sevindim beğenmene cnm yarışma sahibi olarak bizi koru bu hafta mustafam ile gerekirse birşeyler kurcala yedirme biziAma bunu da tam beğendim
sevindim beğenmene cnm yarışma sahibi olarak bizi koru bu hafta mustafam ile gerekirse birşeyler kurcala yedirme biziAma bunu da tam beğendim
Beni sevmez bu üyeler geçen sezondanYok artık Nereden belli daha 6 kişi oy verdi.Oy verecek çok kişi var
ne elenmesi be elenmezsin senBu hafta elenirim gibi elenmeseydim keşke
Arkadaş ben seni anlamıyorum hem şarkılarının %90'nı beğeniyorum deyip 3 haftadır vasat diyorsun. Daha bu şarkımı beğenmiştin "efsane" demiştin şimdi yine beğenmedim diyorsun.bu hafta baya zorlu olmuş 2 şarkıyı beğenmedim sadece biri 1 point 1i 3 point aldı
favorilerim sertab,mfö,bengü @ozgur2113 @vadikızı @hayret bi şey
@mrt-06 yı 40 yıllık sanatçının bu şarkısını seçtiği için ayrı kutluyorum.ss
tarkan da i,yi gelmş ama geçen haftadan sonra kaçıncı olur bilemem
musti ile gökhan özen alt alta @Çiğdem- @denizz19
neşe karaböcekle yalın da iyi bir point aldılar @Bully nin kozları tek tek gidiyor @gözlemci
Bakalım düşük puan verilirse giderimne elenmesi be elenmezsin sen
Benden iyi sayılabilecek bir puan aldın ben beğendim.
güzel puan alırsın merak etme ben yüksek puan verdim sanaBakalım düşük puan verilirse giderim
Güzel şarkı aslında umarım elenmem.Bakalım düşük puan verilirse giderim
Hayırlısı bakalım herkes senin gibi düşünüyor mu bakalımgüzel puan alırsın merak etme ben yüksek puan verdim sana
dur bakalım düşünme öyle😉
Güzel ama daha iyi bir şarkı da seçebilirdin. Mesela seni ham yapar bu zillilerGüzel şarkı aslında umarım elenmem.
Ama bu şarkıyı çok severim kullanmadan gidersem içimde kalırdı. O şarkı aklımda kalırsam kullanıcam tabii ki.Hayırlısı bakalım herkes senin gibi düşünüyor mu bakalım
Güzel ama daha iyi bir şarkı da seçebilirdin. Mesela seni ham yapar bu zilliler
düşünüyorlardır yaHayırlısı bakalım herkes senin gibi düşünüyor mu bakalım
Güzel ama daha iyi bir şarkı da seçebilirdin. Mesela seni ham yapar bu zilliler
Aynı kafadayız bende sevdiğim bir şarkıyı paylaşmak istedim Gökhan Özen asıl kozlarını oynamadı daha ama elenirsem zaten kullanamayacağımAma bu şarkıyı çok severim kullanmadan gidersem içimde kalırdı. O şarkı aklımda kalırsam kullanıcam tabii ki.
geçen sezon en yüksek vermiştim ona say)))Beni sevmez bu üyeler geçen sezondan
elenirsem diyip durma bakkızmaya başladımAynı kafadayız bende sevdiğim bir şarkıyı paylaşmak istedim Gökhan Özen asıl kozlarını oynamadı daha ama elenirsem zaten kullanamayacağım
Hatırlatırım ben merak etme.Oylarimi yarin aksam kullanacagim. Unutursam hatirlatin.
Aman Boşver şarkımı sever misin bak arabesk vermedim sen hareketli seviyon diye gerçi niye soruyorsam yine olumsuz cevap verecengeçen sezon en yüksek vermiştim ona say)))
Tamamelenirsem diyip durma bakkızmaya başladım