Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berna Türkçeye o kadar hakim değil. Herkesin bir yapısı var onunki de o. Sinirlerine hakim olamıyor.

Ama Doğukan da onun üzerine gidecek yapıda birisi değil. Hakan ve Merve Oflazın başından çıkıyor bunlar.

Turabi Halka oyna aferin, oyun düştü ya. Hilmicem de çırak. :)

Adada yangın çıksa Hakan'dan bilecekler arkadaş bunlar da. Doğu'nun kendi aklı, fikri, düşüncesi yok sanki.

oyunlar 10 da bitiyor. 3 tane aldıysa ikitane de hilmiyle turabi almıştır. o zamanlar biri birine kötü dememişti. sen en büyük hakaretidir et sonra ödüllere yumul))))​
Orda da Kurabiye 3 oyun aldı. O kadar? Begüm de oyun aldı. O zaman Hilmicemin de yemeye hakkı yok?

Ha dersen Hilmicemin kankası Turabi aldı, o zaman Hasanın kankası Begüm ve Sahra da aldı oyun.

Yüzde yüz haksızsın. Sırf laf söylemek için laf söylüyorsun.

ulan ne kurnaz şu turabi baktı hasan 1.oldu sevimli ayaklarına yatıyor he he :D

hani sembol oyunu nerde @Harunnn60 yatacaktım yav :D

Doğukan nereye kadar babanı kullanıp oy almaya kalkacaksın yeter artık.

Orda da Kurabiye 3 oyun aldı. O kadar? Begüm de oyun aldı. O zaman Hilmicemin de yemeye hakkı yok?

Ha dersen Hilmicemin kankası Turabi aldı, o zaman Hasanın kankası Begüm ve Sahra da aldı oyun.

dün hasan 3 özlem 3 oyun aldı o zaman turabi ve yancısı için konsey olsun ikisi toplam 1 sayı aldı çünkü :D boş konuşmak artık bi şeref bazıları için boş konuşuyor bile demicem :D

Merve Aydın gün geçtikçe itici bir hal alıyor gözümde. Konuşmaları bana hep batıyor.

ulan ne kurnaz şu turabi baktı hasan 1.oldu sevimli ayaklarına yatıyor he he :D

hani sembol oyunu nerde @Harunnn60 yatacaktım yav :D
Büyük ihtimal sembol oyunu ilave edilen bir günde olacak. Salı ve ya Çarşamba.

He Bernayı gönderin iyice aç kalın. Oflaz kazandırır size oyunları.

Hakan senden ala ot mu var bee.Bi de Berna'ya bitki diyo uyus

hasan bugüne kadar oynadığı oyunların çoğunu kazandı birçok ödül ve dokunulmazlık kazandırdı ah rakipte olaydı keşke şunları toz ederdi valla adalar birleşsin artıkta camoka karşısında titresinler :D

oyunlar 10 da bitiyor. 3 tane aldıysa ikitane de hilmiyle turabi almıştır. o zamanlar biri birine kötü dememişti. sen en büyük hakaretidir et sonra ödüllere yumul))))​

cumartesi oyununa dedim. orda hasan hiç bir şey yapmadı kızlardan bile full gol yedi.)) sonra ödüle yamuldu o zman bir teşekür edecen en azından turabi ve hilmi oyunu 9-6 tek başlarına çevirdi.. bu oyunu izlemedim. Tam hakim değilim. ödül oyununa hiç katkın yoksa birine kötü diyorsan onun ödülünü yeneyeceksin adamlık budur.
not :sen yüzde elli haksızsın))))

Merve Aydının her hareketini tasnif etmiyorum. Yanlışı olunca söylüyorum ama şu an yüzde yüz haklı. Ortada bir kışkırtma var.

Ayrıca Merve hiç olmazsa oyun kazanıyor da dili var konuşmaya, şu Oflaz konuşunca deli oluyorum ya.

cumartesi oyununa dedim. orda hasan hiç bir şey yapmadı kızlardan bile full gol yedi.)) sonra ödüle yamuldu o zman bir teşekür edecen en azından turabi ve hilmi oyunu 9-6 tek başlarına çevirdi.. bu oyunu izlemedim. Tam hakim değilim. ödül oyununa hiç katkın yoksa birine kötü diyorsan onun ödülünü yeneyeceksin adamlık budur.
not :sen yüzde elli haksızsın))))​
Orda onu demove ettiler tamam bu bahane değil de Turabi de adamsa Hilmicem de adamsa Hasanın kazandığı dokunulmazlığı kabul etmesinler gitsinler adadan? :kiki:Orda herkesin emeği var. Oyun da 9-6'dan çevirilmedi bu arada. Nasıl izliyorsun anlamadım.

Mervem melek ya arayi bulmaya calisiyor canim.Dogu'yu gidiyo sakinlestiriyo,Berna'yi gidiyo sakinlestiriyo.Canim benim <3

Hakan'ı kirpiye benzeten kaç kişiyiz? :kiki:

Burdan çıkınca da Gizemi boşayıp kankası Merve Oflazla evlenir. Adam her Survivorda karısının kankası ile aşk yaşıyor. :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...