kız çocukları acayip tatlı oluyor benimde yeğenim var ilkokula gidiyorooooooooooooo abi hayırlı olsunkız çocukları çok tatlı oluyor ya benimde 3 yaşında kız kardeşim var o kadar tatlı ki
hala demesine bitiyorum çok özledim bayadır görmedim ya😉
kız çocukları acayip tatlı oluyor benimde yeğenim var ilkokula gidiyorooooooooooooo abi hayırlı olsunkız çocukları çok tatlı oluyor ya benimde 3 yaşında kız kardeşim var o kadar tatlı ki
aynen abla bende çok özlüyorumkız çocukları acayip tatlı oluyor benimde yeğenim var ilkokula gidiyor
hala demesine bitiyorum çok özledim bayadır görmedim ya😉
nasıl yani sen niye özlüyosun kardeşim dedin ya yoksa anne baba ayrımıaynen abla bende çok özlüyorumbazen telefonda annem zorla konuşturuyor insan bitiyor
tabii sağlıkla doğsun inşallah emin ol allah izin verirse baba dediğinde
yok ya Allah korusunnasıl yani sen niye özlüyosun kardeşim dedin ya yoksa anne baba ayrımı
hee sen malatyada okuyomusun ben ne bilim paşam seni o kadaryok ya Allah korusunben malatyadayım onlar istanbulda
aynen acayip tatlılar ve kendilerini sevdiriyolar babam normalde çocuk seven bi tip değildir fazla ama kardeşimi sever bayatabii sağlıkla doğsun inşallah emin ol allah izin verirse baba dediğinde
çok mutlu olacaksın kız çocukları acayip sevdiriyor kendini😉
evet öylehee sen malatyada okuyomusun ben ne bilim paşam seni o kadar
tanımadım ki daha🙂
diyorum ya kız çocukları kendini çabuk sevdirir🙂aynen acayip tatlılar ve kendilerini sevdiriyolar babam normalde çocuk seven bi tip değildir fazla ama kardeşimi sever baya
evet öyle
o değilde vadi bu hafta manyaktı ya bölümü 1-2 gün içinde tekrar izlicem tadı damağımda kaldı
vayy abi çok güzel bi isim kesinlikle doğru tercih bu kararı saygıdeğer yenge ile mi aldınızAllah nasip ederse ismini elif koymak istiyoruz ama aalla kerim![]()
bende tam ismini soracaktım sana elif çok güzel bir isimAllah nasip ederse ismini elif koymak istiyoruz ama aalla kerim![]()
çok iyi yapmışsınız abi bazıları tuhaf tuhaf 2-3 isimli enteresan şeyler koyuyolar çocuklara en güzeli en iyisi elif müthiş bi isim anlamını zaten söylemeye gerek yokBen istedim oda tamam dedi)) @takas
efsaneeeAnlamı mükemmel)) elif demek tek demek ilk demek ondan gayrısı yok demek
)) Polat Abi'mizin tanımıdır 😉))
ne güzel ya merak ettim eşin bu arada adı ne oda vadi izliyormu😉Ben istedim oda tamam dedi)) @takas
ayyyyy çok sevindim senin yramazın yanına bir tanede prenses gerekiyordu bence abişkomAllah nasip ederse ismini elif koymak istiyoruz ama aalla kerim![]()
@china_shangai sen bosver bu parlakcıyı lo kızı kvp izleterek büyültmek nedir 😱 😱ayyyyy çok sevindim senin yramazın yanına bir tanede prenses gerekiyordu bence abişkom
derin bir vadici olarak sendende bu isim terciği beklenirdi artık kızını eski vadide polat elif aşkını izlettirelek büyütürsün çizgi film yerine onları izlettir
kız çocukları tabikide tatlı olucak kızlar yaratılış olarak daha sevimli yaratılıyor sonucta erkeklere oranla
bende babacığımın tek çocuğu ve tek kızıyım ama bana hep 10 tane erkek çocuğum olucağına 1 tane sen bedelsin falan der canım babacığım
aaa tabi yalan söylüyorsada günahı onun boynuna hahaha![]()