MusicSurvivor 2. Sezon | 5. Hafta

@S.G.A.T. cnm evet çok iyi şarkıcılar var bunlardan biride mustafa sandal
geniş parça havuzu olanlar var bunlardan biride yine mustafa sandal tarkandan sonra en geniş parça havuzu var yanı bu yarışmada iddalı 5-6 kişi var onlardan biride benim tabi elenirmiyim elenmeyizmiyim orası belli değil ama yarışmayı kazanıcak 5-6 kiinin içinde mustafa herzaman kendine yer bulur, bana göre doğru kullanırsan teomanda o iddalı listeye girer teomanında çok iddalı parçaları var 4 haftada hep 10 üstü vermişim zaten
hak eden kazansın asıl önemlisi orası:bhr::bhr::bhr:

@batuhankaralar yine iyi puan alıcaksın benden öncekı parçanı ben bile beğenmemiştim iyi yapmışsın değiştirmekle😉😉😉

Geniş parça havuzu açısından şu an yarışmadaki en şanslı isim Sezen Aksu, neredeyse 40 senelik müzik kariyeri var kadının. :D

Bu arada ben de bu hafta daha yeni bir şarkıyla katılıyorum ve peşisıra vereceğiniz 1 puanları bekliyorum. :)

Çok severim bu şarkısını. :)

Oo en sevdiğim Bengü şarkısıdır final şarkın bile olabilirdi. Çok iyi bir puan alacaksın benden. :)

aaa öyle olmaz işte önceden bir liste olusturucaksın ben daha yarışma başlamadan 15 parçamıda olusturdum her haftaya koyucak şekilde zaman zaman dğeişiklik yapsamda koyucağım parçalar hazır sende listeni olusturmalısın 6. hafta ile birlikte 15.haftada dahil her haftaya koyucağın parçaları olustur listeni yap cnm öyle her hafta ne koyucam diye olmaz :F:F:F
zamanım yoktu yapamadım çokca dinledim şarkıları ama liste yapamadım
evde işler bitmiyor ki hiç

Çok severim bu şarkısını. :)

Oo en sevdiğim Bengü şarkısıdır final şarkın bile olabilirdi. Çok iyi bir puan alacaksın benden. :)
tşk ederim
ortalardayım güzel bir şarkı olsun dedim sğol ya

Arkadaşlar şarkıları sadece burada paylaşmak yetmiyor.Ozelden de yollamanız gerek

Güzel bir parça seçtim ama umarım elenmem bu hafta çünkü haftaya Sorma'yı kullanıcam çok sevdiğim bir parçadır kullanmadan gitmek istemiyorum. :D (Kendim de çok güzel söylerim. :A)

@S.G.A.T. cnm evet çok iyi şarkıcılar var bunlardan biride mustafa sandal
geniş parça havuzu olanlar var bunlardan biride yine mustafa sandal tarkandan sonra en geniş parça havuzu var yanı bu yarışmada iddalı 5-6 kişi var onlardan biride benim tabi elenirmiyim elenmeyizmiyim orası belli değil ama yarışmayı kazanıcak 5-6 kiinin içinde mustafa herzaman kendine yer bulur, bana göre doğru kullanırsan teomanda o iddalı listeye girer teomanında çok iddalı parçaları var 4 haftada hep 10 üstü vermişim zaten
hak eden kazansın asıl önemlisi orası:bhr::bhr::bhr:

@batuhankaralar yine iyi puan alıcaksın benden öncekı parçanı ben bile beğenmemiştim iyi yapmışsın değiştirmekle😉😉😉

Geniş parça havuzu açısından şu an yarışmadaki en şanslı isim Sezen Aksu, neredeyse 40 senelik müzik kariyeri var kadının. :D

Bu arada ben de bu hafta daha yeni bir şarkıyla katılıyorum ve peşisıra vereceğiniz 1 puanları bekliyorum. :)

Çok sevdiğim bir şarkısıdır.Umarım forumda da değer görür.

Dinlemek için çok iyi slow bir şarkı,ama bu hafta farklı bir hafta oldu.En iyiler arasında kendine ortalarda bir yer bulur gibi,ayrıca benim puanlamamda da:):)

Gökhan Özen'in unutulmaz parçalarından 'İnkar Etme' diyorsanız kısa mesajla bir boşluk bırakarak en yüksek puanınızı verip Cengo'ya atabilirsiniz haydi bir oyda sen ver. :A