farklı olur bizim gördüğümüz sahne o sahneyi feridenin sadece kalem tutma kısmı yoktu geçen yıl anlaşılan mahirin kalemi kırılıcak şekilde yazılmıs o sahne ama kalem kısmını silerek değiştirmişler senaryoyu ayoll şu kenanda bir defa mutlu sonla bitsin deli yürekte sevgiliside kendiside öldü acı hayatta sevgilisi öldü
ezelde kendisi bence ölmedi ama sevgilisi öldü genelde kenanın sevdiği kadınlar ölüyor feridede finalde ölmesin sakın :F:F:F
Ben mutlu son bekliyorum artık. Çocuklarıda doğar. :)

Yukarıda da yazdım yeterince kişi öldü. Mahir'in de daha önce 2 annesi bir üvey kardeşi ve bir yeğeni ölmüştü.

Fragman güzel olmus. Güzel bir bölüm olacak.

O degil de Melih ölürken mektup birakmisti birde bir kutu vardi sanki bir yerlerde sakli, nerede o? @sürgünüm :D

2 fragman cok iyi sonunda Feride babasinin katl olduguna inandi
berguzar cok iyi oyunculuk sergilemis bu arada

Forum İstatistikleri

Konular
176,322
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato